Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  bežični prijenosni zvučnik

  Vrlo vjeran zvuk u prijenosnom izdanju

  Philips Fidelio bežični zvučnik ima odlične radne značajke i prenosiv je. Pruža odličan, čist, dinamičan zvuk te je savršen za upotrebu kod kuće ili dok ste u pokretu. Zahvaljujući bežičnom usmjeravanju putem Bluetooth veze pruža vam jednostavno uživanje u glazbi. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio bežični prijenosni zvučnik

Bluetooth® i NFC, USB priključak za punjenje, Punjiva baterija, 20 W, stereo s bas emiterom P9XBLK/10 Pronađi slične proizvode

Vrlo vjeran zvuk u prijenosnom izdanju

Opsesija zvukom

 • Vrlo vjerno usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze (aptX® i AAC)

  Vrlo vjerno usmjeravanje glazbe putem Bluetooth® veze (aptX® i AAC)

  Napredna tehnologija usmjeravanje zvuka putem Bluetooth® veze prenosi na novu razinu. Standardni Bluetooth® audio koristi SBC kodek osmišljen za osnovne audio prijenose, što rezultira razočaranjem i nezadovoljstvom slušatelja. No zvučnik tvrtke Philips opremljen je tehnologijom Bluetooth® (aptX® i AAC) koja omogućava vrlo vjeran prijenos zvuka, pružajući bogat, snažan i kristalno čist zvuk. Uz kompatibilnost s najnovijim Android™ i Apple iOS pametnim telefonima, tabletima i drugim uređajima, Philips sada pruža kvalitetu zvuka koju i očekujete. Bežično prenesena glazba nikada nije zvučala tako dobro.

 • Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Bluetooth uparivanje povezivanjem jednim dodirom uz pametne telefone s podrškom za NFC

  Jednostavno uparite Bluetooth uređaje pomoću tehnologije NFC (Near Field Communications) za povezivanje jednim dodirom. Jednostavno prislonite pametni telefon ili tablet s podrškom za NFC uz NFC područje na zvučniku kako biste uključili zvučnik, pokrenite Bluetooth uparivanje i započnite usmjeravanje glazbe.

 • Visokotonci s mekanom kupolom za širok i prirodan zvuk

  Visokotonci s mekanom kupolom za širok i prirodan zvuk

  Zahvaljujući uporabi visokotonaca s mekom kupolom, visoke frekvencije vrlo su detaljne i precizne. To je tehnologija koju je tvrtka Philips prva počela koristiti 1960-ih godina, a koju od tada koristi većina vrhunskih zvučnika. Vrlo velika prostornost također se može zahvaliti ovim visokotoncima koje karakterizira vrlo niska razina usmjeravanja i izobličenja zvuka; u odnosu na sustave koji koriste samo pogonske jedinice punog raspona, zvuk je širok i prirodan, bez obzira na položaj u području slušanja.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je izdržljiva i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s uređajima iPod/iPhone/iPad ili drugim Bluetooth uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti ili čak prijenosna računala. Tako na ovom zvučniku jednostavno možete uživati u omiljenoj glazbi, zvuku videozapisa ili igri.

 • USB priključak za punjenje bilo kojeg mobilnog uređaja

  USB priključak za punjenje bilo kojeg mobilnog uređaja

  Ovaj zvučnik ima USB priključak pa ako je razina napunjenosti baterije vašeg pametnog telefona niska, bilo kod kuće ili dok ste u pokretu, ovaj prijenosni zvučnik omogućava vam jednostavan prijenos baterije pohranjene u zvučniku u mobilni uređaj.

 • Kapacitet baterije automatski se prikazuje kada se zvučnik dodirne

  Kapacitet baterije automatski se prikazuje kada se zvučnik dodirne

  Samo blago dodirnite zvučnik i prikazat će se kapacitet baterije.

 • Ugrađena punjiva litij-ionska baterija za reprodukciju na bilo kojem mjestu

  Ugrađena punjiva litij-ionska baterija za reprodukciju na bilo kojem mjestu
 • Audio ulaz za jednostavno povezivanje s gotovo bilo kojim elektroničkim uređajem

  Audio ulaz za jednostavno povezivanje s gotovo bilo kojim elektroničkim uređajem
 • Wooferi i tehnologija wOOx za snažan, nevjerojatno dubok bas

  Unatoč vrlo kompaktnom akustičkom volumenu, bas je solidan i iznenađujuće dubok pa omogućava uživanje u svim glazbenim žanrovima. To se postiže uporabom kombinacije dvaju woofera velike snage i jednog pasivnog zvučnika po kanalu za veliko područje, sve unutar vrlo krutog kućišta koje sprječava gubitak basa. Velika pokretna masa pasivnog zvučnika omogućava prilagodbu sustava na vrlo nisku frekvenciju od 80 Hz, istovremeno sprječavajući turbulenciju zraka do koje bi u protivnom došlo kod otvorenog dizajna. Osjetite ritam glazbe, ne propustite nijedan takt.

 • Optimizirana skretnica za vrlo prirodnu ravnotežu tonova

  Naši inženjeri za akustiku proveli su dane i noći optimizirajući skretnicu kako bi zvuk ostao što je moguće prirodniji, i to u vrlo različitim akustičkim okruženjima. Od malih prostorija do otvorenog prostora, od niskih do maksimalnih razina glasnoće, glasovi su jasni i prirodni, zvuk nije agresivan niti zamarajući, čak i pri visokim razinama glasnoće. Tako možete slušati satima, a da se pritom ne zasitite slušanja omiljene glazbe.

 • Pojačalo odličnih radnih značajki za dobru glasnoću i dinamiku

  Glasnoća i dinamika odlične su zahvaljujući pojačalu odličnih radnih značajki u kombinaciji s 8 vrlo učinkovitih pretvarača. Visokotonci i wooferi prilagođeni su ovom jedinstvenom proizvodu i imaju visok faktor snage, što rezultira dinamičnim i impresivnim zvukom pri svim razinama glasnoće. Glazba je živa, dinamična i pruža užitak u svim situacijama.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: