MP4 reproduktor

  MP4 reproduktor

  Osjetite ritam senzacionalnog zvuka

  MP4 reproduktor GoGEAR Vibe živopisnih boja ima značajku FullSound koja oživljava glazbu i videozapise, kao i Philips Songbird za usklađivanje glazbe i uživanje u zabavnim sadržajima. SafeSound štiti vaše uši, a FastCharge pruža brzo punjenje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Osjetite ritam senzacionalnog zvuka

Mali, živopisan i zabavan

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • SafeSound za maksimalno uživanje u glazbi bez oštećenja sluha

  SafeSound za maksimalno uživanje u glazbi bez oštećenja sluha

  Sada možete slobodno i u potpunosti uživati u svojoj glazbi, bez bojazni od rizika oštećenja sluha. Tvrtka Philips stvorila je tehnologiju SafeSound koja neprekidno analizira razinu zvuka na vašem MP3 reproduktoru Philips GoGear i upozorava vas u slučaju kada bi glasnoća i izloženost mogle imati dugoročan utjecaj na vaš sluh. Možete sami prilagoditi glasnoću na nižu razinu ili prepustiti tehnologiji SafeSound da automatski regulira glasnoću umjesto vas, bez naporne prilagodbe bilo kakvih postavki. Osim toga, SafeSound prikazuje dnevne i tjedne preglede vaše izloženosti zvuku i omogućava vam da preuzmete bolju kontrolu nad stanjem svojeg sluha.

 • Zaslon pune boje od 4,6 cm / 1,8" za jednostavno i intuitivno pregledavanje

  Zaslon pune boje od 4,6 cm / 1,8" za jednostavno i intuitivno pregledavanje

  Zaslon pune boje od 4,6 cm / 1,8" omogućava jednostavnu navigaciju upravljačkim izbornikom i pregledavanje glazbenih datoteka na reproduktoru GoGEAR.

 • Uživajte u reprodukciji glazbe do 20 sati ili videozapisa do 4 sata

  Uživajte u reprodukciji glazbe do 20 sati ili videozapisa do 4 sata

  Philips donosi zabavu bez granica. Vaš MP4 reproduktor GoGEAR isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja koja omogućava dugotrajno napajanje. Uživajte u reprodukciji glazbe do 20 sati ili videozapisa do 4 sati uz samo jedno punjenje. Trebate samo priključiti kabel za napajanje i ponovo napuniti reproduktor – toliko je jednostavno.

 • FM radio sa značajkom RDS i 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti.

 • LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic donosi najintenzivnije iskustvo glazbe koju volite – uz samo jedan pritisak tipke miša! Nema potrebe za sortiranjem glazbene zbirke ili mukotrpnim traženjem željenih pjesama. LikeMusic je patentirani algoritam iz tvrtke Philips koji analizira pjesme u glazbenoj zbirci i pronalazi one sa sličnim glazbenim značajkama. Uz pomoć tih značajki LikeMusic stvara inteligentne popise pjesama koje zajedno zvuče odlično. Jednostavno pritisnite pjesmu koja vam se sviđa i pritisnite ikonu LikeMusic – popis pjesama prikazat će se u trenu. Dodijelite mu naziv i uživajte u svojem novom popisu pjesama – ili ponovo otkrijte stare pjesme – na računalu ili reproduktoru GoGear.

 • Brzo punjenje od 5 minuta za 90 minuta reprodukcije

  Brzo punjenje od 5 minuta za 90 minuta reprodukcije

  Ponekad jednostavno ne možete bez svojeg GoGEAR reproduktora na putu od kuće do ureda i natrag ili tijekom kratke tjelovježbe – ali zaboravili ste ga napuniti tijekom noći. Uz Fast Charge možete zaboraviti na frustraciju i na dosadna putovanja u tišini. Ovo inteligentno i praktično rješenje iz tvrtke Philips omogućava vam da svoj GoGEAR priključite na računalo ili USB punjač na samo 5 minuta i da zauzvrat dobijete čak 90 minuta reprodukcije zvuka! Fast Charge radi uz mnogo veću snagu struje i u trenu će litij-ionsku bateriju napuniti potrebnom snagom ... glazba nikada ne treba prestati.

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

Prikaz svih specifikacija
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: