Fidelio

Philips Fidelio

Slušalice

  • KA

  Philips Fidelio

  Slušalice

  Vrlo vjeran zvuk, u udobnosti vašeg doma

  Slušalice Fidelio X2 pružaju autentičan doživljaj slušanja uz iznimnu kvalitetu zvuka i razinu udobnosti, u udobnosti vašeg doma. Uživajte u besprijekornim zvučnim detaljima i prilagođenom dizajnu koji ih podređuje vašem užitku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Slušalice

Zvuk visoke rezolucije, Slušalice koje se stavljaju preko ušiju, Luksuzni jastučići od memorijske pjene X2/00 Pronađi slične proizvode

Vrlo vjeran zvuk, u udobnosti vašeg doma

 • Zvuk visoke rezolucije reproducira glazbu u njezinom najčišćem obliku

  Zvuk visoke rezolucije reproducira glazbu u njezinom najčišćem obliku

  Zvuk visoke rezolucije pruža najbolje radne značajke zvuka, reproducirajući originalne snimke vjernije od CD formata od 16 bita / 44,1 kHz. Ta beskompromisna kvaliteta čini zvuk visoke rezolucije najboljim partnerom za ljubitelje glazbe. Slušalice Fidelio zadovoljavaju stroge standarde potrebne za zvuk visoke rezolucije. Bilo da uživate u kolekciji visoke rezolucije ili tradicionalnijem glazbenom izvoru, uglađene proširene visoke frekvencije slušalica iz asortimana Fidelio pomažu vam da izvučete više iz svoje glazbe.

 • Snažne neodimijske jedinice od 50 mm za širok, a ipak precizan raspon

  Snažne neodimijske jedinice od 50 mm za širok, a ipak precizan raspon

  Svaki zvučnik pažljivo je odabran, prilagođen i testiran, te se uparuje za najdetaljniji prirodan zvuk. Pogonske jedinice od 50 mm koriste neodimijske magnete velike snage za reprodukciju dinamike glazbe i pružanje dobro uravnoteženog čistog basa, jasnih srednjih tonova i čistih visokih frekvencija.

 • Akustička konstrukcija otvorenog tipa za besprijekornu jasnoću zvuka

  Akustička konstrukcija otvorenog tipa za besprijekornu jasnoću zvuka

  Akustička konstrukcija otvorenog tipa eliminira nakupljanje zračnog tlaka iza pogonske jedinice, omogućujući membrani znatno slobodno kretanje, uvelike poboljšavajući jasnoću zvuka i uglađujući proširene visoke frekvencije.

 • Prozračni jastučići od velura pomažu u oslobađanju tlaka i topline

  Prozračni jastučići od velura pomažu u oslobađanju tlaka i topline

  Izrada modela Fidelio X2 tvrtke Philips počinje pažljivim odabirom svakog materijala pri čemu se vodi računa o funkcionalnosti i ergonomskoj udobnosti. Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene usklađeni su s velurom optimizirane gustoće s visokom razinom propuštanja zraka, kako bi se oslobodili tlak i toplina te osigurala duža udobnost prilikom dugotrajnog nošenja.

 • Layered Motion Control membrana pruža precizan zvuk

  Layered Motion Control membrana pruža precizan zvuk

  LMC (Layered Motion Control) pogonske jedinice imaju višeslojnu polimersku membranu koja obavija sloj gela za ublažavanje vibracija. Ti slojevi oblikuju fleksibilnu prepreku i – zajedno s gelom – apsorbiraju i ublažavaju prevelike frekvencije, što rezultira uglađenijim i ujednačenijim frekvencijskim odzivom. Rezultat je uravnoteženiji, prirodan i poboljšan raspon zvukova visoke frekvencije.

 • Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za udobnost prilikom dugotrajnog nošenja

  Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za udobnost prilikom dugotrajnog nošenja

  Materijali za Fidelio X2 pažljivo su odabrani kako bi se osigurala udobnost prilikom dugotrajnog nošenja i poboljšale značajke zvuka. Ekskluzivni prozračni jastučići za uši s memorijskom pjenom dizajnirani su za optimalno ergonomsko prianjanje. Pjena ne samo da savršeno prilagođava svoj oblik prema obliku vašeg uha nego i izolira basove istovremeno sprječavajući prodiranje buke iz okruženja.

 • Pogonske jedinice s nagibom odgovaraju ušima radi minimalne refleksije zvuka

  Pogonske jedinice s nagibom odgovaraju ušima radi minimalne refleksije zvuka

  Školjke za uši dizajnirane su za nagib od 15 stupnjeva, prateći prirodnu geometriju uha i uvlačeći vas u doista precizan i čist zvuk. Audio signali provode se izravno u uši, stvarajući dinamičan i autentičan doživljaj slušanja.

 • Prozračna samopodesiva 3D mrežica za savršeno prianjanje

  Prozračna samopodesiva 3D mrežica za savršeno prianjanje

  Samopodesiva lagana mrežica ima prozračnu 3D mrežu koja ne samo da propušta zrak nego je i dovoljno fleksibilna da osigurava savršeno prianjanje svaki put.

 • Namjenska kopča za kabel za slušanje bez zapetljavanja

  Namjenska kopča za kabel za slušanje bez zapetljavanja
 • Dvoslojne školjke za uši dizajnirane za precizan zvuk

  Dvoslojne školjke za uši modela Fidelio X2 tvrtke Philips dizajnirane su za smanjenje rezonancije i vibracije, donoseći besprijekoran zvuk istinske preciznosti i beskompromisnih detalja. Čvrsta konstrukcija u slojevima osigurava izdržljivost, što X2 čini idealnim glazbenim partnerom kod kuće.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: