Q-Line zaslon

  Q-Line zaslon

  Učinite doživljaj prikaza u javnim prostorima intenzivnijim

  Prikazujte zapanjujuće jasne slike na ekološki prihvatljiviji način uz Q-Line zaslon. Ovaj zaslon odličnih radnih značajki i pouzdanosti, ali male potrošnje energije, idealan je za projekte u kojima kompromisi nisu prihvatljivi. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Q-Line zaslon

65 inča, Direct LED pozadinsko osvjetljenje, Full HD 65BDL3000Q/00 Pronađi slične proizvode

Učinite doživljaj prikaza u javnim prostorima intenzivnijim

Uz neprocjenjivu učinkovitost

 • CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  CMND: preuzmite kontrolu nad svojim zaslonima

  Robusna platforma za upravljanje zaslonima, CMND vraća kontrolu u vaše ruke. Ažurirajte sadržaj uz CMND & Create i upravljajte njime ili kontrolirajte postavke uz CMND & Control. Sve je moguće uz CMND.

 • Upravljajte postavkama za više zaslona uz CMND & Control

  Upravljajte postavkama za više zaslona uz CMND & Control

  Značajka CMND & Control omogućit će vam lako upravljanje većim brojem zaslona sa središnje lokacije. Uz nadzor zaslona u stvarnom vremenu, postavljanje i ažuriranja softvera s udaljene lokacije te mogućnost prilagođavanja i konfiguracije više zaslona u isto vrijeme, primjerice videozida ili zaslona s ponudom jelovnika, upravljanje skupinom zaslona nikada nije bilo lakše.

 • Zakažite što želite za kadgod želite uz SmartPlayer

  Zakažite što želite za kadgod želite uz SmartPlayer

  Pretvorite USB u doista isplativ digitalni uređaj za prikaz u javnim prostorima. Jednostavno spremite sadržaj (videozapis, zvuk, slike) na USB i priključite ga u zaslon. Kreirajte popis za reprodukciju i napravite raspored za sadržaj putem izbornika na zaslonu te uživajte u popisima za reprodukciju koje ste sami kreirali, bilo kada i bilo gdje.

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka uz HTML5

  Uspostavite vezu i upravljajte sadržajem pomoću oblaka uz HTML5

  Sa sadržajem se možete povezati i upravljati njime iz oblaka, putem integriranog HML5 preglednika. Sadržaj za prikaz u javnim prostorima možete dizajnirati na mreži te uspostaviti vezu s jednim zaslonom ili cijelom mrežom. Jednostavno priključite RJ45 internetski kabel za vezu s mrežom, povežite zaslon na namjensku URL adresu i možete reproducirati sadržaj iz oblaka.

 • Pojednostavite sastanke uz FailOver za konferencije

  Koristeći FailOver, pojednostavite prezentacije i videokonferencije. Kada se soba za sastanke ili konferencije ne koristi, sadržaj u pozadini može se reproducirati iz bilo kojeg izvora. Kada sastanak započne i trebate podijeliti prezentaciju na zaslonu, jednostavno povežite računalo i zaslon će automatski odabrati odgovarajući ulaz i prikazati ono što je na zaslonu računala, bez potrebe za ručnom promjenom ulaza.

 • Full HD LED za savršenu sliku nevjerojatnog kontrasta

  Kvaliteta slike je važna. Obični zasloni pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.

 • Kreirajte i ažurirajte sadržaj uz CMND & Create

  Dizajnirajte i kreirajte privlačan sadržaj uz CMND & Create, moćan alat za kreiranje sadržaja. Uz sučelje s mogućnošću povlačenja i ispuštanja, prethodno učitane predloške i integrirane widgete, zadivit ćete kupce privlačnim sadržajem.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: