MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Poludjet ćete za nosivim i izdržljivim reproduktorom GoGear Raga s tehnologijom FullSound™ pomoću koje ćete udahnuti život svojoj glazbi u MP3 formatu. Osim toga, isporučuje se sa softverom Songbird tvrtke Philips kako biste jednostavno mogli uživati u neograničenoj zabavi kamo god krenuli. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

Čvrst dizajn i moderna završna obrada

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Audible.com donosi digitalne audioknjige i druge sadržaje

  Audible.com donosi digitalne audioknjige i druge sadržaje

  Audible.com predstavlja odredište za najširi odabir digitalnih audioknjiga, magazina, radijskih emisija, stand-up komedije i drugih sadržaja dostupnih za preuzimanje. Uživajte u knjigama u automobilu, u teretani ili kod kuće. Autori i zvijezde čitaju svoja vlastita djela, a slavni glumci pripovijedaju vaše omiljene priče. Na web-mjestu Audible.com možete pregledati i preslušati uzorke preko 75 000 naslova, uključujući najnovije uspješnice i bezvremene klasike.

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

 • Površina od aluminija za robusnost i trajnost

  Površina od aluminija za robusnost i trajnost
 • Do 22 sata reprodukcije glazbe

  Dugotrajna snaga ovog reproduktora dolazi u obliku 22 sata neprekidne reprodukcije glazbe uz samo jedno punjenje.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: