MP4 reproduktor

  MP4 reproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Slušajte zapanjujući zvuk na MP4 reproduktoru GoGEAR Ariaz SA4ARA16KF tvrtke Philips uz FullSound. Osim toga, uživajte u glazbi do najveće moguće glasnoće bez brige o oštećenju sluha uz SafeSound. Otkrivajte i usklađujte cijeli svijet glazbe uz Songbird. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

I uživajte u svim multimedijskim sadržajima koje možete smjestiti na njega

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • SafeSound za maksimalno uživanje u glazbi bez oštećenja sluha

  SafeSound za maksimalno uživanje u glazbi bez oštećenja sluha

  Sada možete slobodno i u potpunosti uživati u svojoj glazbi, bez bojazni od rizika oštećenja sluha. Tvrtka Philips stvorila je tehnologiju SafeSound koja neprekidno analizira razinu zvuka na vašem MP3 reproduktoru Philips GoGear i upozorava vas u slučaju kada bi glasnoća i izloženost mogle imati dugoročan utjecaj na vaš sluh. Možete sami prilagoditi glasnoću na nižu razinu ili prepustiti tehnologiji SafeSound da automatski regulira glasnoću umjesto vas, bez naporne prilagodbe bilo kakvih postavki. Osim toga, SafeSound prikazuje dnevne i tjedne preglede vaše izloženosti zvuku i omogućava vam da preuzmete bolju kontrolu nad stanjem svojeg sluha.

 • Ugrađen zvučnik za glasnu zabavu

  Ugrađen zvučnik za glasnu zabavu

  Ponesite GoGEAR kamo god krenuli i uživajte u glasnoj glazbi. Reproduktor ima ugrađeni zvučnik čija snaga i preciznost omogućavaju uživanje u senzacionalnom iskustvu glazbe i filmova i njegovo dijeljenje s drugima, gdje god se nalazili. Uklanja potrebu priključivanja vanjskih zvučnika i time dodatno pojačava užitak dijeljenja. GoGEAR povećava užitak u zabavi.

 • Zaslon pune boje dijagonale 6,1 cm / 2,4" za fantastičnu kvalitetu videozapisa

  Zaslon pune boje dijagonale 6,1 cm / 2,4" za fantastičnu kvalitetu videozapisa

  Zaslon visoke rezolucije dijagonale 6,1 cm (2,4") na reproduktoru GoGEAR Ariaz pruža odličnu kvalitetu prikaza videozapisa i jasne, živopisne slike. U kombinaciji s izbornikom u boji, ovaj veliki zaslon omogućava jednostavnu navigaciju kroz multimedijske datoteke i upotpunjuje sveobuhvatan doživljaj uživanja u multimedijskim sadržajima u pokretu.

 • Uživajte u reprodukciji glazbe do 26 sati ili videozapisa do 5 sati

  Uživajte u reprodukciji glazbe do 26 sati ili videozapisa do 5 sati

  Philips donosi zabavu bez granica. Vaš reproduktor GoGEAR ima kompaktnu ugrađenu bateriju s mogućnošću punjenja koja omogućava dugotrajno napajanje. Uživajte u reprodukciji glazbe do 26 sati ili videozapisa do 5 sati uz samo jedno punjenje. Trebate samo priključiti kabel za napajanje i ponovo napuniti reproduktor – toliko je jednostavno.

 • FM radio sa značajkom RDS i 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti.

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

 • LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic za popise pjesama koje odlično zvuče jedna uz drugu

  LikeMusic donosi najintenzivnije iskustvo glazbe koju volite – uz samo jedan pritisak tipke miša! Nema potrebe za sortiranjem glazbene zbirke ili mukotrpnim traženjem željenih pjesama. LikeMusic je patentirani algoritam iz tvrtke Philips koji analizira pjesme u glazbenoj zbirci i pronalazi one sa sličnim glazbenim značajkama. Uz pomoć tih značajki LikeMusic stvara inteligentne popise pjesama koje zajedno zvuče odlično. Jednostavno pritisnite pjesmu koja vam se sviđa i pritisnite ikonu LikeMusic – popis pjesama prikazat će se u trenu. Dodijelite mu naziv i uživajte u svojem novom popisu pjesama – ili ponovo otkrijte stare pjesme – na računalu ili reproduktoru GoGear.

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: