MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Obogatite svoj svijet vrhunskim zvukom

  Mali i zabavan, MP3 reproduktor GoGEAR Raga tvrtke Philips sa značajkom FullSound oživljava vašu omiljenu glazbu. Philips Songbird osigurava beskrajno otkrivanje glazbe i jednostavno usklađivanje, dok FastCharge pruža brzo punjenje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Obogatite svoj svijet vrhunskim zvukom

Mali, zabavan i živopisan

 • LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic donosi najintenzivnije iskustvo glazbe koju volite – uz samo jedan pritisak tipke miša! Nema potrebe za sortiranjem glazbene zbirke ili mukotrpnim traženjem željenih pjesama. LikeMusic je patentirani algoritam iz tvrtke Philips koji analizira pjesme u glazbenoj zbirci i pronalazi one sa sličnim glazbenim značajkama. Uz pomoć tih značajki LikeMusic stvara inteligentne popise pjesama koje zajedno zvuče odlično. Jednostavno pritisnite pjesmu koja vam se sviđa i pritisnite ikonu LikeMusic – popis pjesama prikazat će se u trenu. Dodijelite mu naziv i uživajte u svojem novom popisu pjesama – ili ponovo otkrijte stare pjesme – na računalu ili reproduktoru GoGear.

 • Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Ponekad jednostavno ne možete bez svojeg GoGEAR reproduktora na putu od kuće do ureda i natrag ili tijekom kratke tjelovježbe – ali zaboravili ste ga napuniti tijekom noći. Uz Fast Charge možete zaboraviti na frustraciju i na dosadna putovanja u tišini. Ovo inteligentno i praktično rješenje iz tvrtke Philips omogućava vam da svoj GoGEAR priključite na računalo ili USB punjač na samo 6 minuta i da zauzvrat dobijete čak 60 minuta reprodukcije zvuka! Fast Charge radi uz mnogo veću snagu struje i u trenu će litij-ionsku bateriju napuniti potrebnom snagom ... glazba nikada ne treba prestati.

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Uživajte u do 15 sati reprodukcije glazbe

  Uživajte u do 15 sati reprodukcije glazbe
Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s.
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: