Stereo slušalice

  Stereo slušalice

  Za kod kuće i u pokretu

  Moćan zvuk i mala težina ovih slušalica jamče izvrstan zvuk i maksimalnu udobnost pri korištenju u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Stereo slušalice

Za uporabu u zatvorenom i na otvorenom SHP5401/00 Pronađi slične proizvode

Za kod kuće i u pokretu

 • Jastučići za uši povećavaju udobno nošenje i reprodukciju basova

  Poseban oblik i bogati materijali koji su korišteni u izradi jastučića za uši ovih slušalica tvrtke Philips osiguravaju savršeno prianjanje uz maksimalnu udobnost. Uz to, sprječavaju rasipanje zvuka i poboljšavaju reprodukciju basova. Jastučići za uši oblikovani su tako da savršeno odgovaraju području oko uha.

 • Lagan dizajn poboljšava udobnost tijekom dužeg korištenja.

  Ove slušalice tvrtke Philips napravljene su od izdržljivih, laganih materijala koji omogućavaju udobno dugotrajno nošenje.

 • Kabel na jednoj strani umanjuje zaplitanje i poboljšava udobnost

  Kabel je pogodno spojen samo na jednoj strani, čime je znatno umanjena mogućnost zaplitanja i olakšano je namatanje kabela kod spremanja.

 • Prekriveno je cijelo uho za optimalnu kvalitetu zvuka

  Ove slušalice tvrtke Philips imaju školjke pune veličine koje ne samo što prekrivaju cijelo uho radi boljeg zvuka, one omogućuju i smještaj većeg, učinkovitijeg izlaznog stupnja.

 • Vrlo meki jastučići za vrpcu za iznimnu udobnost nošenja

  Vrlo meki jastučići za vrpcu, omotani odgovarajućom tkaninom s jastučićima za uši udobno pristaju na vrh glave, bez ikakvog pritiskanja glave.

 • Zvučnik 40 mm pruža zvuk bez izobličenja

  Zvučnik 40 mm izrađen je od kompozitnog majlara za osjetljiv, ali istovremeno i snažan dio koji pruža zvuk bez primjetnog izobličenja.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: