MP4 reproduktor

  MP4 reproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Zabavite se uz MP4 reproduktor GoGear Ariaz tvrtke Philips s tehnologijom FullSound i slušalicama sa zvučnom instalacijom za izvrstan zvuk u pokretu. Uživajte u izobilju zabave uz njegov zaslon od 2,4 inča, Philips Songbird i izuzetno dugotrajnu reprodukciju glazbe i videozapisa. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

I uživajte u svim multimedijskim sadržajima koje možete smjestiti na njega

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Audible.com donosi digitalne audioknjige i druge sadržaje

  Audible.com donosi digitalne audioknjige i druge sadržaje

  Audible.com predstavlja odredište za najširi odabir digitalnih audioknjiga, magazina, radijskih emisija, stand-up komedije i drugih sadržaja dostupnih za preuzimanje. Uživajte u knjigama u automobilu, u teretani ili kod kuće. Autori i zvijezde čitaju svoja vlastita djela, a slavni glumci pripovijedaju vaše omiljene priče. Na web-mjestu Audible.com možete pregledati i preslušati uzorke preko 75 000 naslova, uključujući najnovije uspješnice i bezvremene klasike.

 • Slušalice sa zvučnom izolacijom za minimiziranje buke iz okoline

  Slušalice sa zvučnom izolacijom za minimiziranje buke iz okoline

  Uz slušalice sa zvučnom izolacijom moći ćete slušati precizniju reprodukciju glazbe pri nižim razinama glasnoće nego što je to moguće kod običnih slušalica. Zasnovan na temeljitom razumijevanju anatomije kanala u ljudskom uhu, zakrivljeni akustični dizajn slušalica sa zvučnom izolacijom stvara savršenu izolaciju između izvora zvuka u okolini i ušnog kanala te tako eliminira neželjenu pozadinsku buku, istovremeno donoseći zvuk izravno u vaše uši. Čak i uz umjerenu razinu glasnoće moći ćete razaznati detalje glazbe bez smetnji iz okoline. Dostupni su naglavci slušalica u tri veličine kako bi se omogućilo najbolje pristajanje.

 • Zaslon pune boje dijagonale 6,1 cm (2,4") za fantastičnu kvalitetu videozapisa

  Zaslon pune boje dijagonale 6,1 cm (2,4") za fantastičnu kvalitetu videozapisa

  Privlačni zaslon visoke rezolucije dijagonale 6,1 cm (2,4") na reproduktoru GoGear pruža odličnu kvalitetu prikaza videozapisa i oštre, živopisne slike. U kombinaciji s izbornikom u boji, ovaj veliki zaslon omogućava jednostavnu navigaciju kroz multimedijske datoteke i upotpunjuje sveobuhvatan doživljaj uživanja u multimedijskim sadržajima u pokretu.

 • FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  RDS (Radio Data System) je komunikacijski protokol koji omogućava prijenos digitalnih informacija preko FM sustava za radijsko emitiranje. FM radijski prijemnici koji podržavaju RDS mogu prikazivati korisne informacije koje uključuju identifikaciju stanice, pojedinosti programa, naslov pjesme i izvođača, itd. U bilo kojem trenutku željenu stanicu možete pohraniti kao prethodno podešeni kanal na reproduktoru GoGear. Uz 20 prethodno postavljenih radio-stanica koje se mogu pohraniti, možete brzo pristupiti omiljenoj radio-stanici bez potrebe za ručnim ugađanjem frekvencije.

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

 • Smart Shuffle omogućava vam da najprije slušate ono što najviše volite

  Smart Shuffle omogućava vam da najprije slušate ono što najviše volite
 • Do 45 sati reprodukcije glazbe ili 5 sati reprodukcije videozapisa

  Zaboravite gnjavažu zbog stalnog punjenja baterije za reproduktor GoGear. Ovaj uređaj s dugotrajnom reprodukcijom omogućava uživanje u omiljenim pjesmama do vrtoglavih 45 sati neprestane reprodukcije glazbe ili do 5 sati reprodukcije videozapisa - uz samo jedno punjenje. Sada se možete opustiti i slušati glazbu cijeli dan ili pogledati 3 filma jedan za drugim, kamo god pošli.

Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: