LCD monitor s funkcijom SmartImage

  LCD monitor s funkcijom SmartImage

  Elegantan zaslon odličnih radnih značajki

  Poboljšajte svoje iskustvo gledanja uz ovaj elegantan zaslon Philips Gioco. Uz vrhunski dizajn s iznimno tankim rubom, briljantnim bojama i superiornom slikom, Philips Gioco omogućava vam da zaronite u zabavu! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor s funkcijom SmartImage

Gioco, 23 inča/58, 4 cm, IPS zaslon pune HD rezolucije 238C4QHSN/00 Pronađi slične proizvode

Elegantan zaslon odličnih radnih značajki

za prožimajuću zabavu

 • AH-IPS LED jamči briljantne slike živopisnih boja

  AH-IPS LED jamči briljantne slike živopisnih boja

  Ovaj najnoviji zaslon tvrtke Philips koristi napredne AH-IPS matrice s poboljšanom strukturom koje u usporedbi s drugim širokokutnim zaslonima osiguravaju vrhunsku reprodukciju boja, vrijeme odziva i potrošnju energije. Za razliku od standardnih TN matrica, kod AH-IPS matrica manje je izraženo variranje gama vrijednosti i stoga mogu prikazivati dosljedne boje čak i pri 178/178 stupnjeva i u načinu rada sa zakrenutim zaslonom. Zahvaljujući izvanrednim radnim značajkama, najprikladniji je za aplikacije koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu te za primjene kao što su retuširanje fotografija, grafička obrada i pretraživanje interneta.

 • Podrška za HDMI osigurava Full HD zabavu

  Podrška za HDMI osigurava Full HD zabavu

  Uređaj s podrškom za HDMI ima sav potreban hardver za prihvaćanje HDMI (High-Definition Multimedia Interface – multimedijsko sučelje visoke rezolucije) ulaznih signala, vrlo kvalitetnih digitalnih video i audio signala koji se zajedno prenose jednim kabelom s računala ili bilo kojeg AV izvora – set-top box uređaja, DVD reproduktora te A/V prijemnika i kamkordera.

 • SmartImage: optimizirane, korisniku prilagođene značajke zaslonskog prikaza

  SmartImage: optimizirane, korisniku prilagođene značajke zaslonskog prikaza

  SmartImage je ekskluzivna vrhunska tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja prikazanog na zaslonu i pruža optimizirane radne značajke zaslona. Korisniku prilagođeno sučelje omogućava odabir raznih načina rada kao što su Office (ured), Image (slika), Entertainment (zabava), Economy (ekonomičnost) i slično, u skladu s primjenom. Na temelju odabira, SmartImage dinamično optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Način rada Economy omogućava značajnu uštedu. Sve u stvarnom vremenu pritiskom jedne tipke!

 • SmartContrast za bogatije crne detalje

  SmartContrast za bogatije crne detalje

  SmartContrast je tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja koje prikazujete, automatski prilagođavajući boje i kontrolirajući intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta te postizanja najboljih digitalnih slika i videozapisa ili upotrebu prilikom igranja igri u kojima se prikazuju tamne nijanse. Kada se odabere ekonomični način rada, kontrast se prilagođava, a pozadinsko osvjetljenje precizno prilagođava radi postizanja odgovarajućeg prikaza svakodnevnih uredskih aplikacija i manju potrošnju energije.

 • SmartKolor za bogate, živopisne slike

  SmartKolor za bogate, živopisne slike

  SmartKolor je sofisticirana tehnologija za bolji prikaz boja koja omogućava bolji prikaz raspona boja na zaslonu. Pojačavanjem RGB prikaza na zaslonu, ova značajka osigurava prikaz bogatih, živopisnih slika, izvanrednih fotografija i videozapisa.

 • SmartTxt za optimiziran prikaz teksta

  SmartTxt za optimiziran prikaz teksta

  SmartTxt je sofisticirani algoritam koji pospješuje prikaz aplikacija koje prikazuju tekst kao što su PDF dokumenti ili eKnjige, za koje je obično potrebno dodatno fokusiranje i koncentracija. Značajka SmartTxt povećava kontrast i izoštrenost rubova teksta radi bolje čitljivosti. Čitljivost je optimizirana podešavanjem zaslonskog prikaza nijansi sive i ravnoteže bijele boje, svjetline i kontrasta.

 • LED tehnologija za prirodne boje

  Bijele LED diode uređaji su čvrstog stanja koji brže postižu punu, dosljednu svjetlinu, čime se štedi vrijeme pokretanja. LED diode ne sadrže živu pa se mogu ekološki reciklirati i odložiti. LED diode omogućavaju bolju kontrolu prigušivanja LCD pozadinskog osvjetljenja, što rezultira izuzetno visokim omjerom kontrasta. Osim toga, omogućavaju vrhunsku reprodukciju boja zahvaljujući dosljednoj svjetlini cijelim zaslonom.

 • Iznimno tanak rub za minimalistički izgled

  Uz najnovije matrice, novi zasloni tvrtke Philips dizajnirani su minimalistički, a debljina vanjskog ruba ograničena je na otprilike 2,5 mm. U kombinaciji s ugrađenom crnom matričnom trakicom debljine otprilike 9 mm, ukupna debljina ruba značajno je smanjena, osiguravajući minimalnu površinu neiskorištene površine i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne aplikacije; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: