Obavijest o privatnosti – Philips Sonicare

Ova obavijest o privatnosti posljednji je put ažurirana 04 prosinac 2018.

Philips Sonicare („Aplikacija”) savjetuje korisnike diljem svijeta kako poboljšati svoje navike četkanja i oralne higijene („Usluge”). Aplikacija upotrebljava osobne podatke koje je prikupila ili obradila povezana četkica za zube Philips Sonicare („Uređaj”) i/ili Aplikacija.
 

Svrha je ove Obavijesti o zaštiti privatnosti pružanje pomoći u razumijevanju naše prakse privatnosti pri korištenju naših Usluga, uključujući podatke koje prikupljamo, svrhu njihova prikupljanja i način njihova korištenja, kao i razumijevanju vaših pojedinačnih prava. Ova se obavijesti o zaštiti privatnosti primjenjuje na osobne podatke koje je prikupio ili obradio Uređaj i/ili Aplikacija, koje nadzire ili su pod nadzorom tvrtke Philips Oral Healthcare, LLC ili bilo koje od njezinih povezanih društava ili podružnica („Philips”, „naš”, „mi” ili „nama”).

Pročitajte i našu Obavijest o kolačićima i Odredbe uporabe u kojima se opisuju uvjeti uporabe naših Usluga.

Koji se osobni podaci prikupljaju i u koje svrhe

 

Osobne podatke dobivamo ili prikupljamo, kako je iscrpno opisano u nastavku, kada pružamo naše Usluge, kao i kada pristupate, preuzmete i instalirate Aplikaciju. 

account data

Osjetljivi osobni podaci

Prikupljamo sljedeće osjetljive podatke:

 • Podaci o četkanju s vašeg Uređaja, kada ga odlučite povezati s Aplikacijom. Ove podatke prikupljamo kako bismo vam osigurali povratne informacije i pravovremene upute tijekom četkanja.
 • Vaši podaci o oralnoj njezi, uključujući vaše ciljeve četkanja i druge navike/aktivnosti oralne njege (kao što su čišćenje koncem i ispiranje) te vaši odgovori na našoj personaliziranoj stranici u uvodnom upitniku i ciljana područja (kao što je nakupljanje naslaga, mjesta krvarenja, povlačenje desni i moguće šupljine). Ove podatke prikupljamo kako bismo vam pomogli unaprijediti četkanje i navike oralne higijene na koji biste način učinili trajne promjene oralnog zdravlja. Ovo činimo mjerenjem vašeg napretka u postizanju cilja i davanjem preporuka za oralnu njegu kako biste te ciljeve postigli. 

 

Vaše osjetljive podatke upotrebljavamo i kako bismo vam osigurali Usluge poput uputa za četkanje i usklađivanje s vašom personaliziranom mapom usta 3D formata u Aplikaciji, omogućili prilagođeni program koji će odmah obraditi propuštena mjesta i pratili učinkovitosti glave četkice te kako bismo razvili nove proizvode i usluge kao što je navedeno u nastavku, u odjeljku „Kombinirani podaci”.

 

Prije prikupljanja osjetljivih podataka, obavijestit ćemo vas i zatražiti vašu izričitu suglasnost sukladno članku 9.2.a. Uredbe (EU) 2016/679. Osim naprijed navedenog, nemojte nam slati ili otkrivati osjetljive osobne podatke (npr. brojeve socijalnog osiguranja, informacije vezane uz rasno ili etničko podrijetlo, politička mišljenja, vjerska, filozofska ili druga uvjerenja, zdravstveno stanje, seksualni život ili seksualnu orijentaciju, biometrijska ili genetska obilježja, počinjena kaznena djela ili sindikalno članstvo), na Aplikaciji ili putem nje, ili na bilo koji drugi način.

Više tekstaManje teksta

Podaci o računu

Vaše osobne podatke prikupljamo pri izradi računa. Možete se prijaviti u Aplikaciju s pomoću računa MyPhilips ili svog profila na društvenoj mreži. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati vaše ime, korisničko ime, sliku profila, adresu e-pošte, spol, datum rođenja/dob, zemlju, jezik i lozinku. Za korisnike u Kini prikupljamo telefonske brojeve korisnika.

 

Ako se odlučite prijaviti putem društvene mreže, osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati vaš osnovni javni profil (npr. profilnu fotografiju, identifikator, spol, URL adresu profila, rođendan, početnu stranicu i lokaciju) i adresu e-pošte.  U tom slučaju, davatelj usluge društvene mreže može prikupljati informacije o tome da koristite Aplikaciju i prijavljujete se s pomoću svojeg računa na društvenoj mreži. Pozorno pročitajte Obavijest o privatnosti svojeg davatelja usluge društvene mreže (npr. Facebook, Google+) kako biste saznali o njihovim praksama o privatnosti, uključujući podatke o tome koju vrstu osobnih podataka prikupljaju te kako ih upotrebljavaju, obrađuju i štite.
 

 • Prikupljeni osobni podaci koriste se za izradu i upravljanje računom. Svoj račun možete upotrijebiti za sigurnu prijavu u Aplikaciju. Ako izradite MyPhilips račun za prijavu u Aplikaciju, e-poštom ćemo vam poslati poruku dobrodošlice kako bismo potvrdili vaše korisničko ime i lozinku, odgovorili na vaše upite, poslali vam precizne obavijesti povezane s uslugom ili izravno marketinški komunicirali u slučaju da ste se za to opredijelili. MyPhilips račun možete upotrijebiti i za naručivanje proizvoda ili usluge tvrtke Philips, sudjelovanje u promociji ili igri, sudjelovanje u aktivnostima društvene mreže vezanim uz promociju tvrtke Philips (primjerice klikom na „sviđa mi se” ili „dijeli”) i sudjelovanje u testiranju proizvoda ili anketama.
   

Budući da vaše podatke o računu koristimo za pružanje Usluga, smatramo kako je ta obrada nužna za izvršavanje ugovora kojeg ste stranka i zakonita prema članku 6.1. (b) Uredbe (EU) 2016/679.

Više tekstaManje teksta
Data filled in by you

Podaci o Uređaju

Informacije specifične za uređaj možemo prikupljati kada instalirate, pristupate ili upotrebljavate Uređaj, uključujući jedinstveni broj korisnika Uređaja i sesije te podatke o uporabi, što predstavlja informacije o tome kako vi upotrebljavate uređaj.

 

Uređaj također bilježi (i) podatke o tome kako upotrebljavate Uređaj, poput vremena uporabe i razine napunjenosti baterije, (ii) podatke senzora poput načina rada, položaja, kretanja i pritiska četkice te (iii) vrstu i način uporabe glave četkice i prenosi te podatke u Aplikaciju.
 

 • Ove podatke upotrebljavamo kako bismo ih sinkronizirali s izvješćem o napretku u Aplikaciji, pratili učinkovitost glave četkica i upozorili vas kada treba zamijeniti glavu četkice.
   

Budući da se podaci o Uređaju(ima) obrađuju samo za svrhe pružanja Usluga, smatramo da je ta obrada nužna za izvršavanje ugovora kojeg ste stranka i zakonita prema članku 6.1.(b) Uredbe (EU) 2016/679.

Više tekstaManje teksta
Cookies

Kolačići

U nekim zemljama upotrebljavamo kolačiće, oznake ili slične tehnologije („Kolačići”) za rad, pružanje, poboljšanje, razumijevanje i prilagodbu naših Usluga. Kolačići nam omogućuju prepoznavanje vašeg mobilnog uređaja i prikupljanje osobnih podataka među kojima su vaš jedinstveni korisnički broj uređaja, IP adresa vašeg mobilnog uređaja, vrsta internetskog preglednika na mobilnom uređaju ili operacijski sustav koji upotrebljavate, podaci o sesiji i uporabi ili informacije o radu usluge, a to su informacije o uporabi Aplikacije.

 

Prije uporabe kolačića, zatražit ćemo vašu suglasnost.  Za dodatne informacije o korištenju kolačića u ovoj Aplikaciji pročitajte našu Obavijest o kolačiću, koju možete pronaći u postavkama privatnosti Aplikacije.

Više tekstaManje teksta
Location data

Informacije o transakcijama

Ako plaćate naše Usluge, možemo dobivati informacije i potvrde, kao što su računi, uključujući one iz prodavaonica Aplikacija ili od trećih strana koje obrađuju plaćanje.

 

Podrška za kupce

Možete nam dati informacije povezane s vašom uporabom Usluga, uključujući interakciju s tvrtkom Philips i način na koji vas možemo kontaktirati radi pružanja korisničke podrške. Upravljamo Uslugama i pružamo ih, uključujući osiguravanje korisničke podrške te poboljšanje, popravljanje i prilagođavanje Usluga. Vaše informacije upotrebljavamo i kako bismo vam odgovorili kad nas kontaktirate.
 

Smatramo kako je obrada podataka o događaju nužna za provođenje ugovora koji ste sklopili u skladu sa zakonom i prema članku 6.1.(b) Uredbe (EU) 2016/679.

Combined data

Kombinirani podaci

Možemo kombinirati osobne podatke, uključujući podatke o računu, druge podatke koje nam date, kolačiće, podatke o lokaciji, podatke prikupljene tijekom interakcija s digitalnim kanalima tvrtke Philips i uporabe tih kanala, kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi, IP adresa, kolačići, informacije o uređaju, komunikacija koju pritisnete ili dodirnete, detalji o lokaciji i web-mjesta koja posjetite.

 

Kombinirane podatke upotrebljavamo kako bismo poboljšali sadržaj, funkcionalnost i uporabljivost Aplikacije, Uređaja i Usluga te razvili nove proizvode i usluge. U ovom slučaju, smatramo kako se obrada vaših kombiniranih podataka temelji na zakonitom interesu tvrtke Philips i zakonskoj odredbi članka 6.1. (f) Uredbe (EU) 2016/679.  Možemo sakupljati i vaše kombinirane podatke, uz uklanjanje pojedinačnih osobnih podataka, kako bismo izradili publikacije, prezentacije, izvješća ili druge (marketinške) obavijesti koje možemo upotrebljavati za unutarnje i vanjske svrhe.
 

Ako prihvatite primanje promotivne komunikacije o proizvodima, uslugama, događajima i promocijama tvrtke Philips koji su relevantni za vas na temelju vaših preferencija i internetskih navika, možemo vam slati marketinšku i promotivnu komunikaciju e-poštom, telefonom i drugim digitalnim kanalima, kao što su aplikacije za mobilne uređaje i društvene mreže. Kako bismo mogli prilagoditi komunikaciju prema vašim preferencijama i navikama te vam pružiti relevantniji i prilagođeniji doživljaj, možemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke.   Prije nego što vam pošaljemo promotivnu obavijest, zatražit ćemo vašu suglasnost. 

Više tekstaManje teksta

Dopuštenja

Kada Aplikacija treba dopuštenje za pristup senzorima vašeg mobilnog uređaja (npr. fotoaparat, Wi-Fi, zemljopisna lokacija ili Bluetooth) ili drugim podacima (npr. fotografijama, dnevnom rasporedu ili kontaktima) za potrebe Usluga, zatražit ćemo vašu suglasnost.

 

 • Za povezivanje Uređaja na kojem je instaliran operacijski sustav Android potrebna je približna zemljopisna lokacija.
 • Kada se radi o iOS operacijskim sustavima, zemljopisna je lokacija potrebna kako bi se prepoznalo jesu li Aplikacija i Uređaj(i) u blizini.
 • U bilo kojem trenutku možete blokirati određivanje zemljopisne lokacije putem postavki Aplikacije ili mobilnog uređaja.  
 • Ponekad je dopuštenje tehnički preduvjet operacijskih sustava mobilnih uređaja. U tom slučaju, Aplikacija može zatražiti dopuštenje za pristup tim senzorima ili podacima, ali neće prikupljati te podatke, osim ako to nije nužno za pružanje Usluge aplikacije i samo nakon što date suglasnost.
Više tekstaManje teksta
Third parties

S kime se dijele Osobni podaci?

 

Tvrtka Philips može otkriti vaše osobne podatke trećim stranama koje su davatelji usluga, poslovnim partnerima ili ostalim trećim stranama sukladno ovoj Obavijesti o privatnosti i/ili primjenjivim zakonima.

Davatelji usluga

Surađujemo s trećim stranama koje su davatelji usluga i pomažu nam u radu, pružanju, poboljšanju, razumijevanju, prilagodbi, podršci i prodaji naših Usluga.
 

Vaše osobne podatke možemo dijeliti sa sljedećim davateljima usluga:

 

 • Davatelji IT usluga i usluga računalnog oblaka

Ti davatelji usluga pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje Aplikacije ili pružanje Usluga. 

 •  Plaćanje

Surađujemo s tvrtkom WorldPay, davateljem usluga koji rukuje i obrađuje vaše financijske podatke u vezi sa značajkama plaćanja ove Aplikacije, uključujući prodavaonice aplikacija i ostale treće strane koje obrađuju plaćanja.
 

Tvrtka Philips od svojih davatelja usluga zahtijeva adekvatnu razinu zaštite osobnih podataka sličnu razini koju i sama pruža. Od svojih davatelja usluga zahtijevamo da obrađuju osobne podatke samo sukladno našim uputama i samo u specifične svrhe koje su navedene, da imaju pristup minimalnoj količini podataka koju trebaju za pružanje specifične usluge i da zaštite sigurnost osobnih podataka.
 

Ostale treće strane

Tvrtka Philips može surađivati i s trećim stranama koje obrađuju vaše osobne podatke za svoje vlastite svrhe. Ako tvrtka Philips dijeli osobne podatke s trećim stranama koje koriste vaše osobne podatke za svoje vlastite svrhe, tvrtka Philips svakako će vas obavijestiti i/ili će pribaviti vašu suglasnost prije dijeljenja vaših osobnih podataka, sukladno primjenjivim zakonima. U tom slučaju, pažljivo pročitajte njihove obavijesti o privatnosti jer tamo izvješćuju o svojim praksama o privatnosti, uključujući podatke o tome koju vrstu osobnih podataka prikupljaju te kako ih upotrebljavaju, obrađuju i štite.
 

Tvrtka Philips ponekad prodaje tvrtku ili dio tvrtke drugoj tvrtki. Takav prijenos vlasništva može obuhvaćati i prijenos vaših osobnih podataka izravno povezanih s tim dijelom poslovanja tvrtki-kupcu. Sva svoja prava i obveze prema ovoj Obavijesti o privatnosti tvrtka Philips slobodno može dodijeliti bilo kojoj od svojih podružnica po pitanju spajanja, preuzimanja, promjene strukture ili prodaje sredstava, ili sukladno zakonskom djelovanju ili na neki drugi način, a osobne podatke možemo prenijeti bilo kojoj svojoj podružnici, slijednim entitetima ili novom vlasniku.
 

Po vašem zahtjevu, vaše osobne podatke možemo dijeliti sa sljedećim trećim stranama:

 • Delta Dental (samo SAD). 
 • ONVZ (samo Nizozemska). 
 • Amazon (Ako je usluga DRS (Dash Replenishment Service, Usluga žurne nadopune) tvrtke Amazon dostupna u vašoj zemlji, a vi ste se za nju prijavili)

Te vam treće strane mogu pružati svoje vlastite usluge. Vaše osobne podatke možemo podijeliti s ONVZ-om na vaš zahtjev i/ili u skladu s primjenjivim zakonima.

Više tekstaManje teksta
Third parties

Usluge žurne nadopune tvrtke Amazon

U nekim zemljama podržavamo naše usluge BrushSync Reorder („BrushSync”). Kada se pretplatite na uslugu BrushSync, Aplikacija će za vas automatski postaviti narudžbe za glavu četkice putem Usluge žurne nadopune tvrtke Amazon („DRS”). Za te svrhe, morat ćete se prijaviti na vaš Amazon račun i tvrtka Amazon će vam pružiti vlastite usluge. Pročitajte Uvjete i odredbe i Obavijest o privatnosti tvrtke Amazon jer vas tamo izvješćuju o svojim praksama privatnosti, uključujući o tome koju vrstu osobnih podataka prikupljaju i kako ih koriste, obrađuju i štite.


Kada se pretplatite na uslugu BrushSync, s tvrtkom Amazon dijelimo sljedeće podatke: serijski broj Uređaja, model (hx broj) uređaja te vrijeme kada je potrebno naručiti novu glavu četkice („BrushSync podaci”).  Kako bismo pratili vašu pretplatu, pohranjujemo Amazon korisnički ID. Ako poništite pretplatu na uslugu BrushSync, izbrisat ćemo takav korisnički ID.  U bilo kojem trenutku možete (i) pauzirati ili promijeniti narudžbe s pomoću postavki za promjenu redoslijeda na stranici pod naslovom Glava moje četkice u Aplikaciji i/ili (ii) otkazati narudžbu putem tvrtke Amazon.
 

Budući da se, pri pretplati na uslugu BrushSync, vaši podaci na usluzi BrushSync i vaš Amazon korisnički ID obrađuju samo za naprijed navedene svrhe, smatramo da je ta obrada nužna za izvršenje ugovora kojeg ste stranka i zakonita prema članku 6.1. (b) Uredbe (EU) 2016/679.

Više tekstaManje teksta

Prijenos izvan granica

Vaši osobni podaci mogu se pohranjivati i obrađivati u bilo kojoj državi u kojoj imamo objekte ili u kojoj angažiramo davatelje usluga, a uporabom Usluga dajete suglasnost za prijenos informacija (ako postoji) u države izvan države u kojoj živite koje mogu imati pravila za zaštitu podataka koja se razlikuju od onih u vašoj državi. U određenim okolnostima sudovi, agencije za provođenje zakona, regulatorne agencije ili nadležne službe za sigurnost u tim drugim državama mogu imati pristup vašim osobnim podacima.


Ako se nalazite u Europskom gospodarskom prostoru, vaši osobni podaci mogu se prenijeti našim podružnicama ili davateljima usluge u državama izvan Europskog gospodarskog prostora kojima Europska komisija priznaje adekvatnu razinu zaštite podataka prema standardima Europskog gospodarskog prostora (cijeli popis tih država dostupan je ovdje http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). Kad su u pitanju prijenosi iz Europskog gospodarskog prostora u države koje Europska komisija ne smatra adekvatnima, kao što su Sjedinjene Američke Države, uveli smo odgovarajuće mjere, kao što su Obvezujuća korporacijska pravila za podatke klijenata, dobavljača i poslovnih partnera standardne ugovorne klauzule koje prihvaća Europska komisija za zaštitu Osobnih podataka. Kopiju tih mjera možete dobiti tako da pratite navedenu vezu ili kontaktirate putem adrese e-pošte privacy@philips.com.

Više tekstaManje teksta

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Vaše osobne podatke zadržat ćemo sve dok je to potrebno ili dopušteno za svrhe u koje su prikupljeni. Kriteriji koje upotrebljavamo za utvrđivanje razdoblja zadržavanja podataka obuhvaćaju: (i) trajanje uporabe Aplikacije i Usluga (ii) postojanje pravne obveze kojoj smo podložni ili (iii) preporuku za zadržavanje podataka s obzirom na naš pravni položaj (primjerice s obzirom na primjenjive zakone o zastari, pravne procese ili regulatorne istrage).

Choices and rights

Vaši odabiri i prava

Ako želite poslati zahtjev za pristup, ispravljanje, brisanje, ograničenje ili prigovor obradi osobnih podataka koje ste nam ranije dali ili ako želite poslati zahtjev za primanje elektroničke kopije osobnih podataka u svrhe njihovog prijenosa u drugu tvrtku (u mjeri u kojoj vam to omogućuje ovo pravo na prijenos podataka sukladno primjenjivom zakonu), možete nas kontaktirati putem adrese e-pošte privacy@philips.com. Na vaš zahtjev odgovorit ćemo sukladno primjenjivom zakonu.

 

U zahtjevu jasno navedite kojim osobnim podacima želite pristupiti radi ispravljanja, brisanja, ograničenja ili prigovora obradi. Radi vaše zaštite, možemo ispuniti samo one zahtjeve koji se tiču osobnih podataka povezanih s vašim računom, adresom e-pošte ili drugim informacijama računa koje upotrebljavate za slanje zahtjeva, a prije ispunjavanja zahtjeva možda ćemo morati potvrditi vaš identitet. Vaše zahtjeve nastojat ćemo ispuniti što prije ako je to razumno izvedivo.
 

Tamo gdje se oslanjamo na suglasnost za prikupljanje i/ili obradu vaših osobnih podataka, možete u bilo kojem trenutku povući vašu suglasnost, što neće imati utjecaja na zakonitost obrade provedene na temelju dane suglasnosti, a prije njenog povlačenja.
 

Imajte na umu da ako upotrijebite neke od odabira i prava, možda nećete moći upotrebljavati određene Usluge tvrtke Philips (u cjelini ili dijelom).

Više tekstaManje teksta
We protect your personal data

Štitimo vaše osobne podatke

Ozbiljno shvaćamo svoju dužnost zaštite podataka koje povjerite tvrtki Philips od slučajnog ili neovlaštenog mijenjanja, gubitka, zlouporabe, otkrivanja ili pristupa. Tvrtka Philips upotrebljava razne tehnologije zaštite te tehničke i organizacijske mjere koje pomažu pri zaštiti podataka. U tu svrhu primjenjujemo, između ostaloga, kontrolu pristupa, upotrebljavamo vatrozidove i sigurnosne protokole.

Više tekstaManje teksta
Special information for parents

Posebne informacije za roditelje

Iako Usluge nisu namijenjene djeci, sukladno primjenjivom zakonu, pravilo tvrtke Philips nalaže poštovanje zakona kada on zahtijeva dopuštenje roditelja ili skrbnika prije prikupljanja, upotrebe ili otkrivanja osobnih podataka djece. Predani smo zaštiti privatnosti djece te potičemo roditelje i skrbnike da preuzmu aktivnu ulogu u internetskim aktivnostima i interesima svoje djece.
 

Ako roditelj ili skrbnik sazna kako nam je njegovo dijete dalo svoje osobne podatke bez njegove suglasnosti, može nas kontaktirati putem adrese e-pošte privacy@philips.com. Ako saznamo da nam je dijete dalo svoje osobne podatke, te ćemo podatke izbrisati iz svoje baze.

Više tekstaManje teksta
Local specific information

Specifične lokalne informacije: Prava privatnosti u Kaliforniji (samo SAD)

Odjeljak 1798.83 Građanskog zakonika države Kalifornije dopušta našim klijentima koji su stanovnici Kalifornije da od nas jednom godišnje zatraže i besplatno dobiju informacije o osobnim podacima (ako ih ima) koje smo dali na uvid trećim stranama u izravne marketinške svrhe tijekom prethodne kalendarske godine. Ako je to primjenjivo, te informacije obuhvaćaju popis kategorija osobnih informacija koje su podijeljene te nazive i adrese svih trećih strana s kojima smo podijelili informacije u prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Kalifornije i želite podnijeti takav zahtjev, posjetite naše web-mjesto s informacijama o privatnosti: https://www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Više tekstaManje teksta
Changes to the privacy notice

Promjene Obavijesti o privatnosti

Naše Usluge mogu se povremeno mijenjati bez prethodne obavijesti. Iz tog razloga zadržavamo pravo na povremene izmjene ili ažuriranja ove Obavijesti o privatnosti. Kada ažuriramo ovu Obavijest o privatnosti, ažurirat ćemo i datum na vrhu Obavijesti o privatnosti.
 

Savjetujemo vam da redovito provjeravate najnoviju verziju ove Obavijesti o privatnosti.
 

Nova Obavijest o privatnosti stupit će na snagu po objavi. Ako ne prihvaćate promijenjenu obavijest, trebate promijeniti svoje preferencije ili razmisliti o tome da prestanete upotrebljavati naše Usluge. Ako nastavite pristupati našim Uslugama ili ih upotrebljavati nakon što spomenute promjene stupe na snagu, potvrđujete da ste informirani i prihvaćate promijenjenu Obavijest o privatnosti.

Više tekstaManje teksta
Contact

Kontaktirajte nas

Ako imate ikakva pitanja o ovoj Obavijesti o privatnosti ili o načinu na koji Philips upotrebljava osobne podatke, kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka putem adrese e-pošte privacy@philips.com. Umjesto toga, imate pravo uložiti pritužbu nadležnom tijelu odgovornom za vašu državu ili regiju.

 

100719-Philips Oral Healthcare, LLC

22100 Bothell Everett Highway,

Bothell, WA 98021