VisaPure

Četka za čišćenje osjetljive kože

  VisaPure

  Četka za čišćenje osjetljive kože

  Glava četke za osjetljivu kožu

  Glava četke za osjetljivu kožu pruža izuzetno nježno čišćenje uz posebno dizajnirana tanja vlakna s jedinstvenom tehnologijom koja osigurava glatko klizenje bez iritacije. Četka ima 32.000 svilenkasto mekih vlakana za nježnije čišćenje. Saznajte više

  Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.: Kn 79

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

VisaPure Četka za čišćenje osjetljive kože

Za normalnu i osjetljivu kožu, Za svakodnevnu uporabu, Mijenjajte svaka 3 mjeseca, Jednostavna zamjena SC5991/10 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Kompatibilni proizvodi

Glava četke za osjetljivu kožu

Za čistu i meku kožu

 • Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Čišćenje aparatom VisaPure omogućava uklanjanje veće količine ostataka od šminke te mrtvih stanica kože. Zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja koža će bolje apsorbirati vaše omiljene proizvode za njegu kože kao što su kreme, serumi i esencije.

 • Četka za osjetljivu kožu pogodna za normalnu i osjetljivu kožu

  Nježna prema osjetljivoj koži poput ručnog čišćenja. Jedinstveno dizajnirana svilenkasto meka vlakna neće oštetiti niti isušiti kožu. Posebno dizajnirana vlakna još su tanja i mekša od onih na glavi četke za normalnu kožu kako bi osigurala još mekši i nježniji doživljaj čišćenja prilagođen osjetljivoj koži.

 • Jedinstven sastav vlakana četke za čišćenje lica

  Sve VisaPure četke imaju jedinstvenu tehnologiju vlakana 5 u 1. Svako vlakno dvaput je polirano, a svilenkasto meki vrhovi osiguravaju glatko klizenje. VisaPure vlakna izuzetno su dugačka radi pružanja potpune ugodnosti na koži. Kako bi se osigurala učinkovitost, VisaPure vlakna do 3 su puta manja od pora, a gusta četka doseže više pora u jednom tretmanu radi pružanja osjećaja luksuznog čišćenja. Materijal vlakana posebno je odabran da bude vodootporan.

 • Glava četke postavlja se pritiskom; lako se postavlja i odvaja

  Glavu četke jednostavno pritiskom postavite ili povlačenjem odvojite. Glave četke lako se postavljaju i kompatibilne su sa svim modelima VisaPure.

 • Mijenjajte svaka 3 mjeseca

  Za najbolje rezultate četku mijenjajte svaka 3 mjeseca. Zamjena četke jednostavna je: jednostavno je povucite s aparata.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: