Soundbar, zvučnik

  Nenadmašna jasnoća glasa s 3.1-kanalnim zvukom

  Unaprijedite televizor jasnom reprodukcijom glasa i virtualnim surround zvukom za bolji filmski doživljaj, a tu je i bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Soundbar, zvučnik

3.1-kanalni žični niskotonac, Bluetooth®, HDMI ARC, 150 W HTL2183B/12 Pronađi slične proizvode

Nenadmašna jasnoća glasa s 3.1-kanalnim zvukom

uz Bluetooth prijenos

 • Namjenski zvučnik za središnji kanal za vrhunsku jasnoću glasa

  Namjenski zvučnik za središnji kanal za vrhunsku jasnoću glasa

  Zvučnik za središnji kanal posebno je namijenjen frekvencijama za govor u sredini zaslona. Time se poboljšavaju pozicioniranje i jasnoća glasa pa je doživljaj gledanja filmova prožimajući.

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je stabilna i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s drugim Bluetooth uređajima, tako da omiljenu glazbu možete jednostavno reproducirati na zvučniku s podrškom za Bluetooth s bilo kojeg pametnog telefona, tableta, čak i s prijenosnih računala, uključujući iPod ili iPhone.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Uživajte u MP3 glazbi izravno s prijenosnih USB uređaja

  Uživajte u MP3 glazbi izravno s prijenosnih USB uređaja

  Jednostavno priključite svoj uređaj u USB ulaz na Soundbar zvučniku tvrtke Philips. Vaša digitalna glazba reproducirat će se izravno s uređaja. Sada omiljene trenutke možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

 • Audio ulaz za uživanje u glazbi s uređaja iPod/iPhone/MP3 reproduktora

  Audio ulaz za uživanje u glazbi s uređaja iPod/iPhone/MP3 reproduktora

  Audio ulaz omogućava laku reprodukciju glazbe izravno s uređaja iPod/iPhone/iPad, MP3 reproduktora ili prijenosnog računala putem jednostavne veze sa sustavom kućnog kina tvrtke Philips. Jednostavno priključite audio uređaj na audio priključak i uživajte u glazbi uz superiornu kvalitetu zvuka sustava kućnog kina tvrtke Philips.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Ugrađeni Dolby Digital dekoder uklanja potrebu za vanjskim dekoderom obradom svih šest kanala audio informacija kako bi pružio doživljaj surround zvuka i zapanjujuće prirodan osjećaj ambijenta i dinamičke stvarnosti. Dolby Pro Logic II pruža pet kanala za obradu surround zvuka iz bilo kojeg stereo izvora.

 • Mala visina omogućava savršeno smještanje ispred televizora

  Mala visina omogućava savršeno smještanje ispred televizora
 • Vanjski niskotonac čini akciju uzbudljivijom

  Vanjski niskotonac čini akciju uzbudljivijom
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: