MP3 reproduktor

  MP3 reproduktor

  Digitalna glazba - bilo kada

  Uživajte u 27 sati* odlične glazbe u formatima MP3 i WMA uz digitalni reproduktor zvuka Philips GoGear SA1922. Jednostavno pretraživanje omiljenih pjesama po albumu ili izvođaču. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Digitalna glazba - bilo kada

uživajte u izvrsnom zvuku MP3 i WMA formata

 • MP3 i WMA reprodukcija

  MP3 i WMA reprodukcija

  Tehnologija komprimiranja zvuka omogućava smanjivanje velikih datoteka s glazbom do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. MP3 i WMA su dva formata za komprimiranje koji omogućavaju uživanje u digitalnoj glazbi na reproduktoru GoGear. Preuzmite pjesme u MP3 ili WMA formatu s ovlaštenih internetskih lokacija za preuzimanje glazbe ili stvorite vlastite datoteke s glazbom u formatu MP3 ili WMA, kopiranjem glazbe s CD medija i njenim prijenosom na reproduktor.

 • Do 27 sati reprodukcije glazbe*

  Do 27 sati reprodukcije glazbe*

  Omogućava uživanje u glazbi u pokretu - do 10 sati neprekidne reprodukcije glazbe uz jedno punjenje.

 • Crno-bijeli zaslon s 3 retka za jednostavno čitanje

  Crno-bijeli zaslon s 3 retka za jednostavno čitanje

  Jednostavan zaslon s tri retka donosi više užitka u glazbi u pokretu. Osim prikazivanja naslova pjesama, proteklog trajanja pjesme i statusa preostalog kapaciteta baterije, omogućava i kretanje kroz glazbenu zbirku i prikaz podrobnijih informacija o glazbi, poput izvođača i albuma.

 • Ekvilizator za prilagodbu vašim glazbenim preferencama

  Ekvilizator za prilagodbu vašim glazbenim preferencama

  Reproduktori GoGear s ekvilizatorom koriste tehnologiju automatskog postavljanja optimalne ravnoteže frekvencije zvuka za odabrani stil glazbe. Bez obzira slušate li jazz, rock ili pop glazbu, pomoću prethodno podešene postavke ekvilizatora moći ćete uživati u optimalnom zvuku za taj stil glazbe.

 • Jednostavno povlačite i ispuštajte svoje pjesme - softver nije potreban

  Jednostavno povlačite i ispuštajte svoje pjesme - softver nije potreban

  Brzo i jednostavno možete kopirati svoju glazbenu zbirku s računala u reproduktor GoGear. Jednostavno povežite GoGear s računalom uz otvoreni program Windows® Explorer, odaberite pjesme ili mape koje želite kopirati na reproduktor, a zatim povucite odabrane datoteke u mapu s glazbom reproduktora GoGear. Toliko je jednostavno. Nije potreban nikakav dodatni softver!

 • Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  Snimanje glasa radi podsjetnika ili u druge svrhe, u bilo koje vrijeme

  S funkcijom snimanja glasa reproduktor GoGear pretvara se u praktičan diktafon. Osim reprodukcije glazbe ili slušanja radija možete snimiti kratke bilješke, podsjetnike za kupovinu, telefonske brojeve - čak i tekstove pjesama. Pritiskom na tipku za snimanje i govorom u ugrađeni mikrofon, glasovne poruke se komprimiraju i pohranjuju u ugrađenoj internoj memoriji. Snimanje glasa pretvara uređaj u diktafon kojim možete snimati bilo što, bilo gdje, bilo kad!

 • Malen i nosiv za vrhunsku prenosivost

  Malen i nosiv za vrhunsku prenosivost

  Za vrhunsku prenosivost glazbe, ovaj reproduktor Philips GoGear spreman je za nošenje i za pokret. Lagan i iznimno kompaktan uređaj donosi superiornu kvalitetu zvuka i istinsko iskustvo prijenosne zabave u pokretu.

 • Površina od aluminija za robusnost i trajnost

  Površina od aluminija za robusnost i trajnost
Prikaz svih specifikacija
 • Kapacitet pohrane temelji se na 4 minute po pjesmi te kodiranju WMA od 64 kb/s ili kodiranju MP3 od 128 kb/s.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Dostupne su dodatne verzije s radioprijemnikom ili bez njega
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: