MP3 videoreproduktor

  MP3 videoreproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  MP3 videoreproduktor GoGEAR Tap 4.3" stavlja vam na dlan oštre i jasne videozapise. Uživajte u videozapisima u popularnim formatima kao što su RMVB, MPEG4 i AVI uz HD kvalitetu. Više uživajte u zabavnim sadržajima na 4,3-inčnom dodirnom zaslonu te uz ugrađeni zvučnik i postolje Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

uz FullSound i reprodukciju HD videozapisa

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Surround for movies kako biste se našli u središtu akcije

  Surround for movies kako biste se našli u središtu akcije

  Surround for movies je napredna audio tehnologija koja izravno analizira svaki izvor zvuka u filmu ili glazbenoj podlozi videozapisa radi vjerne reprodukcije prirodnog zvuka s elementima koji su pojedinačno i precizno lokalizirani. Obrađeni elementi zvuka zatim se izravno prenose do svakog uha putem slušalica koje se umeću u uši. Surround for movies generira prirodan akustični prostor na temelju sadržaja glazbene podloge. Rezultat je zvuk koji slušatelja stavlja točno u središte akcije kako bi mogao uživati u doživljaju surround zvuka koji će ga prožeti - baš onako kako je to zamislio inženjer za zvuk koji je radio na filmu.

 • Ugrađen zvučnik za glasnu zabavu

  Ugrađen zvučnik za glasnu zabavu

  Ponesite GoGEAR kamo god krenuli i uživajte u glasnoj glazbi. Reproduktor ima ugrađeni zvučnik čija snaga i preciznost omogućavaju uživanje u senzacionalnom iskustvu glazbe i filmova i njegovo dijeljenje s drugima, gdje god se nalazili. Uklanja potrebu priključivanja vanjskih zvučnika i time dodatno pojačava užitak dijeljenja. GoGEAR povećava užitak u zabavi.

 • WQVGA+ zaslon osjetljiv na dodir, dijagonale 10,9 cm/4,3 inča i formata 16:9, pruža vrhunsku zabavu

  WQVGA+ zaslon osjetljiv na dodir, dijagonale 10,9 cm/4,3 inča i formata 16:9, pruža vrhunsku zabavu

  MP4 videoreproduktor GoGEAR pruža vam izvanrednu kvalitetu slike zahvaljujući WQVGA+ zaslonu osjetljivom na dodir, dijagonale 10,9 cm/4,3 inča i formata 16:9. Oštra, živopisna slika kod prikaza svih videozapisa i fotografija te izbornik pune boje koji omogućava lako pretraživanje glazbene kolekcije. Odmah prijeđite na bolji doživljaj zabave uz GoGEAR.

 • Kontrola preko zaslona osjetljivog na dodir pruža glatku i intuitivnu navigaciju

  Kontrola preko zaslona osjetljivog na dodir pruža glatku i intuitivnu navigaciju

  Osjetite glatku i intuitivnu kontrolu prijenosnog reproduktora GoGear mekim dodirom prstima. Intuitivno sučelje njegovog zaslona osjetljivog na dodir čini navigaciju dječjom igrom, bilo da upravljate funkcijama za reprodukciju glazbe, pretražujete kolekcije videozapisa i slika ili birate radijske stanice. Samo izravno pritisnite zaslon reproduktora i brzo se krećite kroz izbornike i mape. E, to je prava osjetljivost i jednostavnost.

 • Utor za microSD karticu omogućava proširenje memorije do 32 GB

  Utor za microSD karticu omogućava proširenje memorije do 32 GB

  Malo je lijepo kada se radi o mobilnim uređajima, ali ne i kapacitetu memorijske kartice. Reproduktor GoGEAR omogućava vam da uživate u najboljemu od oba svijeta jednostavnim umetanjem microSD kartice. microSD kartica prikazat će se kao drugi prijenosni pogon nakon što reproduktor povežete s računalom radi prijenosa datoteka. Možete kupiti karticu kapaciteta do 32 GB kako biste proširili kapacitet reproduktora GoGEAR. Zatim jednostavno na karticu prenesite željeni sadržaj, umetnite je u reproduktor i nikada nećete morati brinuti da će vam ponestati izbora za zabavu.

 • FM radio s 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio s 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  Digitalni FM radio donosi dodatne glazbene mogućnosti u glazbenu zbirku na uređaju GoGear. Jednostavno pronađite stanicu koju želite postaviti kao prethodno postavljenu te pritisnite i držite gumb za prethodno postavljanje kako biste memorirali frekvenciju. Možete prethodno postaviti do 30 radio-stanica i uživati u omiljenim programima kamo god krenuli.

 • Ugrađeno postolje za praktično handsfree gledanje sadržaja

  Ugrađeno postolje za praktično handsfree gledanje sadržaja

  MP4 videoreproduktor GoGEAR pruža vam praktičnost ugrađenog postolja, čime omogućava opušten, handsfree pristup zabavi. Izdržljivo postolje lako se rasklapa pa reproduktor možete staviti na stol kako biste gledali sadržaje u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Kada završite, jednostavno sklopite postolje u odgovarajući utor. Uz GoGEAR možete sjesti i doista se opustiti.

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

Prikaz svih specifikacija
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Podržava preuzimanje u usluge uz pretplatu kompatibilne sa sustavom zaštite WMA DRM10
 • Windows Media i logotip Windows su trgovačke marke ili registrirane trgovačke marke tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i/ili drugim državama.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Od tvrtke Philips

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: