LCD monitor

  LCD monitor

  Impresionirajte i oduševite svoju publiku

  Uz ovaj profesionalni LCD monitor dijagonale 117 cm (46") vaše će poruke doprijeti do publike. Bilo da se koristi u mrežnom okruženju, u modularnom video-zidu ili kao pojedinačni zaslon za prikaz na javnim mjestima, ovaj model donosi mnoštvo značajki koje će zadovoljiti i najzahtjevnije primjene Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor

117 cm (46"), multimedija, HDTV monitor BDL4635E/00 Pronađi slične proizvode

Impresionirajte i oduševite svoju publiku

 • Full HD LCD zaslon od 1920 x 1080 piksela

  Ovaj zaslon ima rezoluciju koja se naziva Full HD. Vrhunska tehnologija LCD zaslona pruža punu visoku rezoluciju širokog zaslona koja uključuje 1080 progresivnih linija od kojih svaka ima 1920 piksela. Tako se postiže najbolja moguća kvaliteta slike za ulazne HD signale s do 1080 linija. Pomoću progresivnog skeniranja daje briljantne slike bez titranja, optimalne svjetline i sjajnih boja. Ova živa i oštra slika omogućit će vam poboljšani vizualni doživljaj.

 • HDMI ulaz za potpuno digitalnu vezu visoke rezolucije putem jednog kabela

  HDMI pruža nekomprimiranu digitalnu RGB vezu od izvora do zaslona. Eliminiranjem konverzije u analogni signal, daje besprijekornu sliku. Signal koji nije degradiran smanjuje titranje i omogućava jasniju sliku. HDMI napredno prenosi najvišu izlaznu rezoluciju do uređaja. HDMI ulaz u potpunosti je kompatibilan sa starijim verzijama DVI izvora, ali također uključuje digitalni audio. HDMI koristi HDCP zaštitu od kopiranja.

 • Mogućnost rada u portretnom položaju

  Ovaj zaslon može se sigurno i pouzdano montirati u portretnom položaju.

 • Skrivene upravljačke tipke koje se mogu zaključati

  Upravljačke tipke na uređaju smještene su tako da su manje vidljive pa im se ne pristupa neposredno. Štoviše, senzor za daljinsko upravljanje, kao i upravljačke tipke na uređaju mogu se onemogućiti pomoću RS232 veze kako bi se spriječilo neovlašteno upravljanje zaslonom koji se nalazi u javnom prostoru.

 • Monitorom se može daljinski upravljati preko mreže

  Mogućnost upravljanja preko mreže korisnicima omogućava upravljanje monitorima i njihovu prilagodbu daljinskim putem koristeći protokol RS232.

 • VGA prijenos signala omogućava lančano povezivanje više monitora

  Lančanim povezivanjem više zaslona omogućava se učinkovito raspoređivanje kontrole i vizualnog sadržaja iz jednog izvora na niz monitora na raznim lokacijama unutar istog mjesta.

 • Napredna značajka sprječavanja zadržavanja slike

  Statična slika koja se na zaslonu prikazuje duže vrijeme može dovesti do pojave dvostruke slike ili efekta zadržavanja slike na LCD zaslonima. Iako zadržavanje slike kod LCD zaslona nije trajno, ne želite da se događa, naročito na lokacijama gdje se sadržaj prikazuje svaki dan, cijeli dan.

 • U skladu je s RoHS standardima za brigu o okolišu

  Tvrtka Philips dizajnira i proizvodi zaslone u skladu sa strogim RoHS (Restriction of Hazardous Substances – ograničenja vezana uz opasne tvari) standardima koji ograničavaju korištenje olova i drugih toksičnih tvari koje mogu štetiti okolišu.

 • Napredna značajka zumiranja pogodna je za modularne video-zidove

  Ugrađena funkcija zumiranja omogućava laku implementaciju matrice video-zida, bez potrebe za skupom vanjskom opremom. Moguća je kombinacija 25 zaslona podijeljenih 5 x 5 vodoravno i okomito.

 • SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: