Avent

Philips Avent

Sterilizator na paru za mikrov. pećnicu

  Philips Avent

  Sterilizator na paru za mikrov. pećnicu

  Izuzetno brzo i praktično

  Lagan i kompaktan dizajn sterilizatora na paru za korištenje u mikrovalnoj pećnici Philips AVENT SCF271/20 čini ga idealnim za korištenje u vašem domu i izvan njega. Ako ne otvorite poklopac, sadržaj ostaje steriliziran do 24 sata.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Izuzetno brzo i praktično

Sterilizira 6 bočica u roku od 2 minute*

 • Prikladan je za putovanja. Odgovara većini mikrovalnih pećnica.

  Prikladan je za putovanja. Odgovara većini mikrovalnih pećnica.

  Philips Avent sterilizator za korištenje u mikrovalnoj pećnici dizajniran je tako da može stati u većinu mikrovalnih pećnica dostupnih na tržištu. Njegove male dimenzije čine ga praktičnim za putovanja, što znači da ćete uvijek imati sterilnu bočicu prilikom kratkih putovanja ili dužih odmora u inozemstvu. Idealan je i kao dodatni sterilizator koji ćete držati u kući bake i djeda. Dimenzije: 166 (V), 280 (Š), 280 (D) mm.

 • Bočne drške omogućavaju sigurno zatvaranje poklopca

  Bočne drške omogućavaju sigurno zatvaranje poklopca

  Kako bi bio sigurniji, sterilizator za korištenje u mikrovalnoj pećnici ima kopče na bočnim stranama. Kopče služe za čvrsto zatvaranje poklopca kako vruća voda ne bi izašla iz sterilizatora dok ga vadite iz mikrovalne pećnice. Bočne drške dizajnirane su tako da ostanu hladne i omoguće sigurno rukovanje sterilizatorom.

 • Sadržaj ostaje sterilan do 24 sati ako se aparat ne otvori

  Sadržaj ostaje sterilan do 24 sati ako se aparat ne otvori

  Sadržaj ostaje sterilan do 24 sati ako se aparat ne otvori

 • Može primiti šest Philips AVENT bočica

  Može primiti šest Philips AVENT bočica

  Unatoč malim dimenzijama, ovo je jedini sterilizator za korištenje u mikrovalnoj pećnici koji može primiti 6 Philips AVENT bočica. Dok u većinu sterilizatora za korištenje u mikrovalnoj pećnici mogu stati samo 4 bočice, Philips AVENT sterilizator za korištenje u mikrovalnoj pećnici odjednom može sterilizirati dovoljno bočica za cijeli dan. Pogodan je i za sterilizaciju pumpi za izdajanje.

 • Prirodna sterilizacija parom ubija 99,9% štetnih bacila

  Prirodna sterilizacija parom ubija 99,9% štetnih bacila

  Sterilizacija štiti vašu bebu od naročito štetnih bakterija dok njezin imunološki sustav dovoljno ne ojača. Budući da rade pri temperaturama višim od temperatura koje koriste perilice posuđa, Philips Avent sterilizatori ubijaju 99,9 % štetnih bacila, a sadržaj ostaje sterilan 24 sata ako se poklopac ne otvori.

 • Prirodna sterilizacija parom pruža dodatnu zaštitu

  Svrha sterilizacije je zaštita bebe od posebno štetnih bakterija u mlijeku dok njezin imunološki sustav dovoljno ne ojača. Philips AVENT sterilizator koristi bolničku metodu sterilizacije parom koja je brza, laka i učinkovita, bez ikakvih kemikalija.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: