Slušalice koje se umeću u uho

  Slušalice koje se umeću u uho

  Kristalni zvuk

  Elegantne slušalice usklađene s vašim stilom, s mekanim gumenim umecima za udobno pristajanje i praktičnom torbicom s patentnim zatvaračem u koju se uredno mogu spremiti slušalice i kabel. Njihov izgled je podjednako dobar kao i njihov zvuk.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Kristalni zvuk

Čisti tonovi puni detalja

 • Klizni mehanizam protiv zaplitanja kabela

  Klizni mehanizam protiv zaplitanja kabela

  Prilikom spremanja slušalica postoji rizik od zaplitanja kabela ako se slušalice ne spreme pažljivo. To spremanje i ponovnu upotrebu slušalica čini kompliciranom. Jednostavno povucite klizni mehanizam prema slušalicama kako bi dva kabela slušalica ostala zajedno te kako biste spriječili zaplitanje kabela.

 • Izuzetno tanka membrana daje čist zvuk pun detalja

  Membrana je vrlo tanka pregrada čije vibriranje uzrokuje zavojnica. Što je membrana tanja, to je vibriranje preciznije. To na kraju daje bolju i precizniju reprodukciju zvuka te slušatelju omogućuje uživanje u čistim tonovima punim detalja.

 • Zakrivljen akustički kanal omogućuje usmjeren i precizan zvuk

  Zakrivljen akustički kanal dizajniran je u skladu sa zakrivljenošću kanala ljudskog uha te se zvučni valovi iz zvučnika precizno usmjeravaju prema vašem bubnjiću uz maksimalnu definiciju

 • Ergonomičnost dizajna za u uho osigurava maksimalnu ugodnost i dobro pristajanje

  Zakrivljen akustični kanal ergonomično je dizajniran u skladu s anatomijom kanala ljudskog uha. Dizajn toliko dobro i ugodno pristaje u uho da slušalice možete staviti i jednostavno na njih zaboraviti.

 • Izuzetna izolacija od buke daje kvalitetan zvuk i pri niskoj jakosti zvuka

  Na bučnim mjestima više ne morate pojačati zvuk. Zakrivljen akustički kanal i savršeno zatvorene slušalice koje se stavljaju u uho značajno smanjuju pozadinsku buku i daju istu kvalitetu zvuka pri nižoj jakosti zvuka te uz njih baterija traje duže.

 • U praktičnu torbicu s patentnim zatvaračem možete uredno spremiti slušalice i kabel.

  Ova prekrasna mala torbica s patentnim zatvaračem i izgleda sjajno i praktična je jer u nju uredno možete spremiti slušalice i kabel kada ih ne koristite.

 • Kabel duljine 1,2 m idealan je za uporabu na otvorenom

  Idealna duljina kabela pruža vam slobodu odabira mjesta za audio uređaj.

 • Iznimno meke silikonske kapice u tri veličine omogućuju idealno pristajanje

  Dostupne u tri različite veličine (male, srednje i velike), kapice se mogu mijenjati te će pristajati svakom pojedinom korisniku. Izrađene su od iznimno mekog silikona kako bi se tijekom dugotrajnog slušanja pružila maksimalna udobnost.

 • Meke silikonske kapice ugodno pristaju u vaše uho

  Meki silikonski jastučići osiguravaju ugodno pristajanje u uhu te će višesatno slušanje glazbe biti ugodnije

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: