VisaPure

Četka za čišćenje normalne kože

  VisaPure

  Četka za čišćenje normalne kože

  Glava četke za normalnu kožu

  Glava četke za normalnu kožu idealna je za normalnu, masnu i kombiniranu kožu. Četka ima 17.000 mekih vlakana s jedinstvenom tehnologijom vlakana i uklanja 10 puta više nečistoća i mrtvih stanica kože u usporedbi s ručnim čišćenjem, a istovremeno je nježna. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

VisaPure Četka za čišćenje normalne kože

Za normalnu i masnu kožu, Za svakodnevnu uporabu, Mijenjajte svaka 3 mjeseca, Jednostavna zamjena SC5990/10 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Kompatibilni proizvodi

Glava četke za normalnu kožu

Za čistu i meku kožu

 • Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Poboljšava apsorpciju omiljenih proizvoda za njegu kože

  Čišćenje aparatom VisaPure omogućava uklanjanje veće količine ostataka od šminke te mrtvih stanica kože. Zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja koža će bolje apsorbirati vaše omiljene proizvode za njegu kože kao što su kreme, serumi i esencije.

 • Četka za normalnu, mješovitu i masnu kožu

  10 puta učinkovitije od ručnog čišćenja. Uklanja više ostataka šminke, mrtvih stanica kože i prljavštine koja može začepiti pore i uzrokovati mitesere. Povećava apsorpciju sredstava koja se nanose na površinu kože kao što su kreme i serumi.

 • Jedinstven sastav vlakana četke za čišćenje lica

  Sve VisaPure četke imaju jedinstvenu tehnologiju vlakana 5 u 1. Svako vlakno dvaput je polirano, a svilenkasto meki vrhovi osiguravaju glatko klizenje. VisaPure vlakna izuzetno su dugačka radi pružanja potpune ugodnosti na koži. Kako bi se osigurala učinkovitost, VisaPure vlakna do 3 su puta manja od pora, a gusta četka doseže više pora u jednom tretmanu radi pružanja osjećaja luksuznog čišćenja. Materijal vlakana posebno je odabran da bude vodootporan.

 • Glava četke postavlja se pritiskom; lako se postavlja i odvaja

  Glavu četke jednostavno pritiskom postavite ili povlačenjem odvojite. Glave četke lako se postavljaju i kompatibilne su sa svim modelima VisaPure.

 • Mijenjajte svaka 3 mjeseca

  Za najbolje rezultate četku mijenjajte svaka 3 mjeseca. Zamjena četke jednostavna je: jednostavno je povucite s aparata.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: