Višedodirni zaslon

  Višedodirni zaslon

  Upoznajte novu razinu interakcije

  Približite se svojoj publici više nego ikad prije. Osim brzine, preciznosti i izuzetne izdržljivosti, njegove odlične radne značajke idu ruku pod ruku s pouzdanošću i funkcionalnošću. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Višedodirni zaslon

75 inča, Edge-lit LED, Ultra HD 75BDL3010T/00 Pronađi slične proizvode

Upoznajte novu razinu interakcije

uz ovaj UltraHD zaslon

 • Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Iskusite nevjerojatnu interaktivnost uz istinski višedodirni zaslon

  Sada je dostupna nova razina interaktivnosti zahvaljujući integriranoj tehnologiji za dodir. Veća prilagodljivost i optimalan rad za istovremeno višestruko dodirivanje u kombinaciji s odličnim mogućnostima rukovanja pružaju vrhunsku korisničku interakciju. Višedodirni zasloni imaju automatsko prepoznavanje dodira. USB priključak podržava HID, što omogućava istinsku plug-and-play uporabu.

 • Reproducirajte sadržaj iz 4 zasebna ulaza uz QuadViewer

  Reproducirajte sadržaj iz 4 zasebna ulaza uz QuadViewer

  Budite fleksibilniji sa svojim zaslonima uz mogućnost reprodukcije sadržaja iz do četiri zasebna ulaza, sve na jednom zaslonu. QuadViewer je idealan za kontrolne sobe, korporacijska okruženja i sobe za sastanke.

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  Robusna platforma za upravljanje zaslonima, CMND vraća kontrolu u vaše ruke. Ažurirajte sadržaj uz CMND & Create i upravljajte njime ili kontrolirajte postavke uz CMND & Control. Sve je moguće uz CMND.

 • Dodatni OPS umetak za kreiranje sveobuhvatnog rješenja

  Dodatni OPS umetak za kreiranje sveobuhvatnog rješenja

  Pretvorite zaslon u sveobuhvatno digitalno rješenje za prikaz u javnim prostorima i kreirajte mrežu zaslona koja je povezana, napredna i sigurna. Open Pluggable Specification (OPS) predstavlja standardni industrijski utor u koji možete dodati multimedijski reproduktor koji podržava OPS standard. To rješenje bez kabela pruža mogućnost instalacije, uporabe ili održavanja hardvera po potrebi.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • 4K Ultra HD: rezolucija kakvu još niste vidjeli

  Gledajte zaslon za prikaz u javnim prostorima kao nikada prije zahvaljujući rezoluciji četiri puta većoj od one konvencionalnih Full HD zaslona. 3840 x 2160 piksela pruža sliku tako profinjenu, tako realističnu, poput prozora u novi svijet.

 • Pojednostavite sastanke uz FailOver za konferencije

  Koristeći FailOver, pojednostavite prezentacije i videokonferencije. Kada se soba za sastanke ili konferencije ne koristi, sadržaj u pozadini može se reproducirati iz bilo kojeg izvora. Kada sastanak započne i trebate podijeliti prezentaciju na zaslonu, jednostavno povežite računalo i zaslon će automatski odabrati odgovarajući ulaz i prikazati ono što je na zaslonu računala, bez potrebe za ručnom promjenom ulaza.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: