Web-kamera

  Web-kamera

  Webcam easy

  Certifikat za Skype jamči vrlo kvalitetne video-razgovore uz rezoluciju od 1,3 megapiksela, digitalno zumiranje od 3x i smanjenje šuma. Jednostavnost tehnologije plug & play održavanje veze s drugima čini nevjerojatno jednostavnim, a tu su čak i multimedijske slušalice tvrtke Philips. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Webcam easy

Održite vezu

 • 1,3 megapiksela (interpolirano) za bolju kvalitetu slike

  Vaša web-kamera pruža rezoluciju videozapisa i fotografija od 1,3 megapiksela (interpolirano). Dakle, možete je koristiti za snimanje fotografija visoke kvalitete koje će izgledati odlično i ako ih ispišete kao slike većih dimenzija.

 • Uglađena slika u videozapisu uz 30 sličica po sekundi

  Opustite se i uživajte u vrhunskom doživljaju gledanja uz videozapise od 30 sličica u sekundi. Za uglađenije slike u videosadržajima i bolje iskustvo video-razgovora.

 • Digitalno zumiranje od 3x za superiorne krupne planove

  Povećavajte i smanjujte prikaz za savršenu kompoziciju na svakoj slici. Zumiranje možete u potpunosti kontrolirati pomoću sučelja na zaslonu uz istovremeno gledanje slike, što znači da je možete savršeno ugoditi.

 • Praćenje lica automatski slijedi vaše lice

  Vrhunski softver kamere automatski otkriva vaše lice i pomiče objektiv koji slijedi vaše lice kako se krećete. Ostat ćete u sredini slike, čak i ako se krećete tijekom videokonferencije. Pruža slobodu izražavanja i prirodne komunikacije.

 • Zakretno kućište omogućava usmjeravanje kamere u bilo kojem smjeru

  Uživajte u slobodi snimanja web-kamerom uz praktičnu funkciju zakretanja kućišta koja omogućava usmjeravanje kamere u bilo kojem smjeru. Jednostavno okrenite kameru za 360° u željenom smjeru i snimite bilo koji dio prostorije, bez ikakvog premještanja kamere.

 • Certifikat za Skype

  Ova web-kamera primila je certifikat od tvrtke Skype. Dakle, možete se pouzdati u visoku kvalitetu slike i zvuka, besplatno upućivanje poziva i trenutnu razmjenu poruka u bilo kojem dijelu svijeta.

 • Smanjivanje šume povećava jasnoću govora

  Vrhunska tehnologija smanjivanja šuma smanjuje razinu pozadinskih šumova i poboljšava jasnoću govora u tihim i glasnim okruženjima.

 • Multimedijske slušalice i naglavni mikrofon za najbolju kvalitetu zvuka

  U kompletu s web-kamerom dolaze multimedijske slušalice tvrtke Philips. Naglavni mikrofon jamči optimalnu kvalitetu zvuka i udobno korištenje.

 • Jednostavno postavljanje i korištenje

  Postavljanje i korištenje web-kamere prava je dječja igra. 1. instalirajte softver 2. priključite kameru 3. uživajte u videopozivu u trenutku

 • Kompatibilna sa svim uslugama izravne razmjene poruka

  Web-kamera i njezin softver dizajnirani su kako bi bili usklađeni sa svim uslugama izravne razmjene poruka. Dodajte video u komunikaciju putem usluga Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger i drugih.

 • Snimajte i arhivirajte slike te upravljajte njima uz VLounge

  Softver za snimanje, upravljanje i arhiviranje snimaka i videozapisa na vrlo praktičan način. Sa samo nekoliko pritisaka mišem moći ćete stvarati i slati poruke e-pošte s videosadržajima. Ovaj softverski paket daje vam sve što vam je potrebno da u potpunosti iskoristite prednosti web-kamere Philips.

 • Tipka za snimanje sjajnih fotografija u trenutku

  Samo jednim pritiskom na ovu tipku kamera automatski snima fotografiju. To je zabavan način razmjene fotografija na način da ih dodate u e-poštu, na web-stranice ili u dokumente.

 • Sigurna montaža na bilo koji monitor, prijenosno računalo ili stol

  Višefunkcijsko postolje omogućava jednostavno montiranje web-kamere na bilo koji monitor, prijenosno računalo ili stol. Ovaj dizajn je naročito siguran i neće se pomaknuti ili pasti usred razgovora.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: