Lumea Precision

IPL sustav za uklanjanje dlačica

  Lumea Precision

  IPL sustav za uklanjanje dlačica

  Idealan način za sprječavanje ponovnog izrastanja dlačica

  Philips Lumea IPL najučinkovitije je bežično IPL rješenje koje čini čuda u sprječavanju ponovnog rasta dlačica na tijelu. Nježni svjetlosni impulsi koji se redovito primjenjuju održavaju kožu svilenkasto glatkom svaki dan. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Lumea Precision IPL sustav za uklanjanje dlačica

Za uporabu na tijelu i licu, 15 minuta za tretman potkoljenica, Vijek trajanja >140.000 impulsa, Bežični dizajn SC2006/00 Pronađi slične proizvode

Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica!

Lumea IPL sustav izabralo je više od 1 milijun žena.

Idealan način za sprječavanje ponovnog izrastanja dlačica

i postizanje glatke kože kod kuće

 • Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz redovite tretmane uživat ćete u glatkoj koži svaki dan.

 • Učinkovitost bez napora

  Učinkovitost bez napora

  Naše kliničke studije dokazale su znatno smanjenje dlačica nakon samo četiri tretmana svaka dva tjedna, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Za održavanje tih rezultata jednostavno ponovite tretman po potrebi. Vrijeme između tretmana može se razlikovati ovisno o individualnom ponovnom rastu dlačica.

 • Prilagođena za sigurnu uporabu u udobnosti vlastitog doma

  Prilagođena za sigurnu uporabu u udobnosti vlastitog doma

  Philips Lumea upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Tvrtka Philips ovu je tehnologiju prilagodila za sigurnu i učinkovitu uporabu u udobnosti vašeg doma. Tvrtka Philips usko je surađivala s vodećim dermatolozima na razvoju našeg revolucionarnog sustava za uklanjanje dlačica. Više od 2000 žena sudjelovalo je u opsežnom istraživanju potrošačkih navika koje smo provodili više od 10 godina.

 • Pogodan za razne tipove dlačica i kože

  Pogodan za razne tipove dlačica i kože

  Philips Lumea učinkovito djeluje na (prirodne) tamnije plave, smeđe i crne dlačice. Philips Lumea NE djeluje učinkovito na crvene, svjetlije plave niti sijede dlačice. Philips Lumea NIJE pogodan za uporabu na vrlo tamnoj koži.

 • Pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti

  Pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti

  Philips Lumea ima pet prilagodljivih razina jačine svjetlosti kako bi se osigurao nježan, ali učinkovit tretman. Ako se upotrebljava na odgovarajući način, IPL tretman aparatom Philips Lumea siguran je i nježan čak i na osjetljivoj koži i osjetljivim dijelovima tijela.

 • Siguran i učinkovit čak i na osjetljivim područjima

  Siguran i učinkovit čak i na osjetljivim područjima

  S povjerenjem ga upotrebljavajte za uklanjanje dlačica s lica (s gornje usnice, brade i zalizaka) i dijelova tijela poput nogu, pazuha, bikini područja, trbuha i ruku.

 • Bežična praktičnost

  Bežična praktičnost

  Jedinstveni bežični dizajn aparata Lumea savršen je za maksimalno dosezanje teško dostupnih područja i jednostavnu uporabu.

 • Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

  Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

  Philips Lumea cjelovito je rješenje koje je spremno za uporabu čim ga raspakirate. Još važnije, ne zahtijeva zamjenske žarulje niti upotrebu gelova za brijanje.

 • Precizni nastavak za siguran tretman lica

  Precizni nastavak za siguran tretman lica

  Precizni nastavak ima dodatni integrirani filtar za svjetlo i omogućuje sigurnu i praktičnu primjenu na gornjoj usnici, bradi i zaliscima. Može se upotrebljavati i na osjetljivim dijelovima tijela poput pazuha, bikini područja i teško dostupnih područja.

 • Veći nastavak za tijelo za brz tretman

  Veći nastavak za tijelo za brz tretman

  Veći nastavak za tijelo za brz tretman na velikim površinama kao što su noge.

 • Način rada "Slide and Flash" za praktičniju primjenu

  Način rada "Slide and Flash" za praktičniju primjenu

  Glavni način primjene omogućuje klizni pokret za praktičniju i kontinuiranu primjenu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: