MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Nosite svoju glazbu u bilo kojem džepu

  Uređaj GoGEAR Mix omogućava nošenje glazbe u bilo kojem džepu. Tanki reproduktor prijenos datoteka čini jednostavnim uz Direct USB, tako da kabeli nisu potrebni. Ima i ugrađenu kopču i LCD zaslon te pruža 10 sati reprodukcije. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

GoGEAR MP3 reproduktor

Miješanje, 2 GB* SA5MXX02KN/12 Pronađi slične proizvode

Nosite svoju glazbu u bilo kojem džepu

zahvaljujući ugrađenoj kopči za glazbu u pokretu

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • MP3 i WMA reprodukcija

  MP3 i WMA reprodukcija

  Tehnologija komprimiranja zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za komprimiranje koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na reproduktoru GoGear. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili stvorite vlastite datoteke s glazbom u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na reproduktor.

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

 • Izravno punjenje preko računala putem USB veze

  Izravno punjenje preko računala putem USB veze

  Bateriju svojeg reproduktora GoGear možete brzo i jednostavno napuniti preko računala, putem USB veze. Ako reproduktor pomoću isporučenog kabela povežete s računalom i slijedite potrebne upute, vaše će računalo isporučivati energiju za napajanje reproduktora za samo nekoliko sekundi. Uživajte u praktičnosti, bez potrebe za dodatnim punjačem.

 • Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Ponekad jednostavno ne možete bez svojeg GoGEAR reproduktora na putu od kuće do ureda i natrag ili tijekom kratke tjelovježbe – ali zaboravili ste ga napuniti tijekom noći. Uz Fast Charge možete zaboraviti na frustraciju i na dosadna putovanja u tišini. Ovo inteligentno i praktično rješenje iz tvrtke Philips omogućava vam da svoj GoGEAR priključite na računalo ili USB punjač na samo 6 minuta i da zauzvrat dobijete čak 60 minuta reprodukcije zvuka! Fast Charge radi uz mnogo veću snagu struje i u trenu će litij-ionsku bateriju napuniti potrebnom snagom ... glazba nikada ne treba prestati.

 • Uživajte u do 10 sati reprodukcije glazbe

  Gibajte se uz neograničenu reprodukciju hitova na svom GoGEAR reproduktoru. Kompaktna punjiva baterija ugrađena je za dugotrajnije napajanje. Uz jedno punjenje možete uživati u do 10 sati kontinuirane reprodukcije glazbe. Jednostavno ukopčajte kabel za napajanje kako biste napunili bateriju reproduktora – tako je jednostavno.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: