Obavijest o privatnosti

Ova obavijest o privatnosti posljednji je put ažurirana 27. ožujak 2019.

Ova aplikacija pruža vam personaliziranu rutinu čišćenja kože i brijanja; osobne vodiče za kožu i/ili programe za brijanje; savjete za oblikovanje i brijanje; personalizirani savjet o najboljim stilovima prema licu; savjete za brijanje i oblikovanje; i druge usluge ("Usluge").
Svrha ove Obavijesti o privatnosti je pomoći vam u razumijevanju naših praksi koje se tiču privatnosti kad upotrebljavate naše Usluge, uključujući informacije o tome koje podatke prikupljamo, zašto ih prikupljamo i što radimo s njima, kao i vaša individualna prava.

Ova aplikacija upotrebljava osobne podatke koje je prikupio ili obradio električni aparat za brijanje tvrtke Philips koji zadovoljava uvjete  ("Uređaj") i/ili ova aplikacija za mobilne uređaje ("Aplikacija").

Ova aplikacija upotrebljava osobne podatke koje je prikupio ili obradio električni aparat za brijanje tvrtke Philips koji zadovoljava uvjete  ("Uređaj") i/ili ova aplikacija za mobilne uređaje ("Aplikacija").


Ova obavijest o privatnosti primjenjuje se na osobne podatke koji se prikupljaju ili obrađuju putem Uređaja i/ili Aplikacije, a koju obradu vodi, odnosno koji osobni podaci su pod nadzorom tvrtke Koninklijke Philips N.V. ili njenih povezanih društava ili podružnica ("Philips", "naše", "mi" ili "nas").


Molimo također pročitajte našu Obavijest o kolačićima kao i Uvjete korištenja, kojima su određeni uvjeti pod kojima možete upotrebljavati Usluge.

Podaci koji se prikupljaju i upotrebljavaju


Primamo ili prikupljamo podatke, kako je niže detaljno opisano, kada pružamo naše Usluge, uključujući kada pristupate, preuzimate, instalirate Uređaj ili Aplikaciju ili upotrebljavate naše Usluge. Možemo koristiti ove osobne podatke kako bismo pružali Usluge koje ste zatražili, u kojem slučaju je obrada nužna za izvršavanje ugovora, odnosno kako bismo upravljali, pružali, poboljšavali, prilagođavali, pružali podršku i stavljali na tržište naše Usluge na temelju našeg legitimnog interesa ili kako bismo poštovali pravnu obvezu kojoj možda podliježemo. Ako ne želite da prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke, postoji mogućnost da nećete moći upotrebljavati Usluge.
blank placeholder

Osjetljivi osobni podaci

Prije prikupljanja osjetljivih osobnih podataka, obavijestit ćemo vas te zatražiti vašu izričitu privolu. Ti podaci obuhvaćaju fotografiju kože ili lica; fizičke karakteristike kao što su oblik lica, boja dlake, rast dlake; vašu rutinu brijanja i njege kože (učestalost i trajanje); podatke o vašoj koži (boja i vrsta); mjerne vrijednosti kože, zabrinutosti oko kože i brijanja ili probleme s kožom i brijanjem; informacije o vašoj rutini čišćenja kože; podatke o bradi (vrsta, rast dlaka); te informacije o vašem životnom stilu i općem zadovoljstvu zdravljem (rutina, san, stres i okruženje). Možete u svakom trenutku povući svoju privolu, što ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije povlačenja svoje privole.

 

Molimo vas da nam ne šaljete te da nam ne otkrivate nikakve osjetljive osobne podatke (npr. brojeve zdravstvenog osiguranja, informacije vezane za rasno ili etničko podrijetlo, politička mišljenja, vjerska ili druga uvjerenja, biometrijske ili genetske karakteristike, kaznenu prošlost ili članstvo u sindikatu) na ili putem Aplikacije ili na drugi način.

Više tekstaManje teksta
podaci o računu

Podaci o računu

Prikupljamo vaše osobne podatke kada izradite račun. U Aplikaciju se možete prijaviti koristeći MyPhilips račun ili koristeći svoj profil na društvenoj mreži. Osobni podaci koje prikupljamo mogu obuhvaćati korisničko ime, profilnu fotografiju, ime, adresu e-pošte, spol, datum rođenja / dob, državu, jezik, najnoviji tweet, URL profila, profil na društvenoj mreži, lokaciju i lozinku.

 

  • Prikupljeni osobni podaci upotrebljavaju se za izrađivanje vašeg računa te upravljanje njime. Svoj račun možete upotrebljavati za sigurnu prijavu u aplikaciju. Ako izradite MyPhilips račun kako biste se prijavili u aplikaciju, poslat ćemo vam poruku e-pošte za dobrodošlicu kako bismo potvrdili vaše korisničko ime i lozinku, komunicirali s vama radi odgovora na upite, slali vam obavijesti koje se tiču isključivo usluge ili izravne marketinške komunikacije u slučaju da to prihvatite. Također možemo upotrebljavati vaš MyPhilips račun za naručivanje proizvoda ili usluga tvrtke Philips, sudjelovanje u promociji ili igri, sudjelovanje u aktivnosti društvene mreže povezanoj s promocijom tvrtke Philips (na primjer, kad pritisnete "sviđa mi se" ili "dijeli") i sudjelovanje u testiranju proizvoda ili anketama.
Više tekstaManje teksta
Podaci koje unosite vi

Ostali podaci koje vi unosite

Ti podaci obuhvaćaju fotografiju kože ili lica; fizička svojstva kao što su oblik lica, boja dlake, rast dlake; vašu rutinu brijanja i njege kože (učestalost i trajanje); podatke o vašoj koži (boja i vrsta); mjerne vrijednosti kože, zabrinutosti oko kože i brijanja ili probleme s kožom i brijanjem; informacije o vašoj rutini čišćenja kože; podatke o bradi (vrsta, rast dlaka); informacije o vašem životnom stilu i općem zadovoljstvu zdravljem (rutina, san, stres i okruženje) te vaše odgovore iz upitnika.


 

  • Prikupljeni podaci upotrebljavaju se za pružanje personaliziranih savjeta o Stilu i brijanju. To činimo putem poruka e-pošte, push notifikacija, sadržaja u aplikaciji i poruka u aplikaciji. Također vam pružamo personalizirane postavke uređaja.
Više tekstaManje teksta
Podaci s Uređaja

Podaci s Uređaja

Možemo prikupljati informacije svojstvene uređaju kada instalirate, pristupate ili upotrebljavate Uređaj. To obuhvaća informacije o vašem Uređaju, uključujući jedinstveni korisnički broj uređaja. Također prikupljamo podatke o sesiji i uporabi, koji se odnose na vašu uporabu Uređaja.


Ako upotrebljavate Povezani pametni uređaj za brijanje, Uređaj bilježi vašu uporabu uređaja, kao što su vrijeme, postavke brzine, razina baterije i tijek brijanja, podrezivanje i češljanje te ih usmjerava u Aplikaciju. Ti podaci također obuhvaćaju jedinstveni korisnički broj Uređaja, podatke o sesiji i uporabi, odnosno informacije o vašoj uporabi Uređaja. Ako upotrebljavate Senzor za analizu kože (za vaš iPhone), iPhone bilježi detaljnu sliku vaše kože te ju šalje u Aplikaciju. Ta fotografija se pohranjuje na vašem iPhoneu.

Prikupljeni podaci upotrebljavaju se za personaliziranje postavki Uređaja, uvid u vašu rutinu čišćenja kože i brijanja te pružanje osobnih programa za Kožu ili osobnih Vodiča za kožu i/ili programa za Brijanje. 

Više tekstaManje teksta
Kolačići

Kolačići

Upotrebljavamo kolačiće, tagove ili slične tehnologije kako bismo upravljali, pružali, poboljšavali, razumjeli i prilagođavali naše Usluge. Kolačići nam omogućavaju da prepoznamo vaš mobilni uređaj i prikupljamo vaše osobne podatke, uključujući vaš jedinstveni korisnički broj uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vrstu internetskog preglednika ili operacijskog sustava mobilnog uređaja koji upotrebljavate, podatke o sesiji i uporabi ili informacije o performansama vezanim za uslugu, odnosno informacije o vašoj uporabi Aplikacije.


Za više informacija o uporabi kolačićima ili drugih sličnih tehnologija koje se upotrebljavaju u ovoj Aplikaciji, molimo pročitajte našu Obavijest o kolačićima, koju možete pronaći u postavkama privatnosti Aplikacije.

Više tekstaManje teksta
Podaci o lokaciji

Podaci o lokaciji

Kad dopustite pristup podacima o lokaciji, možemo prikupljati podatke o zemljopisnoj lokaciji vašeg mobilnog uređaja. Možete u svakom trenutku blokirati zemljopisnu lokaciju putem postavki vaše Aplikacije ili mobilnog uređaja.

 

  • Podaci o lokaciji vašeg uređaja će se upotrebljavati za dobivanje podataka o lokalnom vremenu i onečišćenosti zraka te za pružanje personaliziranog vodiča za kožu.
  • Kad upotrebljavate funkciju "Pronađite Philips u svojoj blizini" na stranici podrške, morate podijeliti svoje podatke o lokaciji s tvrtkom Philips. Na temelju vaših podataka o lokaciji usmjerit ćemo vas u prodavaonicu u vašoj blizini ili na podatke za kontakt službe za korisničku podršku u vašoj državi.
Više tekstaManje teksta
blank placeholder

Informacije o transakcijama

Ako izvršavate plaćanje za naše Usluge, možemo primati informacije i potvrde, kao što su potvrde o plaćanju, uključujući iz trgovina aplikacija ili od drugih trećih strana koje obrađuju vaše plaćanje.

blank placeholder

Korisnička podrška

Možete nam pružati informacije vezane za vašu uporabu naših Usluga, uključujući interakciju s tvrtkom Philips, te na koji vas način možemo kontaktirati za pružanje korisničke podrške. Mi  pružamo naše Usluge i upravljamo njima, uključujući pružanjem korisničke podrške te poboljšanjem, popravljanjem i prilagođavanjem naših Usluga. Također koristimo vaše informacije kako bismo vam odgovorili kada nas kontaktirate.  

Kombinirani podaci

Kombinirani podaci

Možemo kombinirati vaše osobne podatke, uključujući podatke o računu, podatke koje ste unijeli vi, podatke o Uređaju, kolačiće, podatke o lokaciji, podatke prikupljene tijekom vaših interakcija i uporabe digitalnih kanala tvrtke Philips, kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi, IP adresa, kolačići, informacije o uređaju, komunikacije koje pritisnete ili dodirnete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.


Kombinirani podaci analiziraju se i upotrebljavaju za pružanje Usluga kao što su personalizirana rutina čišćenja kože i brijanja; osobni vodiči za kožu i/ili programi za brijanje; savjeti za oblikovanje i brijanje; personalizirani savjet o najboljim stilovima prema licu; savjeti za brijanje i oblikovanje; te za poboljšanje sadržaja, funkcija i mogućnosti uporabe Aplikacije, Uređaja i Usluga, kao i za razvijanje novih proizvoda i usluga.

Ako pristanete na primanje promotivnih materijala utemeljenih na vašim preferencijama i ponašanju o proizvodima, uslugama, događanjima i promocijama tvrtke Philips, možemo vam slati marketinške i promotivne materijale e-poštom, telefonom i drugim digitalnim kanalima kao što su aplikacije za mobilne uređaje i društvene mreže. Kako bismo komunikaciju mogli prilagoditi vašim preferencijama i ponašanju te pružiti vam najbolji prilagođeni doživljaj, možemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke. U svako doba možete odustati i odjaviti se od primanja takvih promotivnih materijala.  

Podatke o vašim interakcijama i uporabi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju pritisnete ili dodirnete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.
Više tekstaManje teksta
Treće strane
Dopuštenja
Aplikacija može zatražiti vaše dopuštenje za pristup vašem telefonu ili senzorima (npr. fotoaparat, Wi-Fi, zemljopisna lokacija ili Bluetooth) ili drugim podacima (npr. fotografije, raspored ili kontakti) na vašem mobilnom uređaju.

 

  • Te podatke upotrebljavamo samo kad je to potrebno za pružanje Usluga i samo nakon što nam date svoju izričitu privolu. 
  • Ponekad je dopuštenje tehnički preduvjet operacijskih sustava vašeg mobilnog uređaja. U tom slučaju, Aplikacija može zatražiti vaše dopuštenje za pristup tim senzorima ili podacima, ali neće prikupljati te podatke, osim ako to nije nužno za pružanje Usluge aplikacije i samo nakon što date privolu.


S kim dijelimo Osobne podatke?

Tvrtka Philips može otkrivati vaše osobne podatke davateljima usluga trećim stranama, poslovnim partnerima ili drugim trećim stranama u skladu s ovom Obavijesti o privatnosti i/ili važećim zakonima.  

 

Davatelji usluga

Radimo s davateljima usluga koji su treće strane za pružanje pomoći radi upravljanja, pružanja, poboljšanja, razumijevanja, prilagođavanja, pružanja podrške i stavljanja na tržište naših Usluga.

Vaše osobne podatke možemo dijeliti sa sljedećim davateljima usluga:

 

Davatelji IT usluga i usluga računalnog oblaka

Ti davatelji usluga pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje Aplikacije ili pružanje Usluga.

 

Philips zahtijeva od tih davatelja usluga razinu zaštite vaših osobnih podataka usporedivu s onom koju mi pružamo. Također zahtijeva da obrađuju vaše osobne podatke isključivo prema našim uputama i isključivo u svrhe navedene ranije u tekstu i da imaju pristup minimalnoj količini podataka koja im je potrebna za pružanje određene usluge te da osiguraju sigurnost vaših osobnih podataka. 

 

Druge treće strane

Philips može također raditi s trećim stranama koje obrađuju vaše osobne podatke u vlastite svrhe. Molimo pažljivo pročitajte njihove obavijesti o privatnosti budući da u njima obavještavaju o svojim praksama zaštite privatnosti, uključujući vrstu osobnih podataka koju prikupljaju, na koji ih način koriste, obrađuju i štite.  

Ako Philips dijeli osobne podatke s trećom stranom koja upotrebljava vaše osobne podatke u vlastite svrhe, Philips će vas obavijestiti i/ili ishoditi vašu privolu u skladu s važećim zakonima prije dijeljenja vaših osobnih podataka.

Može se dogoditi da Philips proda poslovni odjel ili neki njegov dio drugoj tvrtki. Takav prijenos vlasništva može uključivati i prijenos vaših osobnih podataka izravno vezanih uz taj dio poslovanja tvrtki kupcu. Sva naša prava i obveze prema ovoj Obavijesti o privatnosti Philips može slobodno prenijeti na bilo koje naše povezano društvo u vezi s pripajanjem, spajanjem, restrukturiranjem ili prodajom imovine ili po sili zakona ili na drugi način te možemo prenijeti vaše osobne podatke bilo kojem od naših povezanih društava, pravnih osoba sljednika ili novih vlasnika. Podatke o vašim interakcijama i uporabi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju pritisnete ili dodirnete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji IT usluga

Ti davatelji pružaju potreban hardver, softver, umrežavanje, pohranu, transakcijske usluge i/ili srodnu tehnologiju potrebnu za pokretanje aplikacije ili danih usluga.

 
razmak
 

Davatelji usluga računalnog oblaka

Ti davatelji pružaju usluge spremanja podataka. Tvrtka Philips predana je spremanju vaših osobnih podataka u vašoj regiji, uz usluge računalnog oblaka u ${cloud_providers_locations}.

 
razmak
 

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Plaćanje

Ti davatelji rukuju financijskim podacima po pitanju ${payment_purpose}.

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

Davatelji usluge ${name_app_service}

Ti davatelji pružaju specifične usluge za ${name_app_service} kao što je${app_service_providers_purpose}.

Više tekstaManje teksta
blank placeholder

Prekogranični prijenos

Vaši osobni podaci mogu se pohranjivati i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj se nalaze naši objekti ili u kojoj angažiramo davatelje usluga te korištenjem Usluga dajete privolu za prijenos (ako postoji) informacija u zemlje izvan vaše zemlje boravišta koja može imati pravila o zaštiti podataka koja su različita od onih u vašoj zemlji. U određenim okolnostima, sudovi, agencije za izvršavanje zakonodavstva, regulatorne agencije ili sigurnosna tijela u tim drugim zemljama mogu imati ovlaštenje za pristup vašim osobnim podacima.


Ako se nalazite u EGP-u, vaši osobni podaci mogu se prenositi našim povezanim društvima ili davateljima usluga u zemljama izvan EGP-a koje je Europska komisija potvrdila kao zemlje koje pružaju primjerenu razinu zaštite podataka prema standardima EGP-a (popis tih zemalja dostupan je  ovdje http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm.) Za prijenose iz EGP-a u zemlje za koje Europska komisija smatra da ne pružaju primjerenu razinu zaštite podataka, kao što su Sjedinjene Američke Države, uspostavili smo primjerene mjere, kao što su Obvezujuća korporativna pravila za podatke Klijenta, Dobavljača i Poslovnog partnera i/ili standardne ugovorne klauzule koje je donijela Europska komisija za zaštitu vaših Osobnih podataka. Kopiju tih mjera možete dobiti ako slijedite gornju poveznicu ili kontaktirate privacy@philips.com.   
Više tekstaManje teksta
Izbori i prava

Vaši izbori i prava

Ako želite poslati zahtjev za pristup, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade ili ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka koje ste nam prethodno dali ili ako želite poslati zahtjev za primanje elektroničke kopije vaših osobnih podataka u svrhe njihovog prijenosa u drugu tvrtku (u mjeri u kojoj vam je to pravo na prenosivost podataka dopušteno važećim zakonima), možete nas kontaktirati na privacy@philips.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonima.


Molimo vas da u svom zahtjevu jasno naznačite kojim osobnim podacima želite pristupiti, koje želite ispraviti, obrisati, za koje želite ograničiti obradu ili uložiti prigovor na njihovu obradu. Radi vaše zaštite, možemo rješavati zahtjeve samo u pogledu osobnih podataka povezanih s vašim računom, vašom adresom e-pošte ili drugim informacijama o računu koje upotrebljavate da biste nam poslali vaš zahtjev te ćemo morati potvrditi vaš identitet prije rješavanja vašeg zahtjeva. Pokušat ćemo odgovoriti na vaš zahtjev što je prije moguće.

 

Imajte na umu da postoji mogućnost da više nećete moći upotrebljavati naše Usluge, u cijelosti ili djelomično, kad upotrijebite (neke) od svojih izbora i prava.

Više tekstaManje teksta
Štitimo Vaše osobne podatke
Štitimo Vaše osobne podatke

Prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje povjerite tvrtki Philips od slučajne ili neovlaštene izmjene, gubitka, zlouporabe, otkrivanja ili pristupa. Philips upotrebljava razne sigurnosne tehnologije te tehničke i organizacijske mjere koje pomažu u zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu primjenjujemo, između ostalog, kontrole pristupa, upotrebljavamo vatrozidove i zaštićene protokole.

Više tekstaManje teksta
Posebne informacije za roditelje
Posebne informacije za roditelje

Iako Usluge nisu namijenjene djeci, kako su definirane prema važećim zakonima, pravila tvrtke Philips nalažu poštovanje zakona kad on zahtijeva dopuštenje roditelja ili skrbnika prije prikupljanja, uporabe ili otkrivanja Osobnih podataka djece. Predani smo zaštiti potrebe privatnosti djece te savjetujemo roditelje i skrbnike da imaju aktivnu ulogu u mrežnim aktivnostima i interesima svoje djece.


Ako roditelj ili skrbnik sazna da nam je njegovo dijete dalo svoje Osobne podatke bez njihove privole, može nas kontaktirati na privacy@philips.com. Ako saznamo da nam je dijete dalo svoje Osobne podatke, te podatke izbrisat ćemo iz svoje baze.

 

Više tekstaManje teksta
Promjene obavijesti o privatnosti
Specifične lokalne informacije: Prava privatnosti u Kaliforniji (samo SAD)

Dio 1798.83 građanskog zakonika Kalifornije dopušta našim klijentima koji su stanovnici Kalifornije da od nas jednom godišnje zatraže i besplatno dobiju informacije o osobnim podacima (ako ih ima) koje smo dali na uvid trećim stranama u izravne marketinške svrhe tijekom prethodne kalendarske godine. Ako je to primjenjivo, te informacije obuhvaćaju popis kategorija osobnih informacija koje su podijeljene te nazive i adrese svih trećih strana s kojima smo podijelili informacije u prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Kalifornije i želite podnijeti takav zahtjev, posjetite naše web-mjesto s informacijama o privatnosti: www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Više tekstaManje teksta
Promjene obavijesti o privatnosti
Promjene ove Obavijesti o privatnosti

Naše Usluge mogu se s vremena na vrijeme promijeniti bez prethodne obavijesti. Iz tog razloga zadržavamo pravo povremene promjene ove obavijesti o privatnosti ili dodavanja sadržaja u nju. Kada dodamo sadržaj u ovu Obavijest o privatnosti, također ćemo ažurirati datum na vrhu ove Obavijesti o privatnosti.

 

Savjetujemo vam da redovito provjeravate je li na web-mjestu dostupna najnovija verzija ove Obavijesti o privatnosti.

 

Nova Obavijest o privatnosti stupit će na snagu po objavi, a ako ne prihvaćate promijenjenu obavijest, trebate promijeniti svoje preference ili razmisliti o tome da prestanete koristiti naše Usluge. Ako nastavite pristupati našim Uslugama ili ih koristiti nakon što spomenute promjene stupe na snagu, potvrđujete da ste obaviješteni te prihvaćate promijenjenu Obavijest o privatnosti.

Više tekstaManje teksta
Kontakt

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi s ovom Obavijesti o privatnosti ili o načinu na koji tvrtka Philips upotrebljava vaše osobne podatke, molimo kontaktirajte našeg Službenika za zaštitu podataka na privacy@philips.com. Osim toga, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu nadležnom za vašu zemlju ili regiju.

 

Koninklijke Philips N.V.

High Tech Campus 5

5656AE, Eindhoven

Nizozemska