Zaslon za video-zid

  Zaslon za video-zid

  Napravite zapanjujuće video-zidove

  Zadivite svoju publiku nevjerojatnim video-zidom. Naši zasloni imaju izuzetno uske okvire koji pružaju nevjerojatan doživljaj gledanja, što znači da ćete sigurno sa stilom prenijeti svoje marketinške poruke. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Zaslon za video-zid

55 inča, Direct LED pozadinsko osvjetljenje, Full HD, 500 cd/m² BDL5586XL/00 Pronađi slične proizvode

Napravite zapanjujuće video-zidove

zaslonom s izuzetno uskim okvirom

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža stalnu zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • Dizajniran za rad bez prestanka

  Dizajniran za rad bez prestanka

  Budući da poslovanje nikada ne prestaje, naši zasloni za prikaz u javnim prostorima dizajnirani suza korištenje bez prestanka. Modeli iz ove serije koriste prednosti superiorne tehnologije i tako jamče višu razinu kvalitete, što znači da se možete pouzdati u njihovu neprekidnu pouzdanost.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Full HD LED tehnologija za briljantne slike

  Bijele LED diode uređaji su čvrstog stanja koji brže postižu punu, dosljednu svjetlinu, čime se štedi vrijeme pokretanja. LED diode ne sadrže živu pa se mogu ekološki reciklirati i odložiti. LED diode omogućavaju bolju kontrolu prigušivanja LCD pozadinskog osvjetljenja, što rezultira izuzetno visokim omjerom kontrasta. Osim toga, omogućavaju vrhunsku reprodukciju boja zahvaljujući dosljednoj svjetlini cijelim zaslonom.

 • IPS tehnologija širokokutnog prikaza osigurava precizan prikaz slika i boja

  IPS zasloni tvrtke Philips koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i u portretnom načinu rada. IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što je naročito pogodno za profesionalne video-zidove i javne zaslone s informacijama koji zahtijevaju precizne boje i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

 • Dizajn bez okvira osigurava predivne video-zidove

  Napravite zapanjujuće video-zidove kombinirajući zaslone bez okvira. Moguća je konfiguracija koja sadrži do 5 x 5 zaslona, a zahvaljujući najužim okomitim stupovima dostupnima na tržištu jedva ćete primijetiti prostor između slika, što znači da ćete uživati u nevjerojatnom i nezaboravnom vizualnom doživljaju.

 • Napredna kalibracija boja

  Osigurajte ujednačenu boju na svim zaslonima u mreži pomoću našeg naprednog alata za kalibraciju boje. Ovaj alat automatski će prilagoditi sve zaslone postavljene na javnom mjestu kako bi se osigurala vrhunska ujednačenost boja i time publici omogućio nezaboravan vizualni doživljaj.

 • Softverski paket Smart Control

  Kontrolirajte sve zaslone za prikaz u javnim prostorima u svojoj mreži i upravljajte njima pomoću ovog moćnog softverskog alata koji vam omogućava centralnu promjenu postavki zaslona putem RJ45 ili RS232 priključka. Smart Control omogućava postavljanje videoulaza, promjenu postavki boje, postavljanje ID-a zaslona prilikom stvaranja videozidova i čak utvrđivanje statusa svakog zaslona, što vam pruža mogućnost centralnog upravljanja svim zaslonima.

 • Utor Open Pluggable Specification

  Razvijen za tržište prikaza u javnim prostorima, utor Open Pluggable Specification (OPS) osmišljen je kako bi promjenu ili nadogradnju reproduktora multimedijskih sadržaja učinili čistom dječjom igrom. Jednostavno priključite reproduktor multimedijskih sadržaja u zaslon i spremni ste za reprodukciju. Nije važno imate li početni, srednji ili vrhunski reproduktor multimedijskih sadržaja jer je OPS potpuno kompatibilan i dugoročno omogućava smanjenje ukupnih troškova vlasništva.

 • IR Passthrough

  Upravljajte svim zaslonima u mreži zaslona za javni prikaz jednim daljinskim upravljačem, i to s primarnog zaslona. Upravljanje je jednostavno i praktično te nećete morati brinuti da će se promijeniti konfiguracijske postavke drugih zaslona prilikom uporabe jedinice za daljinsko upravljanje.

 • Mogućnost rada u portretnom položaju

  Ovaj zaslon može se sigurno i pouzdano montirati u portretnom položaju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: