Višedodirni zaslon

  Višedodirni zaslon

  Upoznajte novu razinu interakcije

  Približite se svojoj publici više nego ikad prije. Osim brzine, preciznosti i izuzetne izdržljivosti, njegove odlične radne značajke idu ruku pod ruku s pouzdanošću i funkcionalnošću. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Višedodirni zaslon

55 inča, Edge LED pozadinsko osvjetljenje, Full HD, Optički sustav slike, 6 dodirnih točaka BDL5556ET/00 Pronađi slične proizvode

Upoznajte novu razinu interakcije

uz ovaj LED zaslon osjetljiv na više dodira

 • Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Sada je dostupna nova razina interaktivnosti zahvaljujući integriranoj tehnologiji za dodir. Veća prilagodljivost i optimalan rad za istovremeno višestruko dodirivanje u kombinaciji s odličnim mogućnostima rukovanja pružaju vrhunsku korisničku interakciju. Višedodirni zasloni imaju automatsko prepoznavanje dodira. USB priključak podržava HID, što omogućava istinsku plug-and-play uporabu.

 • Dodatni OPS umetak za kreiranje sveobuhvatnog rješenja

  Dodatni OPS umetak za kreiranje sveobuhvatnog rješenja

  Pretvorite zaslon u sveobuhvatno digitalno rješenje za prikaz u javnim prostorima i kreirajte mrežu zaslona koja je povezana, napredna i sigurna. Open Pluggable Specification (OPS) predstavlja standardni industrijski utor u koji možete dodati multimedijski reproduktor koji podržava OPS standard. To rješenje bez kabela pruža mogućnost instalacije, uporabe ili održavanja hardvera po potrebi.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • SmartControl omogućava udaljeno upravljanje mrežom

  SmartControl omogućava udaljeno upravljanje mrežom

  SmartControl omogućava udaljeno upravljanje mrežom zaslona putem priključka RJ45 i RS232C. Lako precizno prilagodite sve postavke zaslona, uključujući rezoluciju, svjetlinu, kontrast i kloniranje postavki u cijeloj mreži.

 • Dizajniran za rad bez prestanka

  Dizajniran za rad bez prestanka

  Budući da poslovanje nikada ne prestaje, naši zasloni za prikaz u javnim prostorima dizajnirani suza korištenje bez prestanka. Modeli iz ove serije koriste prednosti superiorne tehnologije i tako jamče višu razinu kvalitete, što znači da se možete pouzdati u njihovu neprekidnu pouzdanost.

 • Full HD LED za savršenu sliku nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični zasloni pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

 • Optička tehnologija za dodir pruža naprednu korisničku interakciju

  Senzori na rubu zaslona istovremeno pružaju savršenu jasnoću i višedodirnu interakciju, osiguravajući razne mogućnosti novih interaktivnih primjena.

 • Istinski višedodirni zaslon sa 6 dodirnih točaka u isto vrijeme

  Uživajte u većoj interakciji uz do 6 dodirnih točaka u isto vrijeme. To je idealno kada imate više od jednog korisnika za istovremenu interakciju s aplikacijom, a 6 dodirnih točaka pruža izuzetno isplativo rješenje.

 • Kompatibilnost sa svim vodećim operacijskim sustavima

  Naši dodirni zasloni neovisni su o softveru te podržavaju Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS i Linux.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: