Slušalice

  Slušalice

  Čist zvuk

  Predivne slušalice CitiScape Strada kombiniraju inovaciju i eksperimentalnu uličnu modu. Nadahnute urbanom kulturom, tanke i lagane slušalice reproduciraju besprijekoran zvuk, a trendovska traka za glavu od tkanine pruža iznimnu udobnost i osigurava stilsku usklađenost. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Slušalice

Pogonske jed. od 32 mm / zatvoreni tip, Slušalice koje se stavljaju na uši, Lagana traka za glavu, Potpuno ravno preklapanje SHL5100WT/00 Pronađi slične proizvode

Čist zvuk

uz lagan dizajn

 • Snažne pogonske jedinice od 32 mm pružaju čist zvuk

  Snažne pogonske jedinice od 32 mm pružaju čist zvuk

  Snažne pogonske jedinice od 32 mm pružaju čist, detaljan i prirodan zvuk. Prepustite se baš svakoj noti i nijansi – bilo kada i bilo gdje.

 • Fino ispletena traka za glavu živopisnog dizajna

  Fino ispletena traka za glavu živopisnog dizajna

  Nadahnuta modernim tenisicama i njihovim vezicama živih boja, traka za glavu slušalica CitiScape Strada obavijena je sitno pletenom tkaninom, tako da se ponosno možete kretati uz udobnost modernog dizajna dok uživate u glazbi.

 • Lagana i tanka traka za glavu za iznimnu udobnost

  Lagana i tanka traka za glavu za iznimnu udobnost

  Vaša CitiScape traka za glavu izrađena je od izuzetno tanke i lagane cijevi radi osiguravanja udobnosti. Završna obrada je metalna žica koja osigurava dodatnu izdržljivost.

 • Dizajn s otvorenom akustikom za prirodan zvuk

  Dizajn s otvorenom akustikom za prirodan zvuk

  Otvoreni akustički dizajn koji se stavlja na uši pruža prirodan zvuk, istovremeno vam omogućavajući da budete svjesni svoje okoline dok se prepuštate glazbi.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: