Što to znači?

 

Ako potvrdite ovaj okvir, slažete se da vas entiteti grupacije Philips Group mogu kontaktirati putem e-pošte ili telefona (prema kontaktnim podacima u ovom obrascu) radi pružanja informacija o proizvodima, uslugama, događajima i promotivnim akcijama tvrtke Philips, uključujući marketinške i promotivne informacije relevantne za vas, a uzimajući u obzir vaše aktivnosti i preference, uključujući očekivanja koja navodite u ovom obrascu.

 

Marketinške i/ili promotivne informacije neće se pružati putem drugih digitalnih ni klasičnih kanala kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže sve do davanja zasebnog pristanka u vezi sa svakim od tih komunikacijskih kanala.

 

Kako bismo prilagodili komunikaciju prema očekivanjima koja ste naveli u ovom obrascu, preferencama i aktivnostima te pružili relevantnije i osobnije iskustvo, možda ćemo analizirati ili kombinirati vaše osobne podatke.

 

Ti podaci mogu biti sljedeći:

 

Podaci koje nam date

 

Podaci koje želite podijeliti s nama, kao što su ime, adresa e-pošte, adresa tvrtke, funkcija u tvrtki, tvrtka ili ustanova, interesi za kupnju, država, telefonski broj i/ili profil društvene mreže.

 

Podaci koje dobijemo u interakciji s tvrtkom Philips

 

Podaci o vašoj interakciji, kao što je sudjelovanje u događajima i upotreba digitalnih kanala, uključujući web-mjesta, e-poštu, društvene mreže i aplikacije tvrtke Philips. Ti podaci mogu obuhvaćati vašu IP adresu, informacije prikupljene putem kolačića, informacije o vašem zanimanju za proizvode, komunikacijske kanale koje ste odabrali, detalje lokacija, web-mjesta i događaja u kojima ste sudjelovali i/ili razinu angažiranosti. Svoj pristanak možete povući i prekinuti pretplatu na takvu komunikaciju bilo kada pomoću veze za prekid pretplate u svim marketinškim komunikacijama ili tako da nam se obratite putem stranice s informacijama o privatnosti tvrtke Philips (https://www.philips.hr/a-w/obavijest-o-privatnosti.html).

 

 

Dodatne informacije potražite među informacijama tvrtke Philips u vezi s privatnošću, Pravila o upotrebi datoteka kolačića tvrtke Philips i Uvjeti upotrebe

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Pristupate Philipsovim hrvatskim internet stranicama zdravstvene skrbi
Please select the checkbox

Ove internet stranice namijenjene su isključivo osoblju koje se koristi medicinskim proizvodima u obavljanju svoje djelatnosti, uključujući zdravstvene radnike, osoblje koje postupa u ime zdravstvenih institucija i/ili osoblje koje se profesionalno bavi trgovinom medicinskim proizvodima.

Spadate li u kategoriju osoba koje udovoljavaju gornjim kriterijima?

Da Ne