Bežične HiFi slušalice

  Bežične HiFi slušalice

  Čista bežična glazba

  Slušalice SHD8600UG/10 omogućavaju slobodno uživanje u televizijskim sadržajima i glazbi bilo gdje u kući. Digitalni prijenos pruža besprijekoran prijem i dobru reprodukciju zvuka. Zakretne školjke za uši i unutarnja traka za glavu koja se sama prilagođava pružaju odlično prianjanje i udobnost. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bežične HiFi slušalice

Slušalice koje se stavljaju preko ušiju, Crna SHD8600UG/10 Pronađi slične proizvode

Čista bežična glazba

Digitalne bežične

 • Značajka brzog punjenja za ubrzano ponovno punjenje

  Značajka brzog punjenja za ubrzano ponovno punjenje

  Inteligentni sustav brzog punjenja omogućava potpuno punjenje baterije u vrlo kratkom vremenu. Unutarnji sustav određuje preostali kapacitet baterije radi optimalnog ulaznog napona u svrhu brzog punjenja te produženja vijeka trajanja baterije.

 • Spremite svoj prijemnik na praktični punjač

  Spremite svoj prijemnik na praktični punjač

  Punjač predstavlja praktično, prilagođeno spremište za vaš prijemnik kada ga ne koristite, a u nekim modelima podržava i punjenje baterija.

 • Zakretne školjke za uši osiguravaju udobno pristajanje

  Zakretne školjke za uši osiguravaju udobno pristajanje

  Savršeno pristajanje školjaka na vaše uši sprečava gubitke zvuka i stvara intenzivnije iskustvo slušanja. Školjke za uši pomiču se gore i dolje te lijevo i desno, omogućavajući savršeno pristajanje i optimalnu udobnost.

 • Kristalno čist digitalni prijenos (2,4 GHz)

  Digitalni prijenos od 2,4 GHz sprječava kompresiju i gubitak podataka između odašiljača i slušalica. Digitalni signali pretvaraju se u analogne signale na kraju postupka prijenosa. Krajnji rezultat je vrhunska kvaliteta zvuka, sa čistom akustikom i minimalnim gubitkom podataka.

 • Akustički podešeni zvučnici za izvanrednu kvalitetu zvuka

  Akustički podešeni zvučnici stvaraju čist, uravnotežen zvuk vrhunske jasnoće i preciznosti, bilo da se radi o visokim tonovima ili dubokim basovima.

 • Samopodesiva traka za slušalice osigurava udobno nošenje

  Unutarnji dio trake ovih slušalica tvrtke Philips olakšava prilagodbu i optimalno pristajanje. Automatski se prilagođava i osigurava udobno nošenje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: