Sportske slušalice s trakom za glavu

  Sportske slušalice s trakom za glavu

  Prilagođene sportskim aktivnostima

  Robusne i ergonomske, izuzetno lagane slušalice ActionFit SHQ5200 dizajnirane su za najzahtjevnije treninge. Neodimijske pogonske jedinice od 40 mm osiguravaju snažan bas, dok otvorena akustika i odvojivi jastučići za uši uvijek pružaju udobnost i suhoću te sprječavaju zagrijavanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sportske slušalice s trakom za glavu

ActionFit, Slušalice koje se stavljaju na uši, Narančasta i crna SHQ5200/10 Pronađi slične proizvode

Prilagođene sportskim aktivnostima

Sigurno prianjanje bez klizenja uz traku za glavu sa silikonskom oblogom

 • Neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za snažan bas i motivaciju

  Neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za snažan bas i motivaciju

  Uhvatite ritam uz glazbu solidne snage zahvaljujući snažnim neodimijskim pogonskim jedinicama od 40 mm za snažan i dinamičan bas. Slušalice ActionFit dizajnirane su da vam pruže motivaciju tijekom treninga – bez obzira na to koliko je zahtjevan. Iskusite živahan zvuk koji će vas motivirati, bez obzira na vrstu treninga i mjesto.

 • Odvojivi i perivi jastučići za uši pružaju svježinu i suhoću

  Odvojivi i perivi jastučići za uši pružaju svježinu i suhoću

  Slobodno se znojite – vaše slušalice ActionFit SHQ5200 imaju jedinstvene jastučiće za uši koji su prekriveni tkaninom koja odbija vlagu te pruža udobnost, svježinu i suhoću tijekom treninga. Jastučiće samo odvojite nakon nekoliko uporaba kako biste ih oprali i bit će kao novi.

 • Traka za glavu otporna na klizenje sa silikonskim dijelovima

  Traka za glavu otporna na klizenje sa silikonskim dijelovima

  Slušalice ActionFit SHQ5200 imaju posebno dizajniranu traku za glavu koja sigurno prianja i tijekom najintenzivnijih treninga. Traka za glavu otporna na klizenje izrađena je s inovativnim silikonskim dijelovima koji osiguravaju dovoljno kontaktnih točaka na glavi te sprječavaju klizenje prema bočnoj strani, kao i pomicanje prema naprijed ili natrag dok se slobodno krećete tijekom treninga.

 • Otvoreni akustički dizajn omogućuje praćenje okoline

  Otvoreni akustički dizajn omogućuje praćenje okoline

  Radi vaše sigurnosti, slušalice ActionFit omogućuju vam da pratite što se događa u okolini – naročito kada vježbate na otvorenom. Otvorena akustička platforma omogućuje da pratite što se događa oko vas uz istovremeno potpuno uživanje u glazbi.

 • Traka za glavu koja optimalno prianja odgovarat će svakom obliku ušiju

  Traka za glavu koja optimalno prianja odgovarat će svakom obliku ušiju

  Vaše slušalice ActionFit imaju diskretno dizajniranu traku za glavu koja optimalno prianja s ergonomskim školjkama za uši koje su prošle stroga testiranja kako bi se osiguralo pristajanje svim ušima – bez obzira na njihov oblik i veličinu – udobno i savršeno.

 • Izuzetno lagane slušalice od 99 g za vrhunsko prianjanje i udobnost

  Mase samo 99 g, slušalice ActionFit SHQ5200 jedne su od najlaganijih slušalica na tržištu. Njihova učinkovito dizajnirana konstrukcija obuhvaća pojedinačne dijelove koji su posebno dizajnirani za postizanje precizne ravnoteže između ergonomske strukture i udobne mase. Okvir trake za glavu napravljen je od vrlo kvalitetnog polipropilena, čime se osigurava dosljedno stabilno prianjanje i diskretan moderan stil.

 • Kabel ojačan kevlarom pruža vrhunsku izdržljivost

  Vaše slušalice ActionFit posebno su dizajnirane za izdržljivost i snagu. Njihov kabel obložen kevlarom dobro je zaštićen od cijepanja i lomljenja, a može odoljeti ekstremnim okruženjima – i treninzima.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: