MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Sva vaša glazba u pokretu

  Malen, pametan i otkačeni Mini MP3 reproduktor Philips GoGEAR omogućava jednostavno dijeljenje i prijenos glazbe zahvaljujući svojem USB priključku na izvlačenje te značajci za povlačenje i ispuštanje – bez potrebe za kabelima i softverom. Zahvaljujući ugrađenoj bateriji možete uživati u do 8 sati reprodukcije. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Sva vaša glazba u pokretu

USB na izvlačenje za zabavu

 • MP3 i WMA reprodukcija

  MP3 i WMA reprodukcija

  Tehnologija komprimiranja zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za komprimiranje koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na reproduktoru GoGear. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili stvorite vlastite datoteke s glazbom u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na reproduktor.

 • FM radio s 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio s 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  Digitalni FM radio donosi dodatne glazbene mogućnosti u glazbenu zbirku na uređaju GoGear. Jednostavno pronađite stanicu koju želite postaviti kao prethodno podešenu te pritisnite i držite gumb za prethodno podešavanje kako biste memorirali frekvenciju. Možete prethodno podesiti do 20 radio-stanica i uživati u omiljenim programima kamo god krenuli.

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

 • Jednostavno povlačite i ispuštajte svoje pjesme - softver nije potreban

  Jednostavno povlačite i ispuštajte svoje pjesme - softver nije potreban

  Brzo i jednostavno možete kopirati svoju glazbenu zbirku s računala u reproduktor GoGear. Jednostavno povežite GoGear s računalom uz otvoreni program Windows® Explorer, odaberite pjesme ili mape koje želite kopirati na reproduktor, a zatim povucite odabrane datoteke u mapu s glazbom reproduktora GoGear. Toliko je jednostavno. Nije potreban nikakav dodatni softver!

 • USB priključak na izvlačenje za jednostavan prijenos datoteka - bez kabela

  USB priključak na izvlačenje za jednostavan prijenos datoteka - bez kabela
Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: