Hrvatska
topbanner

Aplikacija GroomTribe tvrtke Philips
Obavijest o privatnosti

Ova Obavijest o privatnosti posljednji je put ažurirana 28. veljače 2023.

Aplikacija GroomTribe tvrtke Philips („Aplikacija“) pruža vam personaliziranu rutinu čišćenja kože i brijanja; osobne vodiče za kožu i/ili programe za brijanje; savjete za oblikovanje i brijanje; personalizirani savjet o najboljim stilovima prema licu; savjete za brijanje i oblikovanje; i druge usluge („Usluge“). Aplikacija upotrebljava osobne podatke prikupljene ili obrađene putem Aplikacije, uključujući osobne podatke koje obrađuje svaki prihvatljivi električni aparat za brijanje tvrtke Philips koji odlučite upariti s Aplikacijom („Uređaj“).

Svrha ove Obavijesti o privatnosti je pomoći vam u razumijevanju naših praksi koje se tiču privatnosti kad upotrebljavate naše Usluge, uključujući informacije o tome koje informacije i podatke prikupljamo, zašto ih prikupljamo i što radimo s njima te koja su vaša individualna prava. Ova obavijest o privatnosti odnosi se na osobne podatke koje je prikupila ili obradila Aplikacija, kojima upravlja ili koje kontrolira tvrtka Philips Consumer Lifestyle B.V. ili bilo koja od njezinih podružnica ili povezanih tvrtki („Philips“, „naš“, „mi“ ili „nas“).

Pročitajte i našu Obavijest o kolačićima i Odredbe uporabe u kojima se opisuju uvjeti uporabe naših Usluga.

Koje osobne podatke prikupljamo i u koju svrhe?


Kao što je detaljno opisano u nastavku, informacije i osobne podatke dobivamo ili prikupljamo kad pružamo svoje Usluge, što obuhvaća vaš pristup Uređaju ili Aplikaciji te njihovo preuzimanje i instaliranje, ili upotrebu naših Usluga. Te osobne podatke možemo upotrebljavati za izvršavanje Usluga koje ste zatražili kao ugovornu potrebu, a u svrhu rada, pružanja, poboljšanja, prilagođavanja, podržavanja i ponude naših Usluga na tržištu na temelju našeg legitimnog interesa ili kako bismo zadovoljili zakonsku obvezu kojoj možda podliježemo. Vaše osobne podatke povezujemo s jedinstvenim identifikatorima. Ako ne želite da prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke, možda nećete moći upotrebljavati Usluge.

blank placeholder

Osjetljivi osobni podaci

Prije prikupljanja osjetljivih osobnih podataka obavijestit ćemo vas i zatražiti izričiti pristanak sukladno Članku 9.2.(a) Uredbe (EU) 2016/679. Ti podaci mogu obuhvaćati:

 

•   Fotografiju kože ili lica; fizičke osobine kao što su oblik lica, boja dlačica, rast dlačica; 
•   Informacije o aparatu za brijanje i rutini njege kože (uključujući serijski broj i broj modela aparata za brijanje, uporabu tekućine CleanPod, učestalost i trajanje, podatke o sesiji i uporabi, vrijeme, postavke brzine, razinu baterije i napredak brijanja, podrezivanja i četkanja); 
•   Podatke o koži (boja i tip); vrijednosti mjerenja kože, nedoumice ili probleme s kožom i brijanjem; informacije o rutini čišćenja kože; podatke o bradi (tip, rast dlačica); 
•   Informacije o životnom stilu i dobrobiti (rutina, spavanje, stres i okoliš);
•   Odgovore na upitnik. 

Te podatke upotrebljavamo za pružanje svojih Usluga, uključujući pružanje personaliziranih savjeta za oblikovanje i brijanje. To činimo slanjem poruka e-pošte, push obavijesti, sadržaja u Aplikaciji i poruka u Aplikaciji. Dajemo vam i personalizirane postavke Uređaja.

Ako ne date suglasnost, ti će podaci ostati u vašem mobilnom uređaju, gdje ih tvrtka Philips neće moći vidjeti. Imajte na umu da ako upotrebljavate senzor SkinAnalyst (za iPhone), iPhone snima detaljnu sliku vaše kože i šalje je Aplikaciji. Fotografija je spremljena na uređaju iPhone.

 

Na uređajima s podrškom, aplikacija omogućuje funkciju praćenja lica s kamerom TrueDepth. Točnije, ova aplikacija s praćenjem lica prikazuje različite stilove brade na vašem licu. Informacije kamere TrueDepth upotrebljavaju se u stvarnom vremenu – ne pohranjujemo te informacije na svoje poslužitelje niti ih dijelimo s trećim stranama.


Osim gore navedenog, nemojte nam slati niti otkrivati nikakve osjetljive osobne podatke (npr. OIB te informacije koje se tiču rasnog ili etničkog podrijetla, političkog opredjeljenja, religijskih, filozofskih ili drugih vjerovanja, zdravstvenog stanja, seksualnog života ili seksualne orijentacije, biometrijskih ili genetičkih svojstava, kažnjavanja ili članstva u sindikatu) u Aplikaciji, putem nje ili na neki drugi način.

Više tekstaManje teksta

podaci o računu

Podaci o računu

Vaše osobne podatke prikupljamo kad izradite račun. U Aplikaciju se možete prijaviti s pomoću MyPhilips računa ili profila društvenih mreža, uključujući Apple račun.

 

  • Osobni podaci koje prikupljamo mogu obuhvaćati vaše ime, adresu e-pošte, državu, jezik i lozinku. Obrađujemo i informacije o vašoj uporabi Aplikacije, uključujući podatke o sesiji, prijavi i provjeri autentičnosti, koje upotrebljavamo za upravljanje vašim računom.
  • Ako se prijavite putem društvenih mreža, osobni podaci koje prikupljamo mogu obuhvaćati vaš osnovni javni profil (npr. ime, ime i prezime, fotografija profila, identifikator, spol, URL profila, datum rođenja, početna stranica i lokacija) i vašu adresu e-pošte koje upotrebljavamo u svrhe provjere autentičnosti. U tom slučaju, vaš davatelj društvene mreže može prikupljati informacije o tome da upotrebljavate Aplikaciju i prijavljujete se upotrebom računa društvene mreže. Pročitajte Obavijest o privatnosti svog davatelja društvene mreže (npr. Facebook, Google, Apple) kako biste saznali više o njihovim praksama privatnosti, uključujući i vrstu osobnih podataka koje prikupljaju i način na koji ih upotrebljavaju, obrađuju i štite.
  • Podatke vašeg računa upotrebljavamo za izrađivanje vašeg računa i upravljanje njime te pružanje personaliziranih Usluga. Svoj račun možete upotrebljavati za sigurnu prijavu u Aplikaciju. Ako izradite račun MyPhilips za prijavu u Aplikaciju, poslat ćemo vam poruku e-pošte za dobrodošlicu kako bismo potvrdili vaše korisničko ime i lozinku, komunicirali s vama radi odgovora na upite, slali vam obavijesti koje se tiču isključivo usluge ili izravne marketinške komunikacije u slučaju da to prihvatite. Račun MyPhilips možete upotrebljavati i za naručivanje proizvoda ili usluge tvrtke Philips, sudjelovanje u promociji ili igri, sudjelovanje u aktivnosti društvene mreže povezanoj s promocijom tvrtke Philips (na primjer, kad pritisnete „sviđa mi se“ ili „dijeli“) i sudjelovanje u testiranju proizvoda ili anketama.

    Budući da podatke o vašem računu upotrebljavamo za pružanje Usluga, smatramo da je obrada podataka nužna za provođenje ugovora koji ste sklopili sukladno zakonu i prema Članku 6.1(b) Uredbe (EU) 2016/679.
Više tekstaManje teksta

Kolačići i analitički podaci

Kolačiće, oznake ili slične tehnologije („Kolačići“) upotrebljavamo za pružanje, poboljšanje, razumijevanje i prilagođavanje svojih Usluga te upravljanje njima. Kolačići nam omogućuju prepoznavanje vašeg mobilnog uređaja i prikupljanje informacija i osobnih podataka među kojima su vaš jedinstveni korisnički broj uređaja, IP adresa vašeg mobilnog uređaja, vrsta internetskog preglednika na mobilnom uređaju ili operacijski sustav koji upotrebljavate, podaci o sesiji i uporabi ili informacije o radu usluge, a to su informacije o uporabi Aplikacije. Možemo vam prikazati i sadržaj specifičan za državu (uključujući informacije na vašem lokalnom jeziku) na temelju IP adrese vašeg mobilnog uređaja i informacija o davatelju SIM kartice.Kad pristanete na dijeljenje podataka Aplikacije kako biste pomogli poboljšati Aplikaciju i primali personalizirane usluge, prikupljamo i obrađujemo podatke o uporabi Aplikacije na način opisan u nastavku. U te svrhe možemo upotrebljavati nekoliko davatelja usluga koji obrađuju vaše podatke Aplikacije u naše ime i sukladno našim uputama. Naši davatelji usluga upotrebljavaju Kolačiće kako bi nam pomogli u prikupljanju vaših informacija:

•   Adobe Analytics (usluga za analitičke podatke)
•   Adjust (usluga za analitičke podatke)
•   Apptentive (usluga za povratne informacije i komunikaciju)
•   Branch Metrics (usluga za analizu korisničkog pristupa i uporabe)
•   Google Firebase (usluga za poboljšanje rada Aplikacije)

Prikupljanje podataka o Kolačićima u Aplikaciji možete odbiti u bilo kojem trenutku.

Ako želite dodatne informacije o uporabi Kolačića u ovoj Aplikaciji, pročitajte našu Obavijest o kolačićima koju možete pronaći u postavkama privatnosti u Aplikaciji. Imajte na umu da, kako bismo vam pružili bolje prilagođeno iskustvo, možemo obrađivati analitičke podatke kako bismo vam pokazali odgovarajući sadržaj i slali vam preporuke, poruke u Aplikaciji i izravne obavijesti. Podatke o Kolačićima i analitičke podatke upotrebljavamo i kako bismo vam postavljali pitanja ili vas pozivali na sudjelovanje u anketama ili istraživačkim projektima. Kad odlučite sudjelovati, obrađujemo vjerodajnice vašeg računa, odgovore, mišljenja i iskustva. Vaše osobne podatke i informacije upotrebljavamo kako bismo poboljšali Usluge i razvili nove proizvode za vas u domeni uređaja za njegu muškaraca. Imajte na umu da vaše analitičke podatke obrađujemo samo nakon što date suglasnost sukladno Članku 6.1.(a) Uredbe (EU) 2016/679.

Podaci ocjena i recenzija
Ako u trgovinama aplikacija napišete recenziju, pregledavamo i obrađujemo vaše komentare u svrhu poboljšanja proizvoda. Osim u slučaju da to od nas zatražite, te informacije ne povezujemo s vašim vjerodajnicama za račun niti bilo kojim drugim informacijama o vama koje imamo. Možemo vidjeti samo vaše korisničko ime i komentare u trgovini aplikacija. U tom slučaju, smatramo da se obrada vaših podataka korisničke podrške temelji na legitimnom interesu tvrtke Philips te da je sukladna zakonu prema Članku 6.1.(f) Uredbe (EU) 2016/679. Kad trebate korisničku podršku, vodit ćemo vas kroz postupak korisničke podrške sukladno odjeljku Korisnička podrška u nastavku.

Podaci korisničke podrške
Kad trebate korisničku podršku, možete nam dati informacije koje se tiču vaše uporabe naših Usluga, uključujući i vašu interakciju s tvrtkom Philips i način na koji vas možemo kontaktirati kako bismo vam pružili potrebnu podršku. Pružamo svoje Usluge i upravljamo njima, a to obuhvaća pružanje korisničke podrške te poboljšanje, popravljanje i prilagođavanje Usluga. Vaše podatke upotrebljavamo i kako bismo vam odgovorili kad nas kontaktirate. Smatramo da je obrada vaših podataka korisničke podrške nužna za provođenje ugovora koji ste sklopili sukladno zakonu i prema Članku 6.1.(b) Uredbe (EU) 2016/679. U nekim slučajevima, smatramo da se obrada vaših podataka korisničke podrške temelji na legitimnom interesu tvrtke Philips te da je sukladna zakonu prema Članku 6.1.(f) Uredbe (EU) 2016/679.
Više tekstaManje teksta

Kombinirani podaci

Kombinirani podaci

Možemo kombinirati vaše osobne podatke, uključujući podatke o računu, podatke koje ste unijeli vi, podatke o Uređaju, kolačiće, podatke o lokaciji, podatke prikupljene tijekom vaših interakcija i uporabe digitalnih kanala tvrtke Philips, kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi, IP adresa, kolačići, informacije o uređaju, komunikacije koje pritisnete ili dodirnete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.


Vaše kombinirane podatke možemo analizirati kako bismo vam pružili usluge kao što su personalizirana rutina čišćenja kože i brijanja; osobni vodiči za kožu i/ili programe za brijanje; savjeti za oblikovanje i brijanje; personalizirani savjet o najboljim stilovima prema licu; savjeti za brijanje i oblikovanje; te kako bismo poboljšali sadržaj, funkcionalnost i iskoristivost Aplikacije, Uređaja i Usluga, kao i razvili nove proizvode i usluge u domeni njege muškaraca. U tom slučaju, smatramo da se obrada vaših kombiniranih podataka temelji na legitimnom interesu tvrtke Philips te da je sukladna zakonu prema Članku 6.1.(f) Uredbe (EU) 2016/679.

Ako pristanete na primanje promotivnih materijala o proizvodima, uslugama, događanjima i promocijama tvrtke Philips koji bi vam mogli biti relevantni na temelju vaših preferencija i ponašanja na mreži, možemo vam slati marketinške i promotivne materijale e-poštom, telefonom i drugim digitalnim kanalima kao što su aplikacije za mobilne uređaje i društvene mreže. Kako bismo komunikaciju mogli prilagoditi vašim preferencijama i ponašanju te vam pružiti relevantniji i prilagođeniji doživljaj, možemo analizirati vaše kombinirane podatke. U bilo kojem trenutku možete poništiti tu komunikaciju i otkazati predbilježbu na nju.  

Podatke o vašim interakcijama i uporabi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju pritisnete ili dodirnete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.
Više tekstaManje teksta

Treće strane

Dopuštenja
Aplikacija može zatražiti dopuštenje za pristup mogućnostima pohrane, senzorima ili drugim značajkama vašeg mobilnog uređaja (npr. fotografije, raspored, kontakti, fotoaparat, Wi-Fi, zemljopisna lokacija ili Bluetooth). Treba nam pristup kad je to nužno za pružanje Usluga na način opisan u nastavku.

 

  • Bluetooth i Wi-Fi. Aplikacija zahtijeva Wi-Fi vezu za povezivanje s internetom. Aplikaciji treba i Bluetooth/Wi-Fi veza za povezivanje Uređaja s Aplikacijom. U bilo kojem trenutku možete blokirati Bluetooth/Wi-Fi vezu u postavkama mobilnog uređaja.
  • Lokacija. Kod nekih modela Uređaja operacijski sustavi Android zahtijevaju približnu zemljopisnu lokaciju za povezivanje s Uređajem. Operacijski sustavi iOS također zahtijevaju zemljopisnu lokaciju za prepoznavanje kad su Aplikacija i Uređaj u blizini. Međutim, tvrtka Philips te podatke neće obrađivati ni na koji način. Ti će podaci ostati na vašem mobilnom uređaju, a Philips im neće imati pristup. U bilo kojem trenutku možete blokirati prikupljanje zemljopisne lokacije u postavkama mobilnog uređaja.
  • Datoteke. Aplikacija zahtijeva pristup datotekama mobilnog uređaja radi pohrane konfiguracija jezika i drugih datoteka koje Aplikacija upotrebljava za rad (npr. priručnici, grafika, multimedijske datoteke ili drugi opsežni materijali programa). Ako izbrišete Aplikaciju, datoteke će se izbrisati s mobilnog uređaja.
  • Fotografije i multimedijski sadržaji. Ako profilu dodate sliku profila, Aplikacija će zatražiti dopuštenje za pristup fotoaparatu ili galeriji fotografija mobilnog uređaja. Operacijski sustavi Android možda će zatražiti dopuštenje za videozapise, no Aplikacija će upotrebljavati samo dopuštenje za prijenos slike.
  • Ponekad je dopuštenje tehnički preduvjet operacijskog sustava mobilnog uređaja. U tom slučaju, Aplikacija može zatražiti dopuštenje za pristup određenom senzoru ili podacima, ali nećemo prikupljati te podatke, osim u slučaju da je to potrebno za pružanje Usluga.


S kim dijelimo Osobne podatke?

Tvrtka Philips može otkrivati vaše osobne podatke davateljima usluga trećim stranama, poslovnim partnerima ili drugim trećim stranama u skladu s ovom Obavijesti o privatnosti i/ili važećim zakonima.  

 

Davatelji usluga

Radimo s davateljima usluga koji su treće strane za pružanje pomoći radi upravljanja, pružanja, poboljšanja, razumijevanja, prilagođavanja, pružanja podrške i stavljanja na tržište naših Usluga.

Vaše osobne podatke možemo dijeliti sa sljedećim davateljima usluga:

 

Davatelji IT usluga i usluga računalnog oblaka

Ti davatelji usluga pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje Aplikacije ili pružanje Usluga.

 

Philips zahtijeva od tih davatelja usluga razinu zaštite vaših osobnih podataka usporedivu s onom koju mi pružamo. Također zahtijeva da obrađuju vaše osobne podatke isključivo prema našim uputama i isključivo u svrhe navedene ranije u tekstu i da imaju pristup minimalnoj količini podataka koja im je potrebna za pružanje određene usluge te da osiguraju sigurnost vaših osobnih podataka. 

 

Druge treće strane

Philips može surađivati i s trećim stranama koje obrađuju osobne podatke u vlastite svrhe. Ako Philips podijeli osobne podatke s trećim stranama koje ih upotrebljavaju u vlastite svrhe, Philips će se pobrinuti da vas obavijesti i/ili dobije vašu suglasnost sukladno primjenjivim zakonima prije nego što podijelite osobne podatke. U tom slučaju, pažljivo pročitajte njihove obavijesti o privatnosti jer vas informiraju o praksama koje se tiču privatnosti, uključujući vrstu podataka koje prikupljaju te način na koji ih upotrebljavaju, obrađuju i štite.

Može se dogoditi da Philips proda poslovni odjel ili neki njegov dio drugoj tvrtki. Takav prijenos vlasništva može uključivati i prijenos vaših osobnih podataka izravno vezanih uz taj dio poslovanja tvrtki kupcu. Sva svoja prava i obveze prema ovoj Obavijesti o privatnosti tvrtka Philips slobodno može dodijeliti bilo kojoj od svojih podružnica po pitanju spajanja, preuzimanja, promjene strukture ili prodaje sredstava, ili sukladno zakonskom djelovanju ili na neki drugi način, a osobne podatke možemo prenijeti bilo kojoj svojoj podružnici, sljednim entitetima ili novom vlasniku.

Na vaš zahtjev, vaše osobne podatke možemo dijeliti sa sljedećim trećim stranama: Amazon (ako je Amazon DRS dostupan u vašoj državi – pogledajte dodatne pojedinosti u nastavku). Te treće strane mogu vam pružati svoje usluge. Vaše osobne podatke možemo podijeliti s tim trećim stranama na vaš zahtjev i/ili sukladno primjenjivom zakonu.

Imajte na umu da kad se prijavite u Aplikaciju putem usluge Facebook SDK, Facebooku omogućujete prikupljanje sljedećih informacija putem SDK-a:

•   Događaji Aplikacije: To obuhvaća generičke događaje Aplikacije (npr. instaliranje Aplikacije, pokretanje Aplikacije) i druga standardna bilježenja za metriku proizvoda (npr. učitavanje SDK-a i njegove radne značajke).
•   Podaci o konfiguraciji: Nakon što se korisnik prijavi, SDK će s vremena na vrijeme pokretati pozadinske zahtjeve za automatsko upravljanje trajanjem pristupnog tokena.
•   Informacije o pogrešci: SDK će bilježiti informacije o pogreškama, uključujući i one tijekom pokretanja SDK-a, koje mogu uključivati korisničke ID-ove pojedinaca prijavljenih na Facebook.
•   Kratkoročni podaci: SDK mjeri neke aktivnosti korisnika u svrhu upravljanja prijevarama i zlouporabom. Ti se podaci zadržavaju samo kratko vrijeme za one koji nisu prijavljeni na Facebook.

Facebook može prikupljati i analitičke podatke o vašoj upotrebi SDK-a, informacije o nazivu Aplikacije koju upotrebljavate, datumu kad ste odobrili prijavu i bilo koji URL povezan s vašom prijavom. Više o tome kako Facebook upotrebljava vaše podatke možete saznati ako pročitate Facebookova Pravila o podacima. Imajte na umu da je funkcija prijave na Facebook potpuno opcionalna, uvijek ćemo vam dopustiti da se prijavite svojim MyPhilips računom.

Amazon Alexa / Amazon Dash Replenishment Services (DRS)
Philips Shaver Cleaning Cartridge Skill („Vještina“) omogućuje povezivanje Philips računa s Amazon računom i uživanje u Amazon Dash Replenishment Services (DRS), usluzi koju pruža Amazon.

Prilikom povezivanja računa Philips i Amazon neovisno poduzimaju tehničke mjere za potvrdu identiteta. Philips dijeli identifikatore računa, ali ne dijeli vaše vjerodajnice računa, uključujući ime ili adresu e-pošte, s tvrtkom Amazon. Osim toga, ne prikupljamo, ne obrađujemo i ne dijelimo glasovne informacije s Amazonom.

Ako omogućite DRS, Philips će vam omogućiti dijeljenje informacija aparata za brijanje s tvrtkom Amazon (serijski broj i model aparata za brijanje te svakodnevna ukupna uporaba CleanPod tekućine) kako bi Amazon mogao za vas automatski naručiti spremnike za čišćenje aparata za brijanje tvrtke Philips. U bilo kojem trenutku možete pauzirati, promijeniti ili poništiti bilo koju narudžbu putem Amazona.

Razumijete da su informacije aparata za brijanje osobni podaci. Razumijete i da vam Amazon pruža svoje usluge, a davanjem suglasnosti dajete nam naputak da vaše osobne podatke podijelimo s Amazonom. Amazon može obrađivati vaše osobne podatke u državama izvan vaše države koje možda neće pružiti odgovarajuću zaštitu osobnih podataka. U bilo kojem trenutku možete opozvati suglasnost tako da onemogućite tu Vještinu. Dodatne informacije potražite u Obavijesti o privatnosti i Odredbama uporabe tvrtke Amazon.

Može se dogoditi da Philips proda poslovni odjel ili neki njegov dio drugoj tvrtki. Takav prijenos vlasništva može uključivati i prijenos vaših osobnih podataka izravno vezanih uz taj dio poslovanja tvrtki kupcu. Sva naša prava i obveze prema ovoj Obavijesti o privatnosti Philips može slobodno prenijeti na bilo koje naše povezano društvo u vezi s pripajanjem, spajanjem, restrukturiranjem ili prodajom imovine ili po sili zakona ili na drugi način te možemo prenijeti vaše osobne podatke bilo kojem od naših povezanih društava, pravnih osoba sljednika ili novih vlasnika. Podatke o vašim interakcijama i uporabi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju pritisnete ili dodirnete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

Više tekstaManje teksta

blank placeholder

Prijenos izvan granica

Vaši osobni podaci mogu se pohranjivati i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj se nalaze naši objekti ili u kojoj angažiramo davatelje usluga te korištenjem Usluga dajete privolu za prijenos (ako postoji) informacija u zemlje izvan vaše zemlje boravišta koja može imati pravila o zaštiti podataka koja su različita od onih u vašoj zemlji. U određenim okolnostima, sudovi, agencije za izvršavanje zakonodavstva, regulatorne agencije ili sigurnosna tijela u tim drugim zemljama mogu imati ovlaštenje za pristup vašim osobnim podacima.


Ako se nalazite u EGP-u, vaši osobni podaci mogu se prenositi našim povezanim društvima ili davateljima usluga u zemljama izvan EGP-a koje je Europska komisija potvrdila kao zemlje koje pružaju primjerenu razinu zaštite podataka prema standardima EGP-a (popis tih zemalja dostupan je  ovdje

Kad su u pitanju prijenosi iz Europskog gospodarskog prostora u države koje Europska komisija ne smatra adekvatnima, kao što su Sjedinjene Američke Države, uveli smo odgovarajuće mjere za zaštitu vaših osobnih podataka, kao što su Obvezujuća korporacijska pravila za podatke klijenata, dobavljača i poslovnih partnera i/ili standardne ugovorne klauzule koje prihvaća Europska komisija za zaštitu osobnih podataka. Kopiju tih mjera možete dobiti tako da pratite navedenu vezu ili nas kontaktirate ovdje 

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?
Vaše osobne podatke zadržat ćemo sve dok je to potrebno ili dopušteno za svrhe u koje su prikupljeni. Kriteriji koje upotrebljavamo za utvrđivanje razdoblja zadržavanja podataka obuhvaćaju: (i) trajanje uporabe Aplikacije i Usluga; (ii) postoji li pravna obveza kojoj smo podložni; ili (iii) preporučuje li se zadržavanje podataka s obzirom na naš pravni položaj (primjerice s obzirom na primjenjive zakone o zastari, pravne procese ili regulatorne istrage).
 
Više tekstaManje teksta

Izbori i prava

Vaši izbori i prava

Ako želite poslati zahtjev za pristup, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade ili ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka koje ste nam prethodno dali ili ako želite poslati zahtjev za primanje elektroničke kopije vaših osobnih podataka u svrhe njihovog prijenosa u drugu tvrtku (u mjeri u kojoj vam je to pravo na prenosivost podataka dopušteno važećim zakonima), možete nas kontaktirati ovdje.


U zahtjevu jasno navedite kojim osobnim podacima želite pristupiti radi ispravljanja, brisanja, ograničenja ili prigovora obradi. Radi vaše zaštite, možemo ispuniti samo one zahtjeve koji se tiču osobnih podataka povezanih s vašim računom, adresom e-pošte ili drugim informacijama računa koje upotrebljavate za slanje zahtjeva, a prije ispunjavanja zahtjeva možda ćemo morati potvrditi vaš identitet. Vaše zahtjeve nastojat ćemo ispuniti što prije ako je to razumno izvedivo.

 

Imajte na umu sljedeće:

•   U slučajevima gdje tražimo vašu suglasnost za prikupljanje i/ili obradu vaših osobnih podataka, tu suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku, bez utjecaja na zakonitost obrađivanja utemeljenu na suglasnosti koju ste dali prije nego što ste je povukli.
•   Kad obrađujemo vaše osobne podatke na temelju pravne obveze kojoj smo podložni, uključujući slučajeve kad komunicirate s nama kako biste ostvarili bilo koje od svojih prava, smatramo da je obrada zakonita sukladno Članku 6.1.(c) Uredbe (EU) 2016/679.
•   Kad se oslanjamo na ugovornu obvezu za obradu vaših osobnih podataka u svrhe Usluga, možda nećemo moći pružiti Usluge ako ne dobijemo vaše podatke.
•   Vaše podatke obrađivat ćemo isključivo za legitimne interese tvrtke Philips kad zaključimo da ta obrada neće narušiti vaša prava na privatnost i interese.
• Ako upotrijebite neke od odabira i prava, možda više nećete moći upotrebljavati Usluge tvrtke Philips (u cjelini ili dijelom).

Više tekstaManje teksta

Štitimo Vaše osobne podatke

Štitimo Vaše osobne podatke

Prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje povjerite tvrtki Philips od slučajne ili neovlaštene izmjene, gubitka, zlouporabe, otkrivanja ili pristupa. Philips upotrebljava razne sigurnosne tehnologije te tehničke i organizacijske mjere koje pomažu u zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu primjenjujemo, između ostalog, kontrole pristupa, upotrebljavamo vatrozidove i zaštićene protokole.

Više tekstaManje teksta

Posebne informacije za roditelje

Posebne informacije za roditelje

Iako Usluge nisu namijenjene djeci, kako su definirane prema važećim zakonima, pravila tvrtke Philips nalažu poštovanje zakona kad on zahtijeva dopuštenje roditelja ili skrbnika prije prikupljanja, uporabe ili otkrivanja Osobnih podataka djece. Predani smo zaštiti potrebe privatnosti djece te savjetujemo roditelje i skrbnike da imaju aktivnu ulogu u mrežnim aktivnostima i interesima svoje djece.


Ako roditelj ili skrbnik sazna da nam je njegovo dijete dalo svoje Osobne podatke bez njihove privole, može nas kontaktirati ovdje. Ako saznamo da nam je dijete dalo svoje Osobne podatke, te podatke izbrisat ćemo iz svoje baze.

 

Više tekstaManje teksta

Promjene obavijesti o privatnosti

Promjene ove Obavijesti o privatnosti

Naše Usluge mogu se s vremena na vrijeme promijeniti bez prethodne obavijesti. Iz tog razloga zadržavamo pravo povremene promjene ove obavijesti o privatnosti ili dodavanja sadržaja u nju. Kada dodamo sadržaj u ovu Obavijest o privatnosti, također ćemo ažurirati datum na vrhu ove Obavijesti o privatnosti.

 

Savjetujemo vam da redovito provjeravate je li na web-mjestu dostupna najnovija verzija ove Obavijesti o privatnosti.

 

Nova Obavijest o privatnosti stupit će na snagu po objavi, a ako ne prihvaćate promijenjenu obavijest, trebate promijeniti svoje preference ili razmisliti o tome da prestanete koristiti naše Usluge. Ako nastavite pristupati našim Uslugama ili ih koristiti nakon što spomenute promjene stupe na snagu, potvrđujete da ste obaviješteni te prihvaćate promijenjenu Obavijest o privatnosti.

Više tekstaManje teksta

Kledingstomer Image

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi s ovom Obavijesti o privatnosti ili o načinu na koji tvrtka Philips upotrebljava vaše osobne podatke, molimo kontaktirajte našeg Službenika za zaštitu podataka ovdje. Osim toga, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu nadležnom za vašu zemlju ili regiju.

 

Philips Consumer Lifestyle B.V.
High Tech Campus 5, 5656 AE,
Eindhoven, Nizozemska

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našu web stranicu najbolje možete pregledati u najnovijoj verziji Microsoft Edgea, Google Chromea ili Firefoxa.