MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Glazba postaje zabavnija

  Rasplešite se uz mali i živopisni MP3 reproduktor GoGEAR Sounddot. Isporučuje se s ugrađenom kopčom za pričvršćivanje na odjeću, a ima i LED indikatore i indikatore zvuka za jednostavnu navigaciju. Prenosite glazbu izravnom USB vezom i uživajte u značajki FastCharge za brzo punjenje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

GoGEAR MP3 reproduktor

SoundDot, 2 GB* SA4DOT02WN/12 Pronađi slične proizvode

Glazba postaje zabavnija

Na raspolaganju su vam razne boje

 • Malen, živopisan i elegantan, poput modnog dodatka

  Malen, živopisan i elegantan, poput modnog dodatka

  Uživajte u pokazivanju svojeg reproduktora GoGEAR Sounddot i istaknite ono najbolje u svojoj glazbi. MP3 reproduktor je malen, zaobljen i otmjen, upravo kao što mu i ime govori. Opremljen je ugrađenom kopčom, a dostupan je u različitim uzbudljivim bojama. Možete ga nositi na torbi ili odjeći, poput modnog dodatka spremnog za akciju kada god poželite.

 • Uživajte do 6 sati u reprodukciji glazbe

  Uživajte do 6 sati u reprodukciji glazbe

  Plesu uz hitove nema kraja uz reproduktor GoGEAR. Isporučuje se s ugrađenom kompaktnom baterijom s mogućnošću punjenja koja omogućava dugotrajno napajanje. Uz samo jedno punjenje možete uživati u do 6 sati neprekidne reprodukcije glazbe. Jednostavno povežite reproduktor putem izravne USB veze s računalom i napunite ga bez potrebe za korištenjem kabela. Doista je jednostavno.

 • Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Brzo punjenje od 6 minuta za 60 minuta reprodukcije

  Ponekad jednostavno ne možete bez svojeg GoGEAR reproduktora na putu od kuće do ureda i natrag ili tijekom kratke tjelovježbe – ali zaboravili ste ga napuniti tijekom noći. Uz Fast Charge možete zaboraviti na frustraciju i na dosadna putovanja u tišini. Ovo inteligentno i praktično rješenje iz tvrtke Philips omogućava vam da svoj GoGEAR priključite na računalo ili USB punjač na samo 6 minuta i da zauzvrat dobijete čak 60 minuta reprodukcije zvuka! Fast Charge radi uz mnogo veću snagu struje i u trenu će litij-ionsku bateriju napuniti potrebnom snagom ... glazba nikada ne treba prestati.

 • Izravna USB veza za jednostavan prijenos datoteka - bez korištenja kabela

  Izravna USB veza za jednostavan prijenos datoteka - bez korištenja kabela

  Uređaji s izravnom USB vezom mogu se priključiti izravno na USB ulaz računala. Računalo će ga automatski prepoznati kao prijenosni USB uređaj za pohranu (za Windows 98 su potrebni dodatni pogonski programi) koji omogućuju jednostavno premještanje datoteka u Windows Exploreru (ili Apple Folders) od računala do uređaja. Svakodnevno, u pokretu, jednostavno opremite svoj uređaj glazbom i podacima.

 • Ugrađena kopča za praktičnost i korištenje bez ruku

  Ništa neće ometati užitak korištenja. Zahvaljujući laganom dizajnu i robusnoj ugrađenoj kopči, domišljato dizajnirani GoGEAR Sounddot može se sigurno i elegantno pričvrstiti na odjeću, što ga čini savršenim suputnikom kada ste u pokretu.

 • Zvučni i LED indikatori za punjenje i brzu navigaciju

  GoGEAR Sounddot svojim će vam posebno programiranim zvučnim i LED indikatorima uvijek dati na znanje što se događa. LED indikator i kratki zvučni signali reći će vam je li reproduktor uključen ili isključen te je li u načinu rada za nasumičnu reprodukciju ili ne. Upozorit će vas i na slabu napunjenost baterije, uz treperenje u crvenoj boji i zvučne signale u istom ritmu. Kada reproduktor priključite u izvor napajanja, LED indikator postojano svijetli crveno i daje vam na znanje da je punjenje baterije u tijeku. Kada se baterija napuni, zasvijetlit će zeleno i tako ćete znati da možete ponovo uživati u odličnoj glazbi uz svoj GoGEAR Sounddot.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s.
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: