MP4 reproduktor

  MP4 reproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Plešite uz glazbu koja nikada nije bolje zvučala. Reproduktor GoGEAR Muse MP4 ima FullSound za izuzetnu jasnoću, SafeSound za slušanje bez rizika od oštećenja sluha, kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 2,8 inča koji se lako koristi i značajku Surround for movies koja osigurava širi zvuk. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

Čak i u najbučnijim okruženjima

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Slušalice sa zvučnom izolacijom za minimiziranje buke iz okoline

  Slušalice sa zvučnom izolacijom za minimiziranje buke iz okoline

  Uz slušalice sa zvučnom izolacijom moći ćete slušati precizniju reprodukciju glazbe pri nižim razinama glasnoće nego što je to moguće kod običnih slušalica. Zasnovan na temeljitom razumijevanju anatomije kanala u ljudskom uhu, zakrivljeni akustični dizajn slušalica sa zvučnom izolacijom stvara savršenu izolaciju između izvora zvuka u okolini i ušnog kanala te tako eliminira neželjenu pozadinsku buku, istovremeno donoseći zvuk izravno u vaše uši. Čak i uz umjerenu razinu glasnoće moći ćete razaznati detalje glazbe bez smetnji iz okoline. Dostupni su naglavci slušalica u tri veličine kako bi se omogućilo najbolje pristajanje.

 • SafeSound za maksimalno uživanje u glazbi bez oštećenja sluha

  SafeSound za maksimalno uživanje u glazbi bez oštećenja sluha

  Sada možete slobodno i u potpunosti uživati u svojoj glazbi, bez bojazni od rizika oštećenja sluha. Tvrtka Philips stvorila je tehnologiju SafeSound koja neprekidno analizira razinu zvuka na vašem MP3 reproduktoru Philips GoGear i upozorava vas u slučaju kada bi glasnoća i izloženost mogle imati dugoročan utjecaj na vaš sluh. Možete sami prilagoditi glasnoću na nižu razinu ili prepustiti tehnologiji SafeSound da automatski regulira glasnoću umjesto vas, bez naporne prilagodbe bilo kakvih postavki. Osim toga, SafeSound prikazuje dnevne i tjedne preglede vaše izloženosti zvuku i omogućava vam da preuzmete bolju kontrolu nad stanjem svojeg sluha.

 • 2,8-inčni QVGA kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir za jednostavnu navigaciju

  2,8-inčni QVGA kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir za jednostavnu navigaciju

  GoGEAR Muse uklanja nesigurnost iz uživanja u zabavi. Zahvaljujući kapacitivnom zaslonu osjetljivom na dodir možete preuzeti potpunu kontrolu nad glazbom i filmovima. Kapacitivni zaslon nevjerojatno je odzivan i omogućava vam jednostavno korištenje reproduktora GoGEAR Muse pomoću pokreta. Štoviše, zaslon osjetljiv na dodir dizajniran je tako da bude izuzetno vidljiv pri raznim uvjetima osvjetljenja te da odbija čestice prašine, pružajući vam još jasniju sliku sadržaja koje reproducirate. GoGEAR Muse pruža kristalno čist prikaz zabavnih sadržaja, i to uvijek.

 • Utor za microSD karticu proširuje kapacitet memorije

  Utor za microSD karticu proširuje kapacitet memorije

  Kad su u pitanju mobilni uređaji, malo je lijepo, ali to se ne može reći i za kapacitet memorije. Reproduktor GoGear pruža vam najbolje od oba svijeta jednostavnim umetanjem microSD kartice. Kada reproduktor povežete s računalom radi lakog prijenosa datoteka, microSD kartica prikazat će se kao drugi prijenosni pogon. Na karticu jednostavno prenesite željeni sadržaj i umetnite je u reproduktor. Možete kupiti memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB kako biste proširili kapacitet memorije reproduktora GoGear, tako da više nikada ne morate brinuti da će vam ponestati izbora za zabavu.

 • FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  RDS (Radio Data System) je komunikacijski protokol koji omogućava prijenos digitalnih informacija preko FM sustava za radijsko emitiranje. FM radijski prijemnici koji podržavaju RDS mogu prikazivati korisne informacije koje uključuju identifikaciju stanice, pojedinosti programa, naslov pjesme i izvođača, itd. U bilo kojem trenutku željenu stanicu možete pohraniti kao prethodno podešeni kanal na reproduktoru GoGear. Uz 20 prethodno postavljenih radio-stanica koje se mogu pohraniti, možete brzo pristupiti omiljenoj radio-stanici bez potrebe za ručnim ugađanjem frekvencije.

 • Uživajte u reprodukciji glazbe do 26 sati ili videozapisa do 5 sati

  Uživajte u reprodukciji glazbe do 26 sati ili videozapisa do 5 sati

  Philips donosi zabavu bez granica. Vaš reproduktor GoGEAR ima kompaktnu ugrađenu bateriju s mogućnošću punjenja koja omogućava dugotrajno napajanje. Uživajte u reprodukciji glazbe do 26 sati ili videozapisa do 5 sati uz samo jedno punjenje. Trebate samo priključiti kabel za napajanje i ponovo napuniti reproduktor – toliko je jednostavno.

 • Prilagodba zvuka za zabavnu prilagodbu glazbe

  Prilagodba zvuka za zabavnu prilagodbu glazbe

  Sound Personalization tvrtke Philips predstavlja zabavan i intuitivan način da najbolje iskoristite glazbu i uživate u njoj onako kako želite! Zaboravite na standardne grafičke ekvilizatore ili ograničeni izbor prethodnih postavki kao što su jazz, rock i klasika. Uz značajku Sound Personalization nadohvat ruke naći će vam se moderan i inovativan zaslon osjetljiv na dodir koji vam omogućava slobodnu kontrolu svakog aspekta zvuka. Sada dodirom prsta možete prilagođavati i osmišljavati željeni doživljaj zvuka te udahnuti život omiljenim pjesmama.

 • LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic donosi najintenzivnije iskustvo glazbe koju volite – uz samo jedan pritisak tipke miša! Nema potrebe za sortiranjem glazbene zbirke ili mukotrpnim traženjem željenih pjesama. LikeMusic je patentirani algoritam iz tvrtke Philips koji analizira pjesme u glazbenoj zbirci i pronalazi one sa sličnim glazbenim značajkama. Uz pomoć tih značajki LikeMusic stvara inteligentne popise pjesama koje zajedno zvuče odlično. Jednostavno pritisnite pjesmu koja vam se sviđa i pritisnite ikonu LikeMusic – popis pjesama prikazat će se u trenu. Dodijelite mu naziv i uživajte u svojem novom popisu pjesama – ili ponovo otkrijte stare pjesme – na računalu ili reproduktoru GoGear.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s.
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: