MP4 reproduktor

  MP4 reproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Idite van uz GoGEAR Azure i uživajte u vrhunskom zvuku. Reproduktor se isporučuje s Bluetooth® vezom za bežično povezivanje s audio uređajima. Ima i svijetao i jasan zaslon za jednostavnu navigaciju te nudi dugotrajnu reprodukciju za još duže uživanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

uz Bluetooth za bežično uživanje u glazbi

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • APE, FLAC, MP3 i WMA kodeci bez gubitka kvalitete za precizan zvuk

  APE, FLAC, MP3 i WMA kodeci bez gubitka kvalitete za precizan zvuk

  Prenesite pjesme na svoj GoGEAR reproduktor i uživajte u punoći preciznog zvuka, bez gubitka jasnoće ili detalja. Najnovije tehnologije kompresije zvuka mogu smanjiti veličinu datoteke za do deset puta. To se postiže bez smanjenja kvalitete zvuka, a komprimirane datoteke spremaju se u formatima kao što su MP3 i WMA. Vaš GoGEAR može reproducirati APE, FLAC, MP3 i WMA datoteke s podrškom za kodeke bez gubitka kvalitete, pružajući kvalitetan zvuk i svijet digitalne glazbe. Sada možete preuzimati pjesme ili snimati CD-e te ih prenositi na GoGEAR kako biste neograničeno uživali dok ste u pokretu.

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

 • FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  RDS (Radio Data System) je komunikacijski protokol koji omogućava prijenos digitalnih informacija preko FM sustava za radijsko emitiranje. FM radijski prijemnici koji podržavaju RDS mogu prikazivati korisne informacije koje uključuju identifikaciju stanice, pojedinosti programa, naslov pjesme i izvođača, itd. U bilo kojem trenutku željenu stanicu možete pohraniti kao prethodno podešeni kanal na reproduktoru GoGear. Uz 20 prethodno postavljenih radio-stanica koje se mogu pohraniti, možete brzo pristupiti omiljenoj radio-stanici bez potrebe za ručnim ugađanjem frekvencije.

 • Do 35 sati reprodukcije glazbe ili 6 sati reprodukcije videozapisa

  Do 35 sati reprodukcije glazbe ili 6 sati reprodukcije videozapisa.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: