Slušalice za računalo

  Slušalice za računalo

  Slušalice za računalo s mogućnošću prilagodbe

  Ovo elegantno rješenje za računala omogućava prilagodbu slušalica uz školjke s mogućnošću podešavanja. Uz prijenos kristalno čistog glasa i udoban dizajn trake za glavu, satima ćete udobno razgovarati.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Slušalice za računalo s mogućnošću prilagodbe

Savršen dodatak za prijenosno ili stolno računalo

 • Prilagodljive školjke za uši

  Prilagodljive školjke za uši na ovim slušalicama za računalo znače da se možete razlikovati od drugih i koristiti školjke koje pristaju vašem osobnom stilu.

 • Jastučići za uši povećavaju udobno nošenje i reprodukciju basova

  Poseban oblik i bogati materijali koji su korišteni u izradi jastučića za uši ovih slušalica tvrtke Philips osiguravaju savršeno prianjanje uz maksimalnu udobnost. Uz to, sprječavaju rasipanje zvuka i poboljšavaju reprodukciju basova. Jastučići za uši oblikovani su tako da savršeno odgovaraju području oko uha.

 • Zvučnik 40 mm pruža zvuk bez izobličenja

  Zvučnik 40 mm izrađen je od kompozitnog majlara za osjetljiv, ali istovremeno i snažan dio koji pruža zvuk bez primjetnog izobličenja.

 • Iznimno osjetljiv mikrofon za snimanje jasnog glasa

  Ove slušalice za računalo savršeno su rješenje za jasne razgovore putem mreže bez prekida, jer dolaze s iznimno osjetljivim mikrofonom za snimanje glasa.

 • Podesite prema sebi za dodatnu udobnost tijekom duljeg korištenja

  Bez obzira na to kako volite 'osjećati' svoje slušalice, ova traka za glavu jedinstvenog dizajna uvijek će vam omogućiti prilagođeno, udobno nošenje. S podešavanjem visine, slušalice možete nositi duže vrijeme i to sasvim udobno.

 • Kont. za jač. i isk. zvuka na kabelu

  Isključite glas ili podesite njegovu jačinu bez potrebe za približavanjem uređaju iz kojeg dolazi zvuk.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: