MP4 reproduktor

  MP4 reproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Dopustite da vas GoGear Muse nadahne doživljajem nenadmašnog zvuka koji omogućava tehnologija FullSound™, surround zvukom za filmove i slušalicama sa zvučnom izolacijom. Uživajte u filmovima na njegovom 3,2-inčnom HVGA zaslonu osjetljivom na dodir ili ga povežite s HD televizorom kako biste dobili još bolji doživljaj gledanja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

čak i u najbučnijim okruženjima

 • 3,2-inčni HVGA zaslon u boji za vrhunski užitak u videozapisima

  3,2-inčni HVGA zaslon u boji za vrhunski užitak u videozapisima

  Elegantan široki zaslon dijagonale 8,1 cm (3,2") na reproduktoru GoGear pruža visoku rezoluciju za vrhunsku kvalitetu videozapisa te čistu, živopisnu sliku. U kombinaciji s izbornikom pune boje, veliki zaslon omogućava lako pretraživanje multimedijskih datoteka i tako upotpunjuje paket za senzacionalan multimedijski doživljaj u pokretu. Veliko finale predstavlja izvorni omjer od 16:9, što znači da nema traka na vrhu i dnu slike i nema gubitka kvalitete nastalog uslijed promjene veličine slike kako bi odgovarala veličini zaslona

 • Podrška za FLAC i APE kodeke kod kojih nema gubitka kvalitete zapisa osigurava preciznu reprodukciju zvuka

  Podrška za FLAC i APE kodeke kod kojih nema gubitka kvalitete zapisa osigurava preciznu reprodukciju zvuka

  Uživajte u digitalnoj glazbi u komprimiranom formatu bez ikakvog gubitka kvalitete zvuka. GoGear podržava FLAC i APE formate datoteka koje su komprimirane bez odbacivanja ikakvih detalja. Zadržavaju se bogatstvo i jasnoća originalnog glazbenog izvora radi potpunog užitka bez obzira na to gdje se nalazite. Jednostavno upotrijebite softver Philips Songbird koji se isporučuje s reproduktorom GoGear te FLAC i APE glazbene datoteke iz glazbene biblioteke na računalu povucite i ispustite na GoGear. Ponesite sa sobom tisuće pjesama i gibajte se u ritmu odličnih originala.

 • FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  RDS (Radio Data System) je komunikacijski protokol koji omogućava prijenos digitalnih informacija preko FM sustava za radijsko emitiranje. FM radijski prijemnici koji podržavaju RDS mogu prikazivati korisne informacije koje uključuju identifikaciju stanice, pojedinosti programa, naslov pjesme i izvođača, itd. U bilo kojem trenutku željenu stanicu možete pohraniti kao prethodno podešeni kanal na reproduktoru GoGear. Uz 20 prethodno postavljenih radio-stanica koje se mogu pohraniti, možete brzo pristupiti omiljenoj radio-stanici bez potrebe za ručnim ugađanjem frekvencije.

 • HDMI izlaz za gledanje videozapisa visoke rezolucije (720p) na HD televizoru

  HDMI izlaz za gledanje videozapisa visoke rezolucije (720p) na HD televizoru

  Gledajte HD filmske hitove ili kućne videozapise u rezolucijama do 720p na svom HD televizoru. HDMI eliminira konverziju u analogne signale, izravno prenoseći digitalne audio i video signale, čime se osiguravaju savršena slika i zvuk koji su potpuno oslobođeni od šuma. Jednostavno povežite GoGear i HD televizor pomoću HDMI kabela te uživajte u kristalno čistoj video i audio zabavi. Videozapisima možete čak i upravljati te ih praktično pretraživati na zaslonu reproduktora GoGear. Sada videozapise možete dijeliti s obitelji i prijateljima.

 • Utor za microSD karticu proširuje kapacitet memorije

  Utor za microSD karticu proširuje kapacitet memorije

  Kad su u pitanju mobilni uređaji, malo je lijepo, ali to se ne može reći i za kapacitet memorije. Reproduktor GoGear pruža vam najbolje od oba svijeta jednostavnim umetanjem microSD kartice. Kada reproduktor povežete s računalom radi lakog prijenosa datoteka, microSD kartica prikazat će se kao drugi prijenosni pogon. Na karticu jednostavno prenesite željeni sadržaj i umetnite je u reproduktor. Možete kupiti memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB kako biste proširili kapacitet memorije reproduktora GoGear, tako da više nikada ne morate brinuti da će vam ponestati izbora za zabavu.

 • Slušalice sa zvučnom izolacijom za minimiziranje buke iz okoline

  Slušalice sa zvučnom izolacijom za minimiziranje buke iz okoline

  Uz slušalice sa zvučnom izolacijom moći ćete slušati precizniju reprodukciju glazbe pri nižim razinama glasnoće nego što je to moguće kod običnih slušalica. Zasnovan na temeljitom razumijevanju anatomije kanala u ljudskom uhu, zakrivljeni akustični dizajn slušalica sa zvučnom izolacijom stvara savršenu izolaciju između izvora zvuka u okolini i ušnog kanala te tako eliminira neželjenu pozadinsku buku, istovremeno donoseći zvuk izravno u vaše uši. Čak i uz umjerenu razinu glasnoće moći ćete razaznati detalje glazbe bez smetnji iz okoline. Dostupni su naglavci slušalica u tri veličine kako bi se omogućilo najbolje pristajanje.

 • Kontrola preko zaslona osjetljivog na dodir pruža glatku i intuitivnu navigaciju

  Kontrola preko zaslona osjetljivog na dodir pruža glatku i intuitivnu navigaciju

  Osjetite glatku i intuitivnu kontrolu prijenosnog reproduktora GoGear mekim dodirom prstima. Intuitivno sučelje njegovog zaslona osjetljivog na dodir čini navigaciju dječjom igrom, bilo da upravljate funkcijama za reprodukciju glazbe, pretražujete kolekcije videozapisa i slika ili birate radijske stanice. Samo izravno pritisnite zaslon reproduktora i brzo se krećite kroz izbornike i mape. E, to je prava osjetljivost i jednostavnost.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Surround for movies kako biste se našli u središtu akcije

  Surround for movies kako biste se našli u središtu akcije

  Surround for movies je napredna audio tehnologija koja izravno analizira svaki izvor zvuka u filmu ili glazbenoj podlozi videozapisa radi vjerne reprodukcije prirodnog zvuka s elementima koji su pojedinačno i precizno lokalizirani. Obrađeni elementi zvuka zatim se izravno prenose do svakog uha putem slušalica koje se umeću u uši. Surround for movies generira prirodan akustični prostor na temelju sadržaja glazbene podloge. Rezultat je zvuk koji slušatelja stavlja točno u središte akcije kako bi mogao uživati u doživljaju surround zvuka koji će ga prožeti - baš onako kako je to zamislio inženjer za zvuk koji je radio na filmu.

 • Više sadržaja uz podršku za Audible i BBC iPlayer

  Više sadržaja uz podršku za Audible i BBC iPlayer

  Uživajte u najboljim sadržajima na svom reproduktoru GoGear tvrtke Philips uz Audible i BBC iPlayer. Audible nudi više od 75 000 audio programa od vodećih izdavača audioknjiga, medijskih kuća, zabavljača, izdavača časopisa i novina te davatelja poslovnih informacija. Koristite mjesečni paket ili kupite neki od ponuđenih sadržaja i prenesite ga na svoj GoGear. U Ujedinjenom Kraljevstvu možete pogledati bilo koji od programa kuće BBC TV koji ste propustili tijekom proteklog tjedna. Preuzmite ih na računalo s web-mjesta BBC iPlayer, prenesite ih na GoGear i uživajte!

 • Inovativno korisničko sučelje za napredno i pojednostavljeno pretraživanje zbirke

  GoGear Muse omogućava pretraživanje glazbe s apsolutnom lakoćom. Intuitivan i sofisticiran softver omogućava vam pregled sadržaja koje imate i odabir sadržaja koje želite, bez potrebe za pretraživanjem više mapa i datoteka. Sučelje je podijeljeno na tri stupca u kojima se prikazuju izvođači, albumi i pjesme, što olakšava i pojednostavljuje odabir. Sada doista možete manje vremena provoditi tražeći omiljene sadržaje, a više vremena uživajući u njima.

Prikaz svih specifikacija
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Windows Media i logotip Windows su trgovačke marke ili registrirane trgovačke marke tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i/ili drugim državama.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Od tvrtke Philips
 • Podržava preuzimanje u usluge uz pretplatu kompatibilne sa sustavom zaštite WMA DRM10
 • Usluga BBC iPlayer dostupna je samo u Ujedinjenom Kraljevstvu

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: