Slušalice koje se umeću u uho

  Slušalice koje se umeću u uho

  Bogati bas

  Prednji otvor za akustiku omogućava stvaranje dubokog i snažnog basa, a njegova kombinacija s zakrivljenim dizajnom akustičkog kanala osigurava udobno pristajanje. Uključen je i kabel za namatanje kabela koji omogućava prikladno vješanje na torbu ili remen.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bogati bas

Dubok, snažan zvuk

 • Trajni Flexi-Grip čini čvrstu, fleksibilnu vezu

  Trajni Flexi-Grip čini čvrstu, fleksibilnu vezu

  Meki Flexi-Grip materijal kojim je obloženo tijelo slušalica poboljšava njihove radne značajke i njihovu trajnost. On priključak kabela štiti od oštećenja do kojih bi inače moglo doći uslijed neprekidnog savijanja tijela slušalice zbog čestog kontakta s prstima korisnika tijekom postavljanja i skidanja.

 • Uređaj za namatanje kabela pojednostavljuje spremanje kabela i prilagodbu duljine

  Praktično rješenje za spremanje kabela i prilagodbu njegove duljine omogućuje maksimalnu praktičnost. Na njemu se nalazi i kvačica za slušalice.

 • Zakrivljen akustički kanal omogućuje usmjeren i precizan zvuk

  Zakrivljen akustički kanal dizajniran je u skladu sa zakrivljenošću kanala ljudskog uha te se zvučni valovi iz zvučnika precizno usmjeravaju prema vašem bubnjiću uz maksimalnu definiciju

 • Izuzetna izolacija od buke daje kvalitetan zvuk i pri niskoj jakosti zvuka

  Na bučnim mjestima više ne morate pojačati zvuk. Zakrivljen akustički kanal i savršeno zatvorene slušalice koje se stavljaju u uho značajno smanjuju pozadinsku buku i daju istu kvalitetu zvuka pri nižoj jakosti zvuka te uz njih baterija traje duže.

 • Prirodno pristajanje uz ergonomičan dizajn zakrivljenog akustičkog kanala

  Superiornost dizajna s laganim zakrivljenjem od 15 stupnjeva na modelu sa zakrivljenim akustičkim kanalom temelji se na anatomiji ljudskog uha i omogućava prirodno pristajanje i izuzetnu ugodnost pri nošenju.

 • Kabel duljine 1,2 m idealan je za uporabu na otvorenom

  Idealna duljina kabela pruža vam slobodu odabira mjesta za audio uređaj.

 • Iznimno meke silikonske kapice u tri veličine omogućuju idealno pristajanje

  Dostupne u tri različite veličine (male, srednje i velike), kapice se mogu mijenjati te će pristajati svakom pojedinom korisniku. Izrađene su od iznimno mekog silikona kako bi se tijekom dugotrajnog slušanja pružila maksimalna udobnost.

 • Meke silikonske kapice ugodno pristaju u vaše uho

  Meki silikonski jastučići osiguravaju ugodno pristajanje u uhu te će višesatno slušanje glazbe biti ugodnije

 • Akustički otvor za kontrolu niskih frekvencija i dubok, čist bas

  Akustički otvor je rupica u slušalici koja omogućuje protok zraka kroz zvučnik, što kontrolira niske frekvencije i daje dubok i čist bas.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: