Što to znači?

 

Ako potvrdite ovaj okvir, slažete se da vas entiteti grupacije Philips Group mogu kontaktirati putem e-pošte ili telefona (prema kontaktnim podacima u ovom obrascu) radi pružanja informacija o proizvodima, uslugama, događajima i promotivnim akcijama tvrtke Philips, uključujući marketinške i promotivne informacije relevantne za vas, a uzimajući u obzir vaše aktivnosti i preference, uključujući očekivanja koja navodite u ovom obrascu.

 

Marketinške i/ili promotivne informacije neće se pružati putem drugih digitalnih ni klasičnih kanala kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže sve do davanja zasebnog pristanka u vezi sa svakim od tih komunikacijskih kanala.

 

Kako bismo prilagodili komunikaciju prema očekivanjima koja ste naveli u ovom obrascu, preferencama i aktivnostima te pružili relevantnije i osobnije iskustvo, možda ćemo analizirati ili kombinirati vaše osobne podatke.

 

Ti podaci mogu biti sljedeći:

 

Podaci koje nam date

 

Podaci koje želite podijeliti s nama, kao što su ime, adresa e-pošte, adresa tvrtke, funkcija u tvrtki, tvrtka ili ustanova, interesi za kupnju, država, telefonski broj i/ili profil društvene mreže.

 

Podaci koje dobijemo u interakciji s tvrtkom Philips

 

Podaci o vašoj interakciji, kao što je sudjelovanje u događajima i upotreba digitalnih kanala, uključujući web-mjesta, e-poštu, društvene mreže i aplikacije tvrtke Philips. Ti podaci mogu obuhvaćati vašu IP adresu, informacije prikupljene putem kolačića, informacije o vašem zanimanju za proizvode, komunikacijske kanale koje ste odabrali, detalje lokacija, web-mjesta i događaja u kojima ste sudjelovali i/ili razinu angažiranosti. Svoj pristanak možete povući i prekinuti pretplatu na takvu komunikaciju bilo kada pomoću veze za prekid pretplate u svim marketinškim komunikacijama ili tako da nam se obratite putem stranice s informacijama o privatnosti tvrtke Philips (https://www.philips.hr/a-w/obavijest-o-privatnosti.html).

 

 

Dodatne informacije potražite među informacijama tvrtke Philips u vezi s privatnošću, Pravila o upotrebi datoteka kolačića tvrtke Philips i Uvjeti upotrebe

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.