Što to znači?

 

Model prodaje za proizvode i uređaje tvrtke Philips temelji se na uskoj suradnji između tvrtke Philips i njezinih distributera.

 

Kako bismo ispunili vaša očekivanja koja ste naveli u ovom obrascu, možda će vas kontaktirati naš distributer koji ima sve potrebne informacije za odgovor na vaša očekivanja na kompetentan, činjeničan i iscrpan način. Ako potvrdite ovaj okvir, slažete se da tvrtka Philips može prenositi osobne podatke koje ste naveli u ovom obrascu svojim povezanim distributerima proizvoda i uređaja tvrtke Philips. Vaši će se podaci prenijeti samo radi izravnog uključivanja distributera u ispunjavanje očekivanja koja ste naveli u ovom obrascu u vezi s kontaktom s odjelom prodaje, referentnim cijenama/prezentacijama ili stručnom literaturom. To znači da će vam se i distributer moći izravno obratiti u vezi s tim. Svoj pristanak možete povući tako da se nam se obratite putem web-mjesta s informacijama o zaštiti privatnosti tvrtke Philips (https://www.philips.hr/a-w/obavijest-o-privatnosti.html).

 

Tvrtka koja upravlja vašim obrađenim osobnim podacima kako bi bili dostupni distributerima proizvoda i uređaja tvrtke Philips je PHILIPS ROMANIA SRL, s registriranim uredom u mjestu Bukureštu, Șoseaua Pipera, br. 46D-46E-48, Oregon park, zgrada C, kat 2, sektor 2.

 

Pravna osnova za obradu vaših osobnih podataka je vaš pristanak, koji ste dali pritiskom na ovaj okvir (6. članak, 1. odjeljak, odrednica pod slovom a) Opće odredbe o zaštiti podataka (GDPR)).

 

Distributer proizvoda i uređaja tvrtke Philips koji primi osobne podatke od nas postat će njihov neovisni kontrolor.

 

Dodatne informacije o tome kako tvrtka Philips obrađuje vaše osobne podatke potražite u dokumentu Pravila o zaštiti privatnosti tvrtke Philips.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

This webpage content is intended for Healthcare Professionals Only, not for general public
Please select the checkbox

Note:

The information on this website is intended for healthcare professionals.