Prijenosni DVD repr.

  Prijenosni DVD repr.

  Gledajte omiljene HD TV* programe i DVD sadržaje bilo gdje

  Uživajte u besplatnim digitalnim HD TV* programima uz ugrađeni digitalni TV prijemnik na prijenosnom DVD reproduktoru PD7015. Uz TFT LCD zaslon od 7 inča/18 cm možete uživati u HD videozapisima, glazbi i fotografijama s USB diska. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Gledajte omiljene HD TV* programe i DVD sadržaje bilo gdje

jednostavno postavljanje

 • U kompletu su AC adapter, adapter za automobil i AV kabel

  U kompletu su AC adapter, adapter za automobil i AV kabel

  Ovaj reproduktor Philips isporučuje se s AC adapterom, adapterom za automobil i AV kabelom koji pružaju veću praktičnost.

 • Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Kompatibilan s DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD diskovima

  Prijenosni DVD repr. tvrtke Philips kompatibilan je s većinom DVD i CD diskova dostupnih na tržištu. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD i CD - svi se mogu reproducirati na DVD repr. DVD+/-R je skraćeni termin za DVD pogon koji prihvaća oba uobičajena formata DVD diskova. Analogno tome, DVD+/-RW se odnosi na oba uobičajena formata diskova s mogućnošću presnimavanja.

 • Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  Reprodukcija formata MP3-CD, CD i CD-RW

  MP3 je revolucionarna tehnologija kompresije kojom se velike datoteke s glazbom mogu smanjiti do 10 puta, bez radikalnog smanjivanja kvalitete zvuka. Na jednom CD mediju može se pohraniti do 10 sati glazbe.

 • LCD zaslon visoke gustoće dijagonale 17,8 cm (7") (800 x 480 piksela)

  LCD zaslon visoke gustoće dijagonale 17,8 cm (7") (800 x 480 piksela)

  LCD zaslon u boji visoke rezolucije (800 x 480 piksela) oživljava slike, prikazujući vaše drage fotografije, omiljene filmove i glazbu uz jednako bogate detalje "vjerne stvarnosti" i životne boje kao na ispisanim fotografijama visoke kvalitete.

 • USB veza za reprodukciju videozapisa, fotografija i glazbe

  USB veza za reprodukciju videozapisa, fotografija i glazbe

  Svoj prijenosni USB uređaj jednostavno priključite u USB priključnicu na prijenosnom DVD reproduktoru tvrtke Philips i izravno reproducirajte digitalne videozapise, glazbu ili fotografije. Omiljene trenutke sada možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

 • Jednostavna instalacija i automatsko pretraživanje kanala

  Jednostavna i brza instalacija i postavljanje. Korisnički izbornik lako je pratiti, a vodit će vas kroz postavljanje televizora. Reproduktor automatski traži sve televizijske kanale dostupne u vašem području, tako da u omiljenim televizijskim programima možete uživati odmah.

 • Prijem MPEG4 HDTV signala putem DVB-T prijemnika*

  HDTV omogućava gledanje TV sadržaja uz najbolju moguću kvalitetu slike i zvuka, bez dodatnog set-top box uređaja. Zahvaljujući ugrađenom prijemniku koji podržava zemaljske DBV signale u formatima MPEG-2 i MPEG-4 primat ćete programe visoke rezolucije iznimne kvalitete.

Prikaz svih specifikacija
 • Baterije s mogućnošću punjenja imaju ograničeni broj ciklusa punjenja nakon kojeg će biti potrebna njihova zamjena. Vijek trajanja baterija i broj ciklusa punjenja ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja baterija ovisi o korištenju i postavkama.
 • Vijek trajanja kod reprodukcije je približan i može ovisiti o uvjetima korištenja. Kako biste optimizirali vijek trajanja baterije, LCD pozadinsko osvjetljenje trebate postaviti na minimalnu razinu, priključiti slušalice (ne ugrađene zvučnike) i jačinu zvuka postaviti na srednju razinu te koristiti uređaj na sobnoj temp.
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: