Ortodoncija

Održavanje higijene sa ortodontskim aparatićem

Rutinska oralna higijena


Ortodontski tretman zahtijeva pojačanu oralnu higijenu. Uz standardna mjesta taloženja naslaga, dodatnu pažnju treba posvetiti mjestima oko i ispod aparatića. Četkanje zubi sa aparatićem zato zna biti pravi izazov. Adekvatna oralna higijena spriječiti će nakupljanje naslaga na teže dostupnim mjestima i doprinijeti lakšoj prilagodbi pacijenta na novo stanje.

Oral hygiene routine

Klinički dokazano sigurna za upotrebu na bravicama

 

Temeljita oralna higijena je preduvjet za uspješan ortodontski tretman, a Philips je razvio liniju proizvoda specijalno dizajniranu za Vaše pacijente. Kliničke studije su pokazale da pacijenti sa aparatićem mogu ukloniti znatno više naslaga uporabom sonične električne četkice, nego manualne. Samo iskustvo četkanja je jednostavnije i potpuno sigurno za bravice. Upoznajući pacijente sa ovom linijom proizvoda možete im pomoći u održavanju pravilne oralne higijene i stvaranju zdravih navika četkanja tijekom cijelog tretmana.

"Električna četkica značajno uklanja plak kod pacijenata sa ortodonstkim aparatićem."

Kako Philips Sonicare može pomoći  

 

Nošenje fiksnog aparatića zahtijeva potpuno novi način četkanja zubi. Philips Sonicare četkice su dizajnirane da nježno klize po površini bravica te manjom glavom i dužim vlaknima postižu preciznije čišćenje teško dostupnih područja. U kombinaciji sa Philips Sonicare Airfloss Ultra zubnim tušem, koji doseže interdentalna mjesta još efikasnije, ovo je jedna od najprikladnijih metoda oralne higijene koja se može preporučiti u ortodonciji.

Preporučeni proizvodi

Philips Sonicare Healthy White

 

Philips Sonicare Healthy White

 

Sigurna za uporabu na ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama i navlakama. Dinamično čišćenje uklanja do 90 % više naslaga od obične četkice. 2 programa četkanja: Clean i White

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Philips Sonicare FlexCare Platinum

 

Nadilazi tradicionalno čišćenje te donosi izvanredne rezultate kod uklanjanja plaka i poboljšanja zdravlja desni. Sigurna za uporabu na ortodontskim aparatićima i materijelima za popravak zubi (plombama, krunama, navlakama).

Airfloss Ultra

 

Airfloss Ultra

 

Nježno raspršuje naslage između zubi i oko fiksnog aparatića koje su promaknule četkanju.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.