MP3 videoreproduktor

  MP3 videoreproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Prijenosni AV reproduktor Philips GoGear Muse ima tehnologiju FullSound™ i slušalice s uklanjanjem buke za izvrstan zvuk i inspirativno uživanje u glazbi u pokretu. Nadalje, gledanje videozapisa pravi je užitak na Wide-QVGA zaslonu u boji od 3 inča. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

GoGEAR MP3 videoreproduktor

Muse, 16 GB* SA1MUS16K/02 Pronađi slične proizvode

Superioran doživljaj zvuka

s tehnologijom FullSound™ i uklanjanjem buke

 • Široki QVGA zaslon u boji dijagonale 7,6 cm / 3" za superiorni užitak u videosadržajima

  Široki QVGA zaslon u boji dijagonale 7,6 cm / 3" za superiorni užitak u videosadržajima

  Elegantni široki zaslon dijagonale 7,6 cm (3") vašeg GoGear reproduktora pruža visoku rezoluciju za vrhunsku kvalitetu videozapisa i oštre, živopisne slike. Uz izbornik u punoj boji, veliki zaslon omogućava laku navigaciju multimedijskim datotekama i time upotpunjuje paket za senzacionalni multimedijski doživljaj dok ste u pokretu. Kao šlag na kraju, omjer zaslona od 16:9 omogućava prikaz vašeg omiljenog filmskog hita ili videozapisa u njegovom punom sjaju.

 • Do 25 sati reprodukcije glazbe ili 5 sati reprodukcije videozapisa*

  Do 25 sati reprodukcije glazbe ili 5 sati reprodukcije videozapisa*

  Zaboravite gnjavažu zbog stalnog punjenja baterije za reproduktor GoGear. Ovaj uređaj s dugotrajnom reprodukcijom omogućava uživanje u omiljenim pjesmama do vrtoglavih 25 sati neprestane reprodukcije glazbe ili do 5 sati reprodukcije videozapisa - uz samo jedno punjenje. Sada se možete opustiti i slušati glazbu cijeli dan ili pogledati 2 filma jedan za drugim, kamo god pošli.

 • Ugrađeno uklanjanje buke za neometano uživanje

  Ugrađeno uklanjanje buke za neometano uživanje

  Uz tehnologiju uklanjanja buke možete slušati glazbu u pokretu bez utjecaja buke iz okoline. Mikrofoni u slušalicama prepoznaju buku iz okoline na mjestima gdje najviše utječe na vas, nakon čega digitalni procesor signala stvara potrebnu jednaku, ali suprotnu valnu frekvenciju i učinkovito uklanja neželjenu buku, stvarajući efekt blizak tišini. Poseban dizajn slušalica omogućava i iznimnu zvučnu izolaciju, a mogućnost odabira između tri veličine kapica za uši osiguravaju sigurno pristajanje.

 • Stvaranje popisa pjesama ili brisanje pjesama izravno na uređaju

  Stvaranje popisa pjesama ili brisanje pjesama izravno na uređaju

  Funkcija stvaranja popisa pjesama u pokretu omogućava jednostavno stvaranje popisa pjesama na uređaju GoGear u bilo kojem trenutku, kada se nalazite u pokretu. Slično tome, funkcija brisanja omogućava jednostavno uklanjanje svih medijskih sadržaja koje više ne želite na svojem reproduktoru. Nema potrebe za oslanjanjem na kućno računalo radi stvaranja popisa pjesama ili brisanjem datoteka. Sada možete praktično upravljati svojom glazbenom zbirkom izravno na uređaju GoGear - bilo kada, bilo gdje.

 • FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio sa značajkom RDS i 20 prethodno podešenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  RDS (Radio Data System) je komunikacijski protokol koji omogućava prijenos digitalnih informacija preko FM sustava za radijsko emitiranje. FM radijski prijemnici koji podržavaju RDS mogu prikazivati korisne informacije koje uključuju identifikaciju stanice, pojedinosti programa, naslov pjesme i izvođača, itd. U bilo kojem trenutku željenu stanicu možete pohraniti kao prethodno podešeni kanal na reproduktoru GoGear. Uz 20 prethodno postavljenih radio-stanica koje se mogu pohraniti, možete brzo pristupiti omiljenoj radio-stanici bez potrebe za ručnim ugađanjem frekvencije.

 • Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa za organiziranje i pregled medijskih datoteka kao na računalu

  Prikaz mapa je dodatni pregled direktorija na reproduktoru GoGear koji omogućava pregled svih datoteka na reproduktoru kao da se nalaze na računalu. Nakon što ste odabrali pregled mapa otvaranje bilo koje podržane datoteke (tj. glazbe, slika ili videozapisa) jednostavno je poput odabira glazbe i pritiska na tipku za reprodukciju.

 • Slušalice visoke rezolucije za precizan zvuk

  Slušalice visoke rezolucije za precizan zvuk

  Dizajnirane u skladu s oblikom kanala u ljudskom uhu, ove ergonomske slušalice s iznimnom zvučnom izolacijom precizno usmjeravaju zvučne signale najviše rezolucije iz zvučnika prema vašim bubnjićima.

 • Jednostavno preuzimanje videozapisa s Interneta na GoGear

  Jednostavno preuzimanje videozapisa s Interneta na GoGear

  Gledajte videozapise u pokretu uz preuzimanje videozapisa s Interneta, jednostavnu značajku koja omogućava preuzimanje videozapisa sa servisa za njihovu razmjenu (YouTube, MySpace ili Google Video) na GoGear. Instalirajte isporučenu aplikaciju za računalo, povežite GoGear s računalom i pomoću programa Internet Explorer posjetite svoje omiljeno web-mjesto za razmjenu videozapisa. Odaberite videozapis i pritisnite gumb za preuzimanje koji će se pojaviti kada pokazivač miša zadržite iznad videozapisa. Nema potrebe za čekanjem; jednostavno prijeđite na druge videozapise i preuzmite i njih.

 • Reprodukcija glazbe koja nije zaštićena sustavom DRM iz zbirke servisa iTunes

  Reprodukcija glazbe koja nije zaštićena sustavom DRM iz zbirke servisa iTunes

  Sada na svojem reproduktoru GoGear možete reproducirati glazbu iz svoje zbirke na servisu iTunes - bez bilo kakve konverzije. GoGear za kopiranje i pohranjivanje glazbe podržava kodek AAC koji se koristi u zbirci servisa iTunes. Jednostavno povucite i ispustite glazbu iz servisa iTunes na svoj GoGear putem programa Window Explorer. Napominjemo da reproduktor ne podržava glazbu kupljenu u trgovini servisa iTunes.

 • Veći izbor sadržaja uz Napster, Audible i BBC iPlayer

  Veći izbor sadržaja uz Napster, Audible i BBC iPlayer

  Uživajte u najboljim sadržajima na svom Philips GoGear uređaju uz Napster, Audible i BBC iPlayer. Uz glazbenu uslugu Napster To Go koja nudi neograničenu mogućnost prijenosa pjesama možete uživati u milijunima pjesama vrhunske kvalitete. Samo ih povucite i ispustite na svoj GoGear bez zasebnog plaćanja svake pjesme. Otkrijte novu glazbu uz usluge kao što su automatsko miješanje popisa za reprodukciju (Automix) i radijske stanice, baš onako kako volite. Audible nudi više od 75 000 audioknjiga, emitiranja, zabavu i poslovne informacije. Kupite audioknjige ili koristite mjesečni paket za njihovo preuzimanje na GoGear. U Ujedinjenom Kraljevstvu možete pogledati bilo koji od programa kuće BBC TV koji ste propustili: preuzmite, prenesite i uživajte!

 • SuperScroll™ za brzo i jednostavno pronalaženje željenih sadržaja

  SuperScroll™ za brzo i jednostavno pronalaženje željenih sadržaja

  Tipke za pretraživanje s dvostrukom funkcijom omogućuju lako kontroliranje brzine kod pretraživanja velikih baza glazbenih brojeva. Kroz popis za reprodukciju brojeva možete se kretati broj po broj ili pritisnuti tipku za brzu pretragu do željenog broja preko SuperScroll™.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

Prikaz svih specifikacija
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Podržava preuzimanje u usluge uz pretplatu kompatibilne sa sustavom zaštite WMA DRM10
 • Windows Media i logotip Windows su trgovačke marke ili registrirane trgovačke marke tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i/ili drugim državama.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Od tvrtke Philips
 • Usluga BBC iPlayer dostupna je samo u Ujedinjenom Kraljevstvu

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: