1
Proizvodi

Bezbrižno isprobajte Sonicare

Osiguravamo povrat novca unutar 60 dana
 

PROMOCIJA ZAVRŠENA

Bezbrižno uz

Philips Sonicare

 

60 dana jamstva povrata novca

Potpuno zadovoljstvo ili povrat vašeg novca  

60 dana jamstva povrata novca

   

Naš program omogućava vam kupnju Philips Sonicare električnih četkica bez ikakvoog rizika. 

Naša jedinstvena tehnologija pruža snažno, a ipak nježno čišćenje. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana. Svaka Philips električna četkica pruža Vam 3 osnovna elementa odlične oralne njege; uklanjanje naslaga, zdravlje desni i izbjeljivanje.

 

Ukoliko želite isprobati upravo ovu tehnologiju, od sada to možete napraviti bezbrižno uz 60 dana povrata novca. 

Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće korake:

 

Korak 1

Proizvod mora biti zaprimljen u najranijem roku od 14 dana od dana kupovine, a najkasnije 60 dana od datuma prve kupovine koja mora biti ostvarena unutar promotivnog razdoblja (15.4. do 15.7.2017.) Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja. Povrat uređaja zbog eventualnog nezadovoljstva moguć je tek nakon 14 dana korištenja u skladu s uputama za uređaj. Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li Vam Philips Sonicare električna četkica.

 

Korak 2:

Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 15.4. do 15.7.2017.), zajedno s obrascem povratnice popunjenim s vašim osobnim podacima. Besplatni primjerak povratnice dostupan je na stranici www.philips.hr te na prodajnim mjestima Philipsa.

Temeljito čišćenje uz Sonicare tehnologiju

Snažne sonične vibracije pretvaraju pastu za zube u mjehuriće koji uklanjaju naslage te ih usmjeravaju duboko između zuba i uzduž linije desni. U isto vrijeme na zube se primjenjuje 31 000 nježnih, a učinkovitih poteza četkice. U samo 2 minute postići ćete ono što se običnom četkicom postigne u mjesec dana.

Promocijski proizvodi