Naglavne slušalice

  Naglavne slušalice

  Dubok bas, definiran zvuk

  Dizajnirane za pružanje beskompromisnog zvuka, slušalice SHL3300 imaju neodimijske pogonske jedinice od 40 mm i snagu od 2200 mW – bas je definiran, a zvuk precizan i bez izobličenja. Školjke za uši automatski se vraćaju u položaj i zakreću 165°, olakšavajući monitoring. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Naglavne slušalice

DJ monitoring stil, Crna SHL3300BK/10 Pronađi slične proizvode

Dubok bas, definiran zvuk

uz DJ monitoring

 • Spiralni kabel duljine 1,5 m za dodatnu fleksibilnost i izdržljivost

  Spiralni kabel duljine 1,5 m za dodatnu fleksibilnost i izdržljivost

  Uživajte u većoj slobodi pokreta uz spiralni kabel duljine 1,5 m. Spiralni dizajn smanjuje naprezanje dijelova uzrokovano povlačenjem i pruža izuzetno veliku duljinu bez neurednog zapetljavanja.

 • Kompaktan sklopivi dizajn za jednostavno spremanje u pokretu

  Kompaktan sklopivi dizajn za jednostavno spremanje u pokretu

  Napravljene da vam pruže najbolji doživljaj dok ste u pokretu, slušalice u DJ monitoring stilu mogu se sklopiti, što ih čini izuzetno prenosivim i olakšava njihovo spremanje. Pametan dizajn i pažljiv odabir komponenti, kao što su šarke dobre konstrukcije, omogućava lako rukovanje dijelovima slušalica. Model SHL3100 može se potpuno sklopiti, dok se bolji modeli SHL3200 i 3300 mogu sklopiti u kompaktnije oblike.

 • Školjke se zakreću 165° što je pogodno za monitoring i pruža dodatnu fleksibilnost

  Školjke se zakreću 165° što je pogodno za monitoring i pruža dodatnu fleksibilnost

  Dizajnirane imajući na umu profesionalne DJ-e, školjke na ovim slušalicama mogu se zakretati 165°, čime se omogućava praktično slušanje jednim uhom tijekom miksanja pjesama. Mogućnost zakretanja dobro dođe i prilikom uobičajenog slušanja kada treba pratiti i zvukove iz okruženja.

 • Neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za dubok i definiran bas

  Neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za dubok i definiran bas

  Neodimijske pogonske jedinice mogu se pohvaliti izvanrednim frekvencijskim odzivom koji daje čiste visoke tonove i bas koji je jednostavno proširen i definiran. Razdvajanje zvuka također je nevjerojatno jasno, što vam omogućava da svaku notu čujete točno u odgovarajućem trenutku – miksanje glazbe bit će profesionalnije, a užitak u omiljenim pjesmama dok ste u pokretu veći.

 • Meki jastučići promjera 95 mm pružaju još veću udobnost

  Meki jastučići promjera 95 mm pružaju još veću udobnost

  Prepustite se odličnom zvuku na bilo kojem mjestu. Meki jastučići promjera 95 mm savršeno izoliraju uši od buke iz okruženja, pružajući odličnu zvučnu izolaciju i poboljšavajući basove. Bilo da miksate pjesme na zabavi ili jednostavno uživate u omiljenim pjesmama na putu do posla, jastučići na školjkama slušalica osigurat će najbolji zvuk glazbe.

 • Široka, lagana traka za glavu s EVA pjenom za udobno prianjanje

  Široka, lagana traka za glavu s EVA pjenom za udobno prianjanje

  Sve kod ovih slušalica upućuje na udobnost – od ergonomskog dizajna do lagane konstrukcije i uporabe vrhunskih materijala. Čak i prilikom dugotrajnog nošenja, izvanredna udobnost omogućava vam najbolje uživanje u glazbi.

 • Zatvoreni sustav blokira buku iz okruženja

  Zatvoreni sustav blokira buku iz okruženja
 • Jednostrani DJ monitoring olakšava praćenje

  Jednostrani DJ monitoring olakšava praćenje
 • Prilagodljive ušne školjke i traka za glavu odgovaraju svakom obliku glave

  Prilagodljive ušne školjke i traka za glavu odgovaraju svakom obliku glave
 • Test koji obuhvaća 8000 savijanja kabela jamči izdržljivost

  Dizajnirane za izdržljivost i učinkovitost, ove slušalice obećavaju doživljaje zvuka koji vas neće iznevjeriti. Kabelski sustavi razvijeni su za odolijevanje snažnim povlačenjima i stalnim savijanjima, a to je uporaba zahtjevnija od uobičajene. Kako bi se osigurala takva izdržljivost, svi kabeli prolaze stroga testiranja koja obuhvaćaju 8000 savijanja.

 • Upravljanje velikom snagom od 2200 mW: nema izobličenja čak niti pri velikoj glasnoći

  Upravljanje velikom snagom omogućava odlične radne značajke, bez obzira na glasnoću i izvor. Slušajte svu svoju glazbu s MP3 reproduktora, pametnih telefona, kućnih audio uređaja i mikseta. Čak i pri visokim razinama glasnoće ili uz veliku ulaznu snagu zvuka reprodukcija je čista i bez izobličenja.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: