MP3 videoreproduktor

  MP3 videoreproduktor

  Superioran doživljaj zvuka

  Neka vas MP3 videoreproduktor GoGear SA60 tvrtke Philips nadahne neusporedivim iskustvom zvuka, unaprijeđenim pomoću funkcija FullSound i Surround for movies. Uživajte u filmovima na njegovom HVGA zaslonu veličine 3,2 inča. Uz njegov intuitivan zaslon osjetljiv na dodir navigacija je laka poput igre. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Superioran doživljaj zvuka

uz FullSound i reprodukciju HD videozapisa

 • Podrška za FLAC i APE kodeke kod kojih nema gubitka kvalitete zapisa osigurava preciznu reprodukciju zvuka

  Podrška za FLAC i APE kodeke kod kojih nema gubitka kvalitete zapisa osigurava preciznu reprodukciju zvuka

  Uživajte u digitalnoj glazbi u komprimiranom formatu bez ikakvog gubitka kvalitete zvuka. GoGear podržava FLAC i APE formate datoteka koje su komprimirane bez odbacivanja ikakvih detalja. Zadržavaju se bogatstvo i jasnoća originalnog glazbenog izvora radi potpunog užitka bez obzira na to gdje se nalazite. Jednostavno upotrijebite softver Philips Songbird koji se isporučuje s reproduktorom GoGear te FLAC i APE glazbene datoteke iz glazbene biblioteke na računalu povucite i ispustite na GoGear. Ponesite sa sobom tisuće pjesama i gibajte se u ritmu odličnih originala.

 • 3,2-inčni HVGA zaslon u boji za vrhunski užitak u videozapisima

  3,2-inčni HVGA zaslon u boji za vrhunski užitak u videozapisima

  Elegantan široki zaslon dijagonale 8,1 cm (3,2") na reproduktoru GoGear pruža visoku rezoluciju za vrhunsku kvalitetu videozapisa te čistu, živopisnu sliku. U kombinaciji s izbornikom pune boje, veliki zaslon omogućava lako pretraživanje multimedijskih datoteka i tako upotpunjuje paket za senzacionalan multimedijski doživljaj u pokretu. Veliko finale predstavlja izvorni omjer od 16:9, što znači da nema traka na vrhu i dnu slike i nema gubitka kvalitete nastalog uslijed promjene veličine slike kako bi odgovarala veličini zaslona

 • Utor za microSD karticu proširuje kapacitet memorije

  Utor za microSD karticu proširuje kapacitet memorije

  Kad su u pitanju mobilni uređaji, malo je lijepo, ali to se ne može reći i za kapacitet memorije. Reproduktor GoGear pruža vam najbolje od oba svijeta jednostavnim umetanjem microSD kartice. Kada reproduktor povežete s računalom radi lakog prijenosa datoteka, microSD kartica prikazat će se kao drugi prijenosni pogon. Na karticu jednostavno prenesite željeni sadržaj i umetnite je u reproduktor. Možete kupiti memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB kako biste proširili kapacitet memorije reproduktora GoGear, tako da više nikada ne morate brinuti da će vam ponestati izbora za zabavu.

 • FM radio s 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  FM radio s 30 prethodno postavljenih stanica za više glazbenih mogućnosti

  Digitalni FM radio donosi dodatne glazbene mogućnosti u glazbenu zbirku na uređaju GoGear. Jednostavno pronađite stanicu koju želite postaviti kao prethodno postavljenu te pritisnite i držite gumb za prethodno postavljanje kako biste memorirali frekvenciju. Možete prethodno postaviti do 30 radio-stanica i uživati u omiljenim programima kamo god krenuli.

 • Uživajte u reprodukciji glazbe do 20 sati ili videozapisa do 4 sata

  Uživajte u reprodukciji glazbe do 20 sati ili videozapisa do 4 sata

  Philips donosi zabavu bez granica. Vaš MP4 reproduktor GoGEAR isporučuje se s kompaktnom ugrađenom baterijom s mogućnošću punjenja koja omogućava dugotrajno napajanje. Uživajte u reprodukciji glazbe do 20 sati ili videozapisa do 4 sati uz samo jedno punjenje. Trebate samo priključiti kabel za napajanje i ponovo napuniti reproduktor – toliko je jednostavno.

 • Kontrola preko zaslona osjetljivog na dodir pruža glatku i intuitivnu navigaciju

  Kontrola preko zaslona osjetljivog na dodir pruža glatku i intuitivnu navigaciju

  Osjetite glatku i intuitivnu kontrolu prijenosnog reproduktora GoGear mekim dodirom prstima. Intuitivno sučelje njegovog zaslona osjetljivog na dodir čini navigaciju dječjom igrom, bilo da upravljate funkcijama za reprodukciju glazbe, pretražujete kolekcije videozapisa i slika ili birate radijske stanice. Samo izravno pritisnite zaslon reproduktora i brzo se krećite kroz izbornike i mape. E, to je prava osjetljivost i jednostavnost.

 • Surround for movies kako biste se našli u središtu akcije

  Surround for movies kako biste se našli u središtu akcije

  Surround for movies je napredna audio tehnologija koja izravno analizira svaki izvor zvuka u filmu ili glazbenoj podlozi videozapisa radi vjerne reprodukcije prirodnog zvuka s elementima koji su pojedinačno i precizno lokalizirani. Obrađeni elementi zvuka zatim se izravno prenose do svakog uha putem slušalica koje se umeću u uši. Surround for movies generira prirodan akustični prostor na temelju sadržaja glazbene podloge. Rezultat je zvuk koji slušatelja stavlja točno u središte akcije kako bi mogao uživati u doživljaju surround zvuka koji će ga prožeti - baš onako kako je to zamislio inženjer za zvuk koji je radio na filmu.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Čitač teksta za prikaz datoteka s tekstom

  Čitač teksta za prikaz datoteka s tekstom
Prikaz svih specifikacija
 • Stvarno vrijeme reprodukcije razlikuje se ovisno u uporabi i postavkama.
 • Stvarna brzina prijenosa može se razlikovati ovisno o operacijskom sustavu i konfiguraciji softvera.
 • 1 GB = 1 milijarda bajtova; raspoloživi kapacitet za pohranu će biti manji.
 • Podržava preuzimanje u usluge uz pretplatu kompatibilne sa sustavom zaštite WMA DRM10
 • Windows Media i logotip Windows su trgovačke marke ili registrirane trgovačke marke tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i/ili drugim državama.
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Od tvrtke Philips

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: