VisaPure

Glava četke za problematičnu kožu

  VisaPure

  Glava četke za problematičnu kožu

  Glava četke za problematičnu kožu

  Glava četke za problematičnu kožu smanjuje masnoću i uklanja mrtve stanice kože koje mogu začepiti pore. Kombinacija dugačkih i kratkih vlakana pruža nježno čišćenje i zadovoljava potrebe osjetljive problematične kože. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

VisaPure Glava četke za problematičnu kožu

Za problematičnu kožu, Za svakodnevnu uporabu, Mijenjajte svaka 3 mjeseca, Jednostavna zamjena SC5994/00 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Glava četke za problematičnu kožu

 • Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Čišćenje aparatom VisaPure omogućava uklanjanje veće količine ostataka od šminke te mrtvih stanica kože. Zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja koža će bolje apsorbirati vaše omiljene proizvode za njegu kože kao što su kreme, serumi i esencije.

 • Četka za kožu sklonu aknama i prištićima

  Učinkovito i nježno čišćenje problematične kože. Četka uklanja mrtve stanice kože i masnoću bolje od vaših ruku, a istovremeno je izuzetno nježna prema vašoj osjetljivoj koži. Vlakna su tanka i dugačka, a njihovi su vrhovi dvaput polirani te na taj način osiguravaju manje trenja u dodiru s kožom i nježniji učinak čišćenja. Naročito nježan način postizanja čiste kože zdravog izgleda. Razvijeno uz savjete dermatologa.

 • Razvijeno u suradnji s dermatolozima

  U razvojnoj fazi četke za problematičnu kožu bili su uključeni vodeći dermatolozi kako bi se osiguralo da četka bude higijenska i sigurna za uporabu na problematičnoj koži.

 • Jedinstven sastav vlakana četke za čišćenje lica

  Sve VisaPure četke imaju jedinstvenu tehnologiju vlakana 5 u 1. Svako vlakno dvaput je polirano, a svilenkasto meki vrhovi osiguravaju glatko klizenje. VisaPure vlakna izuzetno su dugačka radi pružanja potpune ugodnosti na koži. Kako bi se osigurala učinkovitost, VisaPure vlakna do 3 su puta manja od pora, a gusta četka doseže više pora u jednom tretmanu radi pružanja osjećaja luksuznog čišćenja. Materijal vlakana posebno je odabran da bude vodootporan.

 • Glava četke postavlja se pritiskom; lako se postavlja i odvaja

  Glavu četke jednostavno pritiskom postavite ili povlačenjem odvojite. Glave četke lako se postavljaju i kompatibilne su sa svim modelima VisaPure.

 • Mijenjajte svaka 3 mjeseca

  Za najbolje rezultate četku mijenjajte svaka 3 mjeseca. Zamjena četke jednostavna je: jednostavno je povucite s aparata.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: