Parodontalne bolesti

Moćni mehanizmi za teške slučajeve

Pravilno četkanje zubi

 

Bolesti parodonta u Hrvatskoj zahvaćaju sve slojeve društva i javljaju se u oko 80 % populacije. Bakterijski biofilm i njegovi produkti osnovni su uzročnici parodontne bolesti, a najbolja kontrola biofilma može se ostvariti pravilnim četkanjem zuba.

 

Da bi četkanje zubi običnom četkicom imalo maksimalan učinak, ono zahtijeva preciznu tehniku koja je rijetko kada u potpunosti savladiva. Philips Sonicare tu može pomoći, čineći iskustvo četkanja jednostavnijim i efikasnijim. Četkanje sa Philips Sonicare-om ne zahtijeva posebnu tehniku da bi se postigao maksimalan učinak. Dovoljno je prisloniti četkicu pod kutem od 45 stupnjeva uz zubno meso te ju lagano pomicati od zuba do zuba.

 

Dinamično fluidno djelovanje ukloniti će naslage na površini, između zuba te čak i van dosega vlakana četkice na onim teško dostupnim mjestima..

 

U sjedećem videu pogledajte dinamično fluidno djelovanje u ustima prilikom četkanja Philips Sonicare četkicom

Kućna higijena


Način liječenja parodontitisa varira ovisno o stadiju bolesti. Ukoliko se ne tretira adekvatno može dovesti do gubitka zuba zbog uništenja potpornog tkiva zuba. Dok se glavnina tretmana provodi u vašoj ordinaciji, bitno je istovremeno održavanje pravilne oralne higijene kod kuće.

Oral health at home

Prednosti četkanja soničnom električnom četkicom


Philips Sonicare četkice dokazano uklanjaju plak na površini i između zuba, smanjuju upalu i poboljšavaju zdravlje desni. Stoga su za mnoge pacijente ove četkice dobar alat za borbu protiv parodontitisa.

Preporučeni proizvodi

FlexCare Platinum

Flex Care Platinum

 

Nadilazi tradicionalno čišćenje te donosi izvanredne rezultate kod uklanjanja plaka i poboljšanja zdravlja desni.

AirFloss

Airfloss Ultra

 

 

Nježno raspršuje naslage koje su promaknule četkanju te sprječava formiranje karijesa na interdentalnim područjima.

Philips Sonicare DiamondClean

DiamondClean

 

 

Philips Sonicare Diamond Clean Uklanja do 7 X više naslaga od manualne četkice i poboljšava zdravlje desi u samo dva tjedna.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.