5.1-kanalno kućno kino

  Surround zvuk iz svih kutova, baš kao u kinu

  Više od 70% ljudi koji su sudjelovali u zvučnom izazovu* preferiraju Philips 360Sound. Zvučnici s tehnologijom 360Sound imaju zvučne pogonske jedinice na prednjoj strani i na bočnim stranama kako bi se surround zvuk ravnomjerno rasporedio po prostoriji, baš kao u kinu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5.1-kanalno kućno kino

Blu-ray 3D reprodukcija HTS9520/12 Pronađi slične proizvode

Surround zvuk iz svih kutova, baš kao u kinu

Opsesija zvukom

 • 360Sound ispunjava prostoriju zvukom iz svih kutova

  360Sound ispunjava prostoriju zvukom iz svih kutova

  Znatno različito od konvencionalnog 5.1-kanalnog kućnog kina, kućno kino s tehnologijom 360Sound ima jedinstven dizajn s tri pogonske jedinice u svakom satelitskom zvučniku – prednjom i dvije kutne koje zvuk usmjeravaju bočno i oko vas. Pored načela dipola, Philips koristi vlastiti algoritam za dodatno poboljšanje okružujućeg efekta zvuka. Napravljen s vrhunskim akustičkim komponentama kao što su visokotonci s mekom kupolom, neodimijski magneti i digitalna pojačala klase D, zvučnici s tehnologijom 360Sound pružaju izuzetan zvuk iz svih kutova, pružajući istinski kino-doživljaj kod kuće.

 • Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Full HD 3D Blu-ray za doista prožimajući 3D doživljaj filma

  Oduševit će vas 3D filmovi u vašem dnevnom boravku na Full HD 3D televizoru. Tehnologija Active 3D koristi najnoviju generaciju zaslona s brzim preklapanjem radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji od 1080 x 1920. Kada te slike gledate pomoću posebnih naočala koje su prilagođene tako da otvaraju i zatvaraju lijevu i desnu leću sinkronizirano sa slikama koje se izmjenjuju, stvara se Full HD 3D doživljaj gledanja kućnog kina. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima pružaju veći izbor sadržaja visoke kvalitete. Blu-ray pruža i nekomprimirani surround zvuk koji vaš zvučni doživljaj čini nevjerojatno stvarnim.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Dolby TrueHD i DTS-HD za vrlo vjeran surround zvuk

  Uz Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential sadržaji s Blu-ray Disc medija najbolje će zvučati. Reproducirani zvuk gotovo se ne razlikuje od studijskog originala, tako da ćete čuti točno ono što trebate čuti. Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio Essential upotpunit će vaš doživljaj zabave u visokoj rezoluciji.

 • DLNA mrežna veza za uživanje u glazbi i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza za uživanje u glazbi i videozapisima s računala

  DLNA mrežna veza omogućava jednostavan pristup osobnim fotografijama, glazbi, videozapisima i filmovima koji se nalaze na računalu ili kućnoj mreži. Koristi Ethernet (LAN) vezu s protokolom DLNA, što jamči da će uređaji s DLNA certifikatom međusobno raditi bez problema. Priključivanjem televizora, kućnog kina ili Blu-ray Disc reproduktora u kućnu mrežu moći ćete pristupati informacijama sa svih uređaja s DLNA certifikatom. Svojem svijetu zabave možete pristupati jednim pritiskom gumba, uz intuitivno korisničko sučelje dizajnirano za lako pretraživanje.

 • Kompaktni zvučnici konvencionalnog dizajna uljepšavaju kućno okruženje

  Kompaktni zvučnici konvencionalnog dizajna uljepšavaju kućno okruženje
 • Profinjen dizajn s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom

  Profinjen dizajn s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom
Prikaz svih specifikacija
 • Na temelju potrošačkih testova zvuka kroz usporedbu s vodećim konkurentom koje je u studenom 2010. provela tvrtka Synovate u Njemačkoj. Podaci dostupni u arhivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: