MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Sportske aktivnosti postaju zabavnije

  Unesite boju u svoj trening uz GoGEAR FitDot. Upotrijebite traku za ruku ili ugrađenu kopču kako biste bili slobodni za ozbiljan trening. Uređaj ima značajku FastCharge koja omogućava brzo punjenje te LED indikatore i zvučne indikatore za laku navigaciju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sportske aktivnosti postaju zabavnije

unesite boju u trčanje

 • Uživajte do 6 sati u reprodukciji glazbe

  Uživajte do 6 sati u reprodukciji glazbe

  Plesu uz hitove nema kraja uz reproduktor GoGEAR. Isporučuje se s ugrađenom kompaktnom baterijom s mogućnošću punjenja koja omogućava dugotrajno napajanje. Uz samo jedno punjenje možete uživati u do 6 sati neprekidne reprodukcije glazbe. Jednostavno povežite reproduktor putem izravne USB veze s računalom i napunite ga bez potrebe za korištenjem kabela. Doista je jednostavno.

 • Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Ponekad jednostavno ne možete bez svojeg GoGEAR reproduktora na putu od kuće do ureda i natrag ili tijekom kratke tjelovježbe – ali zaboravili ste ga napuniti tijekom noći. Uz Fast Charge možete zaboraviti na frustraciju i na dosadna putovanja u tišini. Ovo inteligentno i praktično rješenje iz tvrtke Philips omogućava vam da svoj GoGEAR priključite na računalo ili USB punjač na samo 6 minuta i da zauzvrat dobijete čak 60 minuta reprodukcije zvuka! Fast Charge radi uz mnogo veću snagu struje i u trenu će litij-ionsku bateriju napuniti potrebnom snagom ... glazba nikada ne treba prestati.

 • Malen, živopisan i elegantan, poput modnog dodatka

  Uživajte u pokazivanju svojeg reproduktora GoGEAR i istaknite ono najbolje u svojoj glazbi. MP3 reproduktor je malen, zaobljen i otmjen, upravo kao što mu i ime govori. Opremljen je ugrađenom kopčom, a dostupan je u različitim uzbudljivim bojama. Možete ga nositi na torbi ili odjeći, poput modnog dodatka spremnog za akciju kada god poželite.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s.
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: