Tapster

Bluetooth stereo slušalice

  Bluetooth

  Tapster

  Bluetooth stereo slušalice

  Kontrolirane dodirom i bežične

  Uživajte u čaroliji i jednostavnosti koja vam je nadohvat ruke zahvaljujući Philips Tapster Bluetooth stereo slušalicama koje se umeću u uši te kontroliraju dodirom i pokretom. Nudi čistu audio kvalitetu s tehnologijom FullSound i jasne pozive poboljšane funkcijom EverClear tvrtke Philips. Saznajte više

 • Kontrolirane dodirom i bežične

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tapster Bluetooth stereo slušalice

Kontrola dodirom SHB7110/10 Pronađi slične proizvode

Kontrolirane dodirom i bežične

Bluetooth stereo i handsfree

 • Kontrola dodirom i pokretom

  Upravljajte svojim slušalicama jednostavnim dodirivanjem njihove površine - zaboravite na petljanje sa sićušnim tipkama koje je teško pronaći. Senzori i napredan softver u ovim Bluetooth slušalicama registriraju i raspoznaju svaki dodir - tako, primjerice, dodirivanjem slušalica možete upravljati jačinom zvuka, laganim udarcem odgovoriti na poziv, a skidanje slušalica prenijet će poziv u tijeku na telefon.

 • Glazba poboljšana sustavom FullSound

  Što je glazba bez srca i duše? Tijekom snimanja i kompresije digitalne glazbe gube se detalji i dinamika koje glazba ima kada je slušamo uživo. FullSound je inteligentan algoritam koji se izvodi na snažnom čipu u slušalicama. Poboljšava kvalitetu glazbe i obnavlja izvornu dinamiku glazbe, stereo efekte, basove i visoke tonove te otkriva detalje koji se prethodno nisu mogli čuti, i to bez iskrivljenja. Tehnologija FullSound omogućena je na uređaju prilikom kupnje, a može se isključiti i uključiti.

 • Tehnologija EverClear za jasne pozive

  Telefonske razgovore često vodimo u bučnim okruženjima, što dovodi do poteškoća u razumijevanju sugovornika. Tehnologija EverClear u ovim slušalicama uklanja buku, što dovodi do slanja i primanja čistog signala glasa i kristalno jasnih poziva. Također, prepoznaje ulazak u područje s mnogo buke i sukladno tome prilagođava glasnoću slušalica.

 • Zakrivljeni akustični dizajn omogućava izvrsnu izolaciju od buke

  Razvijen iz temeljitog razumijevanja anatomije ljudskog uha, zakrivljeni akustični dizajn prilagođava kut cijevi zvučnika i kapicu individualnim oblicima slušnog kanala. Osim usmjeravanja zvuka izravno prema vašim ušima, stvara i savršenu izolaciju od vanjske buke, što omogućava slušanje glazbe uz manju jačinu zvuka.

 • Usklađene s tehnol. Bluetooth HSP/HFP - univerzalno

  Bluetooth je tehnologija zamjene kabelskih veza. Bluetooth je globalni standard, što znači da Bluetooth uređaji različitih proizvođača mogu raditi zajedno, pomoću zajedničkih Bluetooth profila. HSP (profil slušalice) o HFP (handsfree profil) su profili potrebni za uobičajene operacije Bluetooth slušalica. Ako je vaš mobilni telefon usklađen s profilom HSP ili HFP (kao što je slučaj s gotovo svim mobilnim telefonima koji podržavaju Bluetooth), ove slušalice možete koristiti s njim. Oznaka i logotip s riječi Bluetooth u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i tvrtka Koninklijke Philips Electronics N.V. te oznake koristi u okviru licence.

 • Bluetooth® Stereo (sukladno A2DP)

  Ovaj uređaj Philips ima punu podršku za Bluetooth Stereo (A2DP). Usklađenost sa značajkom A2DP (profil za naprednu distribuciju zvuka) omogućava slušalicama da primaju stereo glazbu s bilo kojeg Bluetooth uređaja koji je usklađen sa značajkom A2DP. To znači da ove slušalice možete koristiti s bilo kojim kompatibilnim mobilnim telefonom, računalom, Bluetooth adapterom, MP3 reproduktorom i drugim uređajima koji podržavaju A2DP.

 • Bežično upravljanje pozivima

  Upravljajte pozivima bez upotrebe mobilnog telefona. To uključuje odgovaranje na pozive, njihovo odbijanje, glasovno biranje i ponovno biranje. Glasovno biranje i ponovno biranje moraju biti podržani na mobilnom telefonu.

 • Bežični handsfree razgovori uz podršku za Bluetooth

  Korištenje mobilnog telefona bez slušalice može biti nepraktično i nesigurno. Na mnogim mjestima je i protivno zakonu tijekom vožnje. Handsfree kompleti sa žicama sa sobom donose zapetljane kabele. Bluetooth slušalice s bežičnom Bluetooth vezom na maloj udaljenosti predstavljaju zamjenu za kabel, pa će vaše ruke biti slobodne za kretanje te neće biti sputane kabelima. Budući da je količina izračene energije u blizini glave mnogo manja od one kod mobilnog telefona, Bluetooth smanjuje i potencijalne rizike povezane sa zračenjem mobilnih telefona.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: