Biofilm

Pomozite pacijentima

uspješno ga ukloniti

Motivacija pacijenata

 

Bakterije iz zubnog plaka uzročnici su preko 90% problema u dentalnoj medicini. Adekvatna oralna higijena najbolji je način prevencije većine bolesti usne šupljine. Stoga je bitno pri svakoj posjeti pacijenata naglasiti važnost redovitog četkanja zubi i korištenja zubnog konca.

    Provođenje pravilne               oralne higijene

 
Poznato je da prilikom četkanja neka područja zubi mogu ostati neočišćena. Također je poznato da čišćenje zubnim koncem mnogi smatraju kompliciranom i dugotrajnom metodom.
 
Sonične četkice čine proces četkanja jednostavnijim i efikasnijim od onog tradicionalnog. Njihovo dinamično fluidno djelovanje osigurati će brže i lakše čišćenje teže dostupnih mjesta gdje se bakterije najviše talože. Uz to, za potpunu oralnu higijenu, Sonicare je uveo inovacije u segmentu interdentalnog čišćenja.
 
Brojne kliničke i laboratorijske studije iz Philipsa potvrdile su superioran efekt Sonicare tehnologije u čišćenju teško dostupnih područja, kao i lakoću upotrebe.

Dokazani rezultati


Philips Sonicare motivira pacijente da četkaju zube češće: rezultati se mogu brzo vidjeti i osjetiti. Za one pacijente koji ne koriste redovito zubni konac, Philips Sonicare Airfloss Ultra učiniti ce proces interdentalnog čišćenja lakšim, bržim te jednako efikasnim. U kliničkoj studiji, čak 86 % pacijenata ocijenilo je uporabu Philips Sonicare Airfloss Ultre znatno jednostavnijom od zubnog konca.

Preporučeni proizvodi

Flex Care Platinum

 

Nadilazi tradicionalno čišćenje te donosi izvanredne rezultate kod uklanjanja plaka i poboljšanja zdravlja desni.

Airfloss Ultra

 

 

Nježno raspršuje naslage koje su promaknule četkanju te sprječava formiranje karijesa na interdentalnim područjima.

Sonicareza djecu

 

Philips Sonicare za djecu Maksimalno uklanjanje naslaga, sonična tehnologija, razne naljepnice i edukativni alati za pravilnije četkanje od najranije dobi.

DiamondClean

 

 

Philips Sonicare Diamond Clean Uklanja do 7 X više naslaga od manualne četkice i poboljšava zdravlje desi u samo dva tjedna.